Keresés

Részletes keresés

annnonnnymous Creative Commons License 2010.02.21 0 0 205
helló!
most csinálok egy honlapot a tubákozásról :)
várok minden tippet, javaslatot hogy végre legyen egy jó magyar tubákos oldal :)

http://tubak.mlap.hu
pöschl david Creative Commons License 2010.02.21 0 0 204
hát a Gawith Apricot az rendesen kiüt, én már csak azért nem azt szívom mert annyit elnyomtam belőle, hogy már undorodok tőle, de ha kipróbálod, rászoksz :D szétcsap rendesen :D meg a Packard's-ot tudom még ajánlani ami kiüt....1ébként én nem igazán szoktam megvárni, amíg hátrafolyik, már azelőtt kifújom, vagy amint érzem a kesernyés ízt hátul :S:D 1ébként jó buli ez a tubák, régen nagyon sokat szívtam, ma már ritkán veszem elő, akkor is csak keveset szippantok, szinte csak az illata kedvéért :)
bonZer Creative Commons License 2010.02.15 0 0 203
Helló

Én is mostanában kezdtem el snuffozni, és bayern-t szívok, de eléggé szar, mert felszívom és mikor pár perc múlva kezd lefolyni a torkomon, akkor olyan, hogy majdnem behányok tőle...Az volna a nagy kérdés, hogy melyik az a tubák, amelyikre nagy esély van Budapesten és erős, azaz lehet tőle nagyon zsibbadni, de jó az íze. Ozonákat hallottam, és itt olvastam, hogy finom, de olyat is olvastam, hogy az nem üt be annyira....

KÖSZI
pöschl david Creative Commons License 2010.02.07 0 0 202
bocsánat, *Packard's...:)
pöschl david Creative Commons License 2010.02.07 0 0 201
Na szevasztok, újra ittvagyok, most szívtam egy Ozona Raspberry utcát, jólvagyok tőle :D

Szóval kértétek hogy írjam meg hogy milyenek az új fajtáim, a Radford,Packard's, és az Alpina :D

Az Alpina az kellemesen gyümölcsös, nekem nagyon tetszik, tényleg kellemes, nem marja szét az arcom :D

A Radford...hát a Radford illatát nem tudom leírni, de mindenképpen tetszik, ez sem durva,el tudom képzelni a mindennapokhoz :D

A Packad's...?! ezt már a nyakkendősök közé sorolnám...:D elég rendesen végzi a dolgát, kiüt, de emellett egy nagyon elegáns aromát élvezhetünk...:D

Ja és ezeket a fajtákat Szekszárdon vettem, ami nekem az ország másik felében van,nagynéném diplomaosztóján voltam és megláttam egy boltot ahol a kirakatban vizipipák sorakoztak, és mivel őket is kedvelem, gondoltam benézek. A látvány elragadó volt :D egy dohányboltba toppantam be :D rögtön érdeklődtem, hogy tubák ügyben mi a helyzet...elővett a pali egy kis gömbakváriumot tele mindenféle finomsággal, körülbelül 8-10 fajta tubákkal :D Kiválasztottam ezt a 3-at és boldogan távoztam:D ennyi a történetük :D ha bármi érdekel bárkit, szivesen válaszolok, kb 2 éve tubákozok, kisebb, nagyobb kihagyásokkal, elég sok fajtám van :D

Üdv mindenkinek, és kellemes tubákozást! :D
Psy86 Creative Commons License 2010.02.02 0 0 200
Sziasztok!

Nekem van 19db svéd General Portion tubákom. Én nem használok ilyet, szívesen megválnék tőle. Az eredeti ára 3.30dollár/darab, én eladnám őket 400ft/darab áron.
Egyéb info róla: http://www.swedishsnus.com/us/general-portion-24gr.html/
Akit érdekelne írjon a hun.psylover@gmail.com-ra.
Sintesi93 Creative Commons License 2010.01.11 0 0 199
Pedig ez a tubák engem is felettébb érdekelne.
Sintesi93 Creative Commons License 2010.01.11 0 0 198
Fúhh hallod Bernard Magyarországon,99%-ig esélytlen.Igazából örülj ha Pöschl-ből van normális választék.Max külföld v webshop.
óz69 Creative Commons License 2010.01.11 0 0 197
Hello. Tudja valaki hol tudok Budapesten vagy környékén venni Tiger guaranás tubákot Bernardtól, vagy Snuffy Weiss Snuffot a Poschl-től és ha esetleg vannak vélemények róla:-) köszi
potisz Creative Commons License 2010.01.02 0 0 196
Ja és nem szoktam kifújni
potisz Creative Commons License 2010.01.02 0 0 195
helló
srácok lenne egy kérdésem,ha sokat szívom napi (2,3x) akkor mennyi pihenőt tartsak?
előre is köszi:D
GMarci 2 Creative Commons License 2009.12.07 0 0 194

Örülök hogy segíthettem. Nem tudom ki a forgalmazó.

Előzmény: SnuffSnuff (193)
SnuffSnuff Creative Commons License 2009.12.07 0 0 193

Szia!

Köszi az infót! Azt meg tudnád mondani, hogy ki a forgalmazó? Illetve ha bárki tudja, hol lehet venni, akkor küldjetek róla infót. Ha valakinek esetleg lenne, akár egy tasakkal is, akkor bármilyen áron - nyilván az ép ész határain belül - de átvenném!!! Nagyon sürgős lenne! Előre is köszi a segítséget!

Előzmény: GMarci 2 (192)
GMarci 2 Creative Commons License 2009.12.06 0 0 192

Szia!

Igen van!

