Kézimunkázók tapasztalatcseréje,és még minta egyéb minden más...baráti kör.....légkör...csak kultúráltan kössünk,és ne egymásba...horgoljunk...de csak halkan..ne zavarjuk az alvókat..)))http://furgeujjak.atw.hu http://1evesforum.uw.hu/
Úgy is lehet, hogy az arborétumba megyünk, és elugrunk cicasímogatni hozzánk. Apa már sejti, hogy aznap dolga lesz, vagyis lesz sofőrünk... Talán...
De az is megfordult a fejemben, hogyha nem vagyunk túl sokan, akkor a főtér környékén is letelepedhetünk. Sok a pad, a fű-fa-virág, vannak aszalok is, igaz a sakkozóknak, a környéken ott az összes valamit számító üzlet.
Odajár a fél város gyereke csúzdázni az eredetileg "0" km-nek készült alkotáshoz.
Gond legfeljebb akkor van, ha éppen van valami kirakodó vásár, akkor összébb szorul a hely.
Jolimama! Látom kerestél. Még nem tudok semmit az oviról, ma már telefonálunk. cSak úgy félek a választól :-(((
Antal Laci! Nagyon szép hajócskákat gyártottál! Ha esetleg olyan delfin alakú hajócskád van még, gondolj rám! Én szeretném gyűjteni a különlegesebb darabokat :-)
Sziasztok! Már tegnap este is megírtam a tegezéshez ezt a hsz-t de undok volt velem az index. Anyósomékat magázták a gyerekei így én is az unokák pedig tegezték Őket.Már nagyok voltak a gyerekek amikor anyósom elmesélte mikor a lányunk megszületett a Papával megbeszélték,hogy Őket az unokák sem tegezhetik.Mire beszélni kezdett a lányunk addigra már csak az volt a fontos, hogy hallják a hangját.A többi unokának már kitaposott volt az út.Így vagyunk az unokával.
Születésnapodon Isten éltessen! jó egészséget és sok boldogságot kívánunk neked még nagyon-nagyon sokáig Szeretettel ölelünk Sárika és Márti
A Kecskeméti talin én is nagyon gondolkodom hogy hol is lehetne:-)))Anyuka a központhoz közel lakik, de ha sokan lennénk akkor nagyobb hely kellene mert őneki 2 szobás a lakása, és nem egybenyílóak a szobák! Már azon is tűnődtem hogy a Lakiteleki Népfőiskola biztos jó lenne ott azt hiszem tudnák helyet szerezni, de az meg aki vonattal jön nem közelíthető meg csak busszal, majd még filózunk rajta egy-két kört
Hát nem sikerült elsőnek lennem, de én is kívánok Neked Jolimama születésnapod alkalmából elsősorban jó egészséget, jókedvet, töretlen lendületet és minden elképzelhető jót magam és kedves Párom nevében is.
Nagyon szépek a hajócskák. Gratulálok hozzájuk. Majd ha még tudsz küldeni kérhetnék én is egyet? Eddig is akartam már kérni, de valahogy mindig lebeszéltem róla magam. Nekem csak műanyag hajócskáim vannak, azok nincsenek ilyen szépek. Mindenki dícséri is, hogy mennyire jók a Tieid. Tehát légyszíves gondoljál már rám is:)