Egyelőre semmi nincs. Nincsenek bizottságok, márpedig a programról csak a versenybizottság dönthet. Úgy tudom szombaton ül össze az elnökség, ott beszélik meg az ideiglenes felállást, mert végleges csak azután lehet, ha megválasztják az elnököt is. Vagyis döntés az idény kezdéséről, a sorsolás véglegesitéséről, a programegyeztetés csak a jövő hétre várható.
Tudna valaki segíteni,hogy a Decs tavasszal is szombaton játssza a meccseit? Fontos lenne,mert le kellene foglalnom egy programot a május 15.-i hétvégére,amikor elvileg Decsen játszunk.Bár ehhez kellene egy végleges tavasz sorsolás is!Ez megvan már szerintetek,mármint a sorsolás!?Előre is kösz,
Bonyhád: Kovács L. - Dávid, Jaksa P., Máté N., Krausz - Varga, Hosnyánszki Zs., Dobra - Csende R., Czinkon, Máté R. Cserék: Takács, Hosnyánszki T., Hegedűs, Pohlon, Fülöp, Sebestyén, Fekete
Gólszerzők: Csende R. 2 (egyet 11-esből), Fekete 2, Máté N.
Átigazolások: Érkezett: Czinkon Szabolcs (Szászvári SE), Lendvai Miklós (Kadarkút KSK), Fülöp András (PMFC - fél évre kölcsönbe)
Távozott: Weisz Tamás (Kölesd KSK), Batánovics Péter (KSE Decs), Kertész Gábor (MEDOSZ SE Tevel)
Állítólag a nagy ifisták megzsarolták Zolit, hogy ha továbbra is foglalkozik mind a két csapattal, akkor elmennek Cikóra. Többet szánjon rájuk. Pedig rendesen ki van nyalva a seggük...de nekem így jobb, Zoli makacs volt és nem hallgatott rám meg Schulerra, hanem direkt az ellenkezőjét csinálta, már rég a BL-ben lennénk. Sebaj új edző, akit majd irányítunk:-)
Mi ez az edzőváltás? Szerintem a maximumnál is több lett kihozva a csapatból idén (csak egy zacsi, ha jól emlékszem), a Maraszin-érát persze nem múlja felül.
A szitura természetesen emlékszem, én is így tettem volna, hogy megállok, még ha BL döntőben is lett volna, de azért előtte berúgtam volna:-))) Az alapozást eltaláltad, de összekötöttem minden héten egy zöld túrával (hoki, kézi, női futsal). Úgy néz ki Stumf J lesz a játékos edző, Hopp L jött Apátiból illetve Bíró Dani Cikóról (ő nagy erősítés lesz szerintem), de sajnos Schuler visszament náciba dolgozni, ami nagy veszteség nekünk és a kocsmárosoknak, de így több sör marad nekem. Ezt a ferpléj idén sem nyerem meg, sikerült visszaszólnom már az első edzőmeccsen a volt edző/elnők mindenesnek. "Kintről ne ugass":-)
Talán emlékszel, hogy Katz József gesztusát Marci írta le itt a fórumon, én pedig utánajártam és írásban javasoltam a TMLSZ-nek a ferpléj díjat. Ez sikerült, megérdemelte! Javasolhattalak volna Téged is, meg is érdemelnéd, de miért is? :))) Pit szerint inkább Kazinczy-díjat érdemelnél, hiszen miattad jött létre az Ettig - Magyar Szótár. Amúgy hogyan vagy? Készülsz a tavaszi idényre? Hol alapoztál? (Nem mintha nem tudnám, sőt azt is sejtem hány hektóval, de jobb ha Te mondod el!)
Amit elfelejtettem: a TMLSZ tisztújító közgyűlésén tájékoztatta Szinger Ferenc a csapatok képviselőit,hogy a Magyar Labdarúgó Szövetség visszaadta a megyének a Dunakömlőd ügyét újra tárgyalásra.Nagy a valószínűsége annak is,hogy a Dunakömlőd csapatát visszahelyezik a megye I-es bajnokságba.Gondolom már minden játékos eligazolt máshova,úgyhogy érdekes lesz.
A hölgy a Tolnanémedi KSK. vezetője Egyed Tibornénak hívják.Gratulálok, hogy sikerült bekerülnie ennyi férfi közé.Jó munkát kívánok Neki és persze a Többieknek is!!!!
Megtörtént a szavazás! Tegnap 16 órakor kezdődött a Tolna megyei Labdarúgó Szövetség tisztújító közgyűlése a Vármegye Házán Szekszárdon.Az elnökség és a Felügyelő Bizottság beszámolója és annak elfogadása után kezdődött a szavazási procedúra,ami egészen este 21 óráig elhúzódott és 5 fordulósra sikeredett.A Felügyelő Bizottság elnökét és 2 tagját az első fordulóban sikerült megválasztani,az elnökség 8 tagjából az első fordulóban 6-an kapták meg a bizalmat.A 2,3,4 forduló sikertelensége után az 5.fordulóban már csak két jelölt vett részt a visszalépések miatt,így ez már sikeres volt. Eléggé vicces volt a helyzet! Elnököt most nem választott a közgyűlés,dr.Bozsolik Róbert és Gödrei Zoltán hivatalosan is visszalépett Süli János javára,aki egy későbbi időpontban lesz megválasztva. A megválasztottak:
Felügyelő Bizottság elnök: Varga Tibor Tagok: Miszler Tibor,Vámosi Ferenc
Elnökség tagjai: Szilágyi Dezső,Illés Béla (HURRRRRÁ!!!!),Sóthy András,Karszt József,Sebestyén Ágoston,Krausz Márton,Teszler Vendel és egy hölgy akit nem ismerek.
Egy szép egész oldalas cikk van a mai TN-ben Szinger mesterről. Van egy rész, hogy milyen sikereket ért el. Tamásiban vezette a slágerlistát heteken át a "Buzi Szinger" c. nóta, ez kimaradt. :)
Bonyhád VLC - Mohácsi TE 1:4 (0:1) Szekszárd, Műfüves edzőpálya, 20 néző
Bonyhád: Kovács L. - Dávid, Jaksa P., Krausz, Lendvai - Sebestyén, Hosnyánszki Zs., Dobra - Máté R., Czinkon, Csende R. Cserék: Hosnyánszki T., Kertész G., Pohlon, Varga Edző: Boros Attila
Bonyhád VLC - Ócsárd SE 2:1 (1:0) Szekszárd, Műfüves pálya, 30 néző
Bonyhád: Kovács L. - Dávid, Jaksa P., Takács, Krausz - Varga, Hosnyánszki Zs., Dobra - Csende R., Czinkon, Máté R. Cserék: Kovács T.; Sebestyén, Hosnyánszki T., Kertész G., Fülöp Edző: Boros Attila
Bonyhádi gólszerzők: Csende R. (11-esből), Czinkon
Bonyhád VLC - Őcsény SK 10:1 (6:0) Szekszárd, Műfüves pálya, 20 néző
Bonyhád: Kovács L. - Dávid, Jaksa P., Krausz, Lendvai - Takács, Hosnyánszki Zs., Dobra - Máté R., Csende R., Czinkon Cserék: Kovács T., Fekete, Hosnyánszki T., Sebestyén, Kertész G., Fülöp Edző: Boros Attila
Bonyhádi gólszerzők: Kertész G. 2, Sebestyén N. 2, Dobra, Czinkon, Hosnyánszki Zs., Csende R., Dávid, Fekete