No, elkészültem Mici gurulósával. Ujjé! Holnap posta. Hol lehet ilyen tehenes felmosórongyot kapni? Én még sosem láttam. :(
Csajok, Nem írunk listát arról, hogy ki kitől mit szeretne látni esetleg a talin? Hogy az illetékesek tudjanak készülni, amennyiben nem gond nekik. Például Stigi a horgolótűivel és cipőcskékkel, vagy Mici felé volt kérés - talán Skippotól, hogy varrna-e a szemünk láttára plüsst... Engem hajkészítési technikák érdekelnének, minden megoldás érdekel. :)
Amúgy nem is értem miért elsőbbségiztél. Csak plusz kiadás. Megbeszéltük már, hogyha neadjisten nem jön meg x-ig, akkor nem jön meg. Semmi gond, vagy sértődés nem lett volna belőle. :) Csak sajnálom a zsebedet. :( De mondjuk így Szerika is megkaphatja a talin.
Nekem is nagy kedvencem ez a felmosó "rongy". Én szétvagdosom és a darabjai a konyhai törlők. A mosást is jól bírja, nem szöszöl, csak egy kicsit összemegy.
Kaoka! Akkor megkérhetnélek, hogy ezt, meg a babahajas öteleted leírnád oda? Meg többiek is. Vagy gyűjtsem össze az eddigieket én, a neveitekkel?
Stigi drága! Megjött a baba épségben. A férjem hozta fel. Nem is számítottam már ma rá, s azt hittem majd a potás adja kézbe holnap. De nem. Férj adta, s ne haragudja - de vagy az én orrom nagyon érzékeny, vagy ráhibáztam, mert így kezdtem: "Mi van? Csak nem rágyújtottál?" De nem. A levél ilyen kis füstös. :) Semmi gond, csak úgy megcsapott, hogy meglepődtem, s meggyanúsítottam a párom. :D Bocs, csak muszáj voltam leírni.
Egyáltalán nem tértünk el a babázástól, babaházhoz kerestünk merevítőt. Nagyon szép ez a kék táska, az ötlet meg szuper, csakúgy, mint Cicvarek ötlete. Eszembe nem jutnának ilyensmik, köszönjük : )
Nah nyitottam. Az ilyeneket szeretném, ha ide is leírnátok: Olcsó kreatív megoldások Meg bármit, ami ötletet, technikai megoldást úgy gondoljátok más is képes alkalmazni. Köszi. :)
Bocs, hogy belekotyogok, merevítőnek jól használható még a laminált parketta alá kapható habosított szigetelőanyag is, méterre kapható a Di*goban pl. Csak érdemes a szigetelő és a vászon közé flízt tenni, hogy nem legyen olyan furcsa hangja amikor hozzáérsz. :-)
Ne hülyéskedj már! Egy tök jó, hasznos ötletet adtál. Imádom az olcsó, s kreatív megoldásokat. Össze kéne gyűjteni az ilyeneket! Hümm... Lányok! Nyissak egy ilyen topikot, ahova az olcsó kreatív helyettesítők ötletek kerülnek? :)
A laminált fólia olyan, mint amibe lakcímkártyát dugják, s hőkezeléssel összeolvasztják.
Hehe! Ezt is rosszul írtam? Pedig most unoka sincs. :D Köszönöm már alakulok, még a végén meggyógyulok. :) De már varrhatnékom van, az javulást jelent.
Szép napocskát mindenkinek! Örülők a számlálónak, mégha nem is haladt túl sokat előre. :))) Én is türelmesen várom a gurulósokat. :) Egyelőre senyvedek, de remélem szombatra jobban leszek és eljutok a talira. Egyelőre nem tudom mit viszek, ha egyáltalán megyek, de biztos nem érkezek majd üres kézzel. Szuper lett a "selyemfiú"-nak indult baba.
Én sem erre a végeredményre számítottam igazán, egész más volt az elképzelésem. Mondjuk piros vagy rózsaszin selyem ing, kinőtt kockás nadrág, lakkcipő, selyemsál, fehér zoni. :D De így is nagyon jó lett és épp ezért lett meglepi, mert másra számítottam. :)
A babaházhoz szeretném ajánlani a jó öreg felmosóronygyot merevítő bélésnek. :)
Aledi, úgy gondolom, holnapra megkapod az UFO-mat. Fotózd le, légyszíves, mert én elfelejtettem. Egy baba van nálam, a tied, a ruháját varrom. Várom a többit is.
(...és csöndben irigykedek a tali miatt. Biztosan jó lesz...)
Gratulálok a kerek számhoz.Én is hozzá járultam most,hogy hamarabb itt tartsunk:-))))) Jaj,de jó, hogy ott van a babám. Ahogy olvastam napokon belül a sajátod is megérkezik:-)) Nagyon jó lesz majd most is olvasni, hogy ki mire gondolt amikor a rá eső fázist csinálta.
:)) Ügyes vagy! :D Viszont akkor csökkent az aktivitás- az egy éves talira elértük a 10000-et, a második után nem sokkal a huszat.. Igaz, tavaly volt egy erős pangásos időszak..