Rendben ez fog történni....Nekem kicsit gyanus az ablaklehuzo mert a jobb elsö kapcsolo barmerre is nyomom csak felfele megy. Lefele csak a vezetöüléstöl lehet huzni aaz anyosét meg barmerre nyomom csak felfele megy..Lehet ott van valami zárlat vagy nemtom....Bár ezt már hamarabb is észrevettem...Esetleg az utolagos lézerblokkoló....bár ez is benne van már évek óta....huh nemlessz egyszerü kideriteni...
Bármi lehet,GPS,utólagos riasztó,pajzs, valamelyik modul vagy valamelyik végfok ventilátor.Ettől függetlenül az aktív kormány hibát ki kellett volna vesézni sztem. Jól tetted hogy levetted az akkut mert reggelre tuti megint lemerült volna. Érdemes lenne egy nyugalmi áramot is mérni az autódon amikor kicserélték az IBSt
Amikor lemerult bebikáztuk és hazajottem vele 70 km t utana itthon tökéletesen indult...Aztán reggel mentem volna valahova és teljesen lemerült....tesóm azt mondta hallott valami csipogást oylan hajnal 2-3 órakor...Mondom akkor az merült le pont.... Akkor ezeket mi okozhatja?kicseréltem az aksit mondom hátha az a rossz és most estére levettem a negativ sarut mondom reggel ne kelljen megint szivni vele...
Hááát ez érdekes.Sztem az aktív kormány problémát ill. a lemerülést nem az IBS szenzor okozza.Ha egyszer feltöltötted az akkut akkor már nem merülhet ha csak vmi nem fogyaszt az autódban vagy nem alszik el.
Jobbra balra tekergették...kiütötték belöle a hibakodot de nem lett jobb....ugyan ugy kijelzi....Ezt azota csinalja a kocsi amiota teljesen lemerült...Valami egy este alatt anynira leszivja hogy mar a kozpontizar sem nyit ki....Allitolag az IBS....Azt mondtak szerdan amikor kicserelik az IBS t akkor elmulik magatol a kijelzes...
Igen szerdán cserélik is ki nekem az IBS t ....Valoszinü az lessz ott a gondom.... Ök is pont ezt mondták mint te csak ök elötte 5 percig nezegettek a laptopot:D Lehet a miatt irja ki az active steering faultot is?MErt azota csinalja...Pedig minden tökéletesen müködik....
Szia.Az akku negatív kábelen található szenzor az IBS szenzor (intelligent battery sensor) a feladata hogy mérje az akku kapacitását több paraméterből. Egy szálas kommunikációs vezetéke van ez a BSD szál (Bit Serial Data) amely ezen kívül rámegy az izzító elektronikára ill a generátorra is ill a motorvezérlőbe.Az IBS szenzor hibájánál az akku töltöttsége nem megfelelő így előfordulhat rossz töltés. Ha az energia diagnosztika nem mutatott nyugalmi áramfelvételt akkor is lehet rossz az IBS szenzor. Azonban most még izzító elektronikát nem cserélnék a helyedben várd meg mit hoz eredményként ha jól működik az IBS szenzorod.
Én mindíg magasnyomásúval kezdem a mosást,nekem nem bántja az érzékelőket. A gumimérethez annyit,hogy a tapasztalatom az,miszerint ha nyomvályús,kijárt az úttest,a 275/35-t se viszi jobban,mint a téli 225/50-t.Azt meg legalább nem égeti,csak elindulásnál!:)Száraz időben nem is dolgozik a kipörgésgátló,csak 1-ben.Gumis ismerősöm mondta:a BMW nagy autó,szélesebb a nyomtávja is ,ezért kicsit mindig ballag az úton./az út "kijártságára"gondolt/
Inkább ujat veszek majd...De elég gyanus nekem hogy egymas melett ment szét pont 2 db és ugyan az a baja....Inkabb megnezetem gepen bar ma volt gepen és ezt nem irta.....Szerdan megnezetem megint ugyis megyek battery sensor cserere...
Nekünk az X3-mon most cserélet egyet gariba. Az tényleg állandóan látott maga előtt 18 cm-re egy tárgyat. Szóval géppel meg tudják mondani tökéletesen, hogy mi a baja. Tetesd gépre, mert hátha csak programozás hiba. Cserélni azért vacak, mert festetni is kell, és min. 0,5 litert kevernek ki, és nem egyszerű mutatvány. Nekünk szerencsére elől nem festett volt az X3-on.
Most néztem a két jobb oldali elsö tolatoradarom nem müködik...vagyis nem jelez hiába elé álok ....Ez mi lehet? Azt hittem amelyik elromlik az mindig azt jelzi hogy van ott valami....Erre ez meg nem jelez semmit sem.....Milyen ára van ezeknek?
Az jó mert nekem márkaszervizbe mondták két hete hogy nemkell a gyár szerint soha sem cserélni...Hallottam olyat is hogy valakinek kicserélték és igen érdekesen müködött utána a válltó...:S