A moderációs topikokban tárgyszerűen közöljük problémánkat - nem bemásoljuk a jogsértő hozzászólást, hanem linket adunk rá (az URL-jét, fent a címsorból a másol-beilleszt funkciókkal is elegendő).
A topicban nem vitázhatsz, kizárólag a moderátorral folytatható érdemi társalgás.
Miután az ettől való eltérés az itteni munkát akadályozza, ezért a moderációs topikokban történő ámokfutás külön figyelmeztetés nélküli (általában elég szigorú) tiltással szokott járni. MI megjegyzése a topikban történő identitás vállalásról.
A hozzászólások törlésekor a fórumszoftver szabványlevelet küld(het), amiben egyedül "a moderátor személyes megjegyzése" rovatra van befolyásunk, a többit kár is olvasni.
A levélben említett emilcím nem működik, ne írjatok rá.
Újdonác, newbie, azaz frissen regisztrált nick ebbe a topicba nem írhat.
A http://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9199326&la=97717597- ban a 157. hsz utolsó mondatát használó akárki tényleg fórumozhat ma Magyarországon? Kérem nézzenek utána!
Kösz a választ. Lehet, hogy valami félreértés lehetett, mert ebben a témában az itt először megjelent hozzászólás, pontosabban az ott elsőként belinkelt hozzászólás kifejezetten arról szólt, hogy kérni fogják, azt a topikot a PoliDilbe engedjétek vissza, magyarul nem lett volna haással a Klubtopikokra. Tény, hogy maga a 91914-es hozzászólás ezt nem egyértelműsítette. Én is szeretek linkelni, lásd most is, bár, mint látszik, egy egyszerű copypaste hatásosabb néha. Tisztelettel kérem <Euro> rehabilitációját, már ha ez számít :)
A topik a Klubfórumban van. Annak szabályai érvényesek rá. Ha oda bemehet bárki, az be tudna írni a klubfórum egyéb topikjaiba is. Tehát a felsőbb szabály érvényes a topikra is. Ez nem a tagfelvételi topik.
Valamint: Mivel bebizonyosodott, hogy a kérelmezők nem szeretik betartani a szabályokat, ezért magam részéről a topikáthelyezési ügyet lezárom.
Ú, hát igen, gondolom hozzászólt valaki máshoz a Szent Topikban vagy valami hasonló borzalmat követett el, de hát a szigorú szabályok! Persze vannak szabályok, melyek egyenlőbbek - az inkriminált topikéit pld. ma reggel egyszerűen felülírtad. Szerencsétlen <Euro> lassan egy hete vergődik itt, mint hal a parton, a válaszért, mely bizonyára olyan bonyolult, hogy Dan Brown következő könyvének alaptémája lesz. Lehet engem is kitiltani, úgyis el vagyok maradva a melóval, pussz
A Második Szándékkal nem boldogultok? Ez azért gond szvsz, mert ha az, amire gyanakszom, akkor bármikor máskor is előfordulhat. Szoftverhiba lehet.
A következő a pálya: egy törlés alkalmával utólag megváltozott hozzászólásom sorszáma, és szerintem ez okozhatja azt, hogy inaktív lett a nickem, mert ahova csúszhatott hsz-em, azt valszeg kitiltottátok.
Nézd meg a 112-es hsz-ban a felsorolást, hogy kik itten a náciélesztők.
Nos, tegnap este ez még az én hsz.-em volt (túlképpen ezért is emlékszem a sorszámra, mert akkor visszalapoztam, és láttam, az én hozzászólásomról van szó), ami azonban most a 111-es sorszám alatt jeleneik meg.