és még füle is van?? imádnivalóak mind.. a ruhája a teste az elsönek?
az elsö figura magán viseli a jó öreg bevált camea jegyeket de megjelent rajta ujdonság is..más érzelmi hangulatot gerjeszt... csodás odavagyok érte...
Lányok, van egy ilyen filc alapon filcrátétes párnahuzatom. Meglehetősen avittos és jóóó poros, mert kb. 20 éve pihen a pincében. Ki szeretném mosni, mit gondoltok, nem fog atomjaira esni, vagy hogy csináljam:
Katafolt, Nagyon cukik azok a kötött babák. Lehet, én is megpróbálkozom majd. Az IO tojásmelegítői is olyan szépségesek voltak. Most horgolni tanulok, nem is nehéz. Tallina, Köszönöm. Biztos fog tetszeni. A lányomnak nem is szóltam, hogy lesz még egy babája : ) Majd mutasd Felicityt. Camea, Húsvét április 4.-én lesz. Én is akarok varrni a zöldben :)
Óóóóóóóóóó, ne monddddd! ... és a mosolya? ... hát az mááá' nem jelent semmit? :o( :o))) De nagyon jó érzés volt varrni őket... nem is tudom, mikor varrtam utoljára ilyen örömmel babákat... :o))
A kis Szánsájn egy Praktika szabásminta alapján született, 38 cm magas.
Élvezi az első tavaszi napsugarakat - akárcsak én.
Egy drappos lepedőből készült, amit én se szerettem használni, mint valaki már írta korábban, mert olyan tisztátalan érzetet keltett bennem a színe, de ide pont jó. Tényleg sokkal jobb a nem nyúlós anyagból babát varrni.
Köszi! ... hétvégén nagyon aktív voltam.... :o)) ... még van, amit nem raktam fel, mert egyszerre nem lehet odaömleszteni mindent. :o)) De akkkkkkkkkkkkkkkor is imááádom a színeket... látszik? :o)))
Annyira grafomán a társaság és úgy pörög a topik, hogy nem tudok visszaolvasni mindent. A tali képeit viszont megnéztem, annyira sajnálom, hogy nem lehetem ott!! Talán nyáron megyek, ha lesz, és ha még visszafogadtok, mint örök eltűnő-hűtlen veteránt...belefogtam a közösökbe is, most épp Felicity készül, pár hónap csúszás igazán nem számít, és várom, hogy legyen miciség is.
Aledi, a gurulósod a postán csücsül, legkésőbb szerdára megkapod, ajánlottan adtam fel, remélem. nem veszik el. Élveztem a munkát, remélem tetszeni fog :-)
Több baba nincs nálam, várok még kettőt arc és hajvarrás céljából. Általánosságban mindenkinek gratula ahhoz, amit készített és üdv az újaknak. Örülök, hogy így terjed a kór.
Nyuszimintás jó reggelt :). Lidércke blogján ma ez a link fogadott..Nem varrott,hanem kötött dolgok ,de eszméletlen jók. Szinte kedvem lenne kipróbálni.
Szolgálati közlemény. Szombaton találkoztunk Amarantával. Nem tudom mikor tud jönni, de 3 hónapos ikres anyukaként nagyon jól nézett ki. Pestre a topiktalira azért nem tudott feljutni, érthető okokból. Beszéltünk Beszandról is. Tud valaki valamit?
dehogy csináltam meg annyira nem vagyok mazoista...csak ami magával ragad...és van célom vele.mivel nálunk nem babáznak a kölykök,feleslegesen nem gyártok.
illetve vannak vágyodásaim, amit ha kell ha nem azért elkészitek,mert nagy élvezkedést vagy kihivást jelent...
a figura meg varrása bonyolultságától függ... az öltöztetés ruha varrás az sokkal tovább tart...
nem a gyorsaságon van a hangsuly-hagyom,hogy megérjen bennem,és a figura közben alakitja magát...ha azt gondolom,hogy most kész még itt elhelyezkedik elöttem,ha valami eszembe jut akkor tovább turbosodik..
a nyusszkó is kapott azóta már egy szalagot a kötényére.
egy egy figurával eltöltött idö - összegezve akár 4-30óra is lehet...mivel kis gyerekekkel vagyok köürülvéve ez részleteiben napokat is eredményezhet.
azt szeretem amikor folyamatosan jönnek a gondolatok, és minden eszközt is rögtön megtalálok hozzá itthon..
és legkedvezöbb ha este 10körül már tudom mit akarok, és onnantól az én idöm van reggelig-akkor tudok folyamatosan is dolgozni....
ez a nyusszkó éjjel kettöre készen volt minden elemével. reggel csak össze kellett rakni,hogy igy nézzen ki...
a lovacska gyors egyszerü gyerekkel együtt játszunk változat volt.. ott a türelmére és a figyelmére is kell gondolnom és a készségeire...
a szütyő meg anyagvadászattal és rengeteg vasalással együtt is 1órán belül cakk-pakk készen volt-de olyan kicsi is...
Szia! Bocsi, csak most ültem id. :) Egész jól haladok a leválasztódással... :D Bár ma kicsit lustálkodtam (közösen a családdal), azt is kell néha. Bár könnyebb lenne, ha mifelénk is lennnének szép idők. Tegnap egész anp esett, ma meg egészen szürke... :(
Mammert én ebben az albumban találtam jópárat. Ha arcvarrásra gondolsz, azt küldöm mailben! :)
Pihe! Le a kalappal továbbra is. Amit mi belinkelünk, azt Te mind megcsináltad? :) Szuper vagy! Bár nekem lenne ennyi energiám! Mennyi idő nálad egy figura, vagy egy valami varrása?
Amúgy merre vesztek műszőrmét. Nekem majd színes kéne, sárga, meg piros. /Helyi méteráruba nem szívesen megyek, monopolista, pláne árban. S nem túl széles a kínálat. :(/ Igen, Elmo-t akarok, meg Zoé szörnyecskét. (Lányom is így hívják.) Nagy Sesam utca rajongók vagyunk! :)