Én Érden veszem a tubákot, és tavaly az öreg akitől veszem kapott ajándékba párat a forgalmazótól.Nekem is csak úgy adott belőle, ha egyszerre 3dobozzal vettem.

Hiába akartam pénzért venni, nem adott.Az a baj hogy azóta efogyott neki, és nem is tud rendelni.

A tubák piros papírzacskóban van, 10g-os kiszerelésben.Nincs ízesítve.Sehol nem kapok olyat, pedik a kedvencem. Ha tehetném átszoknék arra.

Ha valaki tudja hogy hol lehet venni, kérem szóljon!

Üdv: Marci

Előzmény: SnuffSnuff (191)
SnuffSnuff Creative Commons License 2009.12.06 0 0 191

Sziasztok,

Ha valaki tud, kérem segítsen. Létezik-e egyáltalán illetve ha igen, akkor hol kapható magyar tubák? Előre is köszi a válaszokat.

M41-2142 Creative Commons License 2009.12.03 0 0 190
Hali!

Most találtam csak meg ezt a topicot, de nagy örömömre szolgált :)
Én már több éve tubákozok, haverjaim közül van aki ismerte már de van akinek mi mutattuk meg. Nos elmondhatjuk, hogy függő lett :)
Mi tippmix szelvényeket tekerünk be és leszedjük a doboz tetejét és úgy abból szívjuk fel. Siker garantált.
Biztosan találkoztatok már az általunk Hitler-effektusnak elnevezett dologgal, mikor a tubák fent marad a bajszodon néha elég érdekesen és érdekes helyekre is sikerül :)
Akárkinek megmutatom nagy sikert arat a jó öreg tubák. Sok helyen próbáltuk már, előadás alatt, zh előtt, alatt, után :) További jó tubákozást mindenkinek, még jelentkezek.
buddymajki Creative Commons License 2009.12.03 0 0 189
Holnap megyek svédországba... találtam egy ilyet http://www.swedish-snus.com/snus/Wilsons%20Snuff-337/ 12 MÁRKA van tubákból... több100 fajta... egyelőre a kakukkfüvessel szemezek :D meg még jópárat kinéztem :)
buddymajki Creative Commons License 2009.11.28 0 0 188
Én nemrég kezdtem el tubákolni.. Ozona Stawberry-t vettem, nagyon izlik, remélem a nyálkahártyámat nem fogja szétszedni :) Akik tubákot keresnek, azoknak ajánlom a körúton levő pipatóriumot (Rákóczi tér, és Baross utca között van Rákócitól menve bal oldalon), elég sok félét árulnak, kb 10 fajta van. Ozona 250 pénz volt.
Crossz94 Creative Commons License 2009.11.03 0 0 187
Üdv!
Amiket én probáltam:
Glescher Prise
Löven Prise
Ozona Cherry
Ozona Stawberry

Legjobban a löven éri meg 500ft 10g, bár nekem a cherrys ízlik a legjobban de az 400ft 5g. Nálam 10g kb 2-3hetet bírki, de ha utcázok, 3-4napot :D

Cigi dohány megprobálhatsz örülni kávé darálóban, vagy mozsárban. De naturan nem hiszem, hogy olyan túl jó lenne.
LacasDeluxe Creative Commons License 2009.11.02 0 0 186
LacasDeluxe Creative Commons License 2009.11.02 0 0 185
Sikerült egy újabb darabot szerezni:) huu...
Sintesi93 Creative Commons License 2009.10.11 0 0 184
Nem tudjátok véletlenül h-h lehetne tubák minőségűre leőrölni a cigidohányt,v milyen eszközzel?
Előre is köszi
Djemin Creative Commons License 2009.10.08 0 0 183
én most a klubb snuffosat szívom és kurva jó teljesen lezsibbadok tőle
Előzmény: LacasDeluxe (182)
LacasDeluxe Creative Commons License 2009.09.29 0 0 182
Üdvözlök minden régi és új tubákost!
Én egy röpke 6 év kihagyás után, ált isk óta, nemrég vettem újból. Ozona Cherry és arany Löwen priset és azt kell mondjam hogy csodás :) Lehet hogy rászánom magam majd és gyűjtöm a további dobozokat is, csak sajnálattal olvasom, hogy nincs Red Bull már. Olyanom volt anno csak elhagytam :( de a 15-20 perces zsibbadásokra emlékszem a mai napig. jó volt :)
Viszont ujdonságként ért, a cső elhagyásának javaslata, és tényleg ugy van. Lassan kell felszivni, hogy hátra ne igazán kerüljön a garatra.
paradicsom07 Creative Commons License 2009.09.11 0 0 181
nekem Radford van (duplán fermentált) snuff..de amiket eddig vettem az nem adtabe ennyire mint ez..nekem ez a legerösebb edig:D
Djemin Creative Commons License 2009.09.07 0 0 180
én itt monoron a tabacba veszem ott minden fajta van de aztmondják a fűszeres szar
Előzmény: Sintesi93 (174)
Djemin Creative Commons License 2009.09.07 0 0 179
nekem eddig volt bayern münchenes
ozona rapsberrys meggyes
barackos
alphine
club snff
Djemin Creative Commons License 2009.09.07 0 0 178
az enyém 57,5 tized centi de csak azért mert aki tud az tud én pl nagyon rosszul voltam utánna
Előzmény: tubákking (54)
Djemin Creative Commons License 2009.09.06 0 0 177
nekem 57,5 tized cm a rekordom akármikor megdöntöm
Djemin Creative Commons License 2009.09.06 0 0 176
itt ahol én lakom itt van egy külön bolt ahol mindent kiadnak neve tabac

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!