Na mostmár levették a hirdetést. Szoval 1999-es és forgalombahelyezetten mindennel együtt 400 alatt marad. Azért vállasztottam ilyent, mert ami 500 körül van az se biztos, hogy jobb, igy pedig még egy esetleges javitás is belefér. 27.200km van benne, bár azt mondják, hogy minden olaszból behozottban legalább 40.000km van a valóságban.
Ezt vettem meg, rendessek voltak felhozták Bp-re megmutatni, kiprobálni aztán mentek tovább. A Pécsiek intézik, csak érte kell mennem ha minden kész. Nagy plexi van rajta meg topcase, tartoval. Van egy két kissebb karc, de nem sérült, nem füstöl. Kicsit furcsa volt mert gyorsitásnál nem nagyon pörgött fel, mint egy válltos gépnél ,mint mikor nem kapcsol vissza az ember. De én a Stalkerhoz vagyok szokva, ami lent húz, felpörög.
Ennél jobb képet nem tudok, egy darab cső, ami vékonyabb, be van hegesztve, azon van az alvázszám. Bár a festés egyenletes csak elgondolkodtam, akár be is rakhatták, de akkor már úgyis megbukott volna valahol, nem?
Szia bocs de olvastam, hogy gáz a térded, ha megengeded én ajánlanék neked valamit az enyémek is tropák, felszolgáló vagyok, de amióta hordom mintha elvágták volna.MBT cipő. Nézz utána.
Igen, érdekel! Megkérdezhetem, hogy merre laksz? Hátha megúszom a postát! Én Balatonalmádiban. Ha messze vagyunk, akkor postai utánvétel módszerrel menne a dolog? Köszi, hogy szóltál!
Szia Tkory! Ha érdekel még, nekem van egy eladó gyári plexim 10.000 ft-ért. alig használt, újszerű állapotban. K4-re való, de ugyanaz a K3 is. Üdv: Menyus