Két békés tüntetőt vertek meg egy antifasiszta megmozdulást követően Budapesten, a Jászai Mari téri villamosmegállóban - tájékoztatta a Magyar Zsidó Szabadságharcosokért Emlékbizottság vasárnap az MTI-t.
De az ok a felháborodásra nálam akkor erősebb volt a félelemnél, szívesen kimentem volna és szembenéztem volna velük. Na, persze, nem másodmagammal, mert az inkább nevetséges, mint hatékony.
Látni kéne, hogy ez a tüntetés megint kontraproduktív volt, nem éri el a célját, abszolút kampányszaga van. Akkor kell farkast kiabálni, amikor a rohadék arrafelé sündörög. Nem akkor, amikor épp nincs jobb ötletünk.
Nem erről beszéltem. Hanem arról, hogy a brazil villanyszerelő szerencsétlen halála kapcsán ott valszeg nem mártíriuszozott, se balról, se jobbról senki, ellenberger itt szép számban tették ezt balról.
rolad sem tetelezek fel oromkodest (foleg nem provokatorok altal elvert zsidofiukkal kapcsolatban) es gondolom hogy te sem tetelezel fel rolam multbeli oromkodest.
annakidejen az allam integritasanak megvedeserol volt szo.
a rendori felszolitas teljesitesenek kikenyszeritese szerintem az allam integritasanak/szuverenitasanak szerves resze.
emlekeztetlek hogy olaszorszagban egy ilyesmi felszolitasra valo engedetlenseg halalt vonzott maga utan. vagy a brazil villanyszerelo felszolitasra torteno meg nem allasa szinten a halalat jelentette.
nem lehet neked jot csinalni. szervezel antif. tuntetest csak egy ember megy el. joggal/jogosan fustologsz. most szervez valaki mas tuntetest 50/300 ember elmegy. neked ez sem jo.
bezzeg a fasisztakok tuntetesen nincsenek letszamproblemak!
amikor meg akartak GYILKOLNI a katolikusokat seperc osszejott 10000 ember. a radioban meg osszeszartak magukat a hugyosok mert az eletuket feltettek. de CSAK zaszlot egettek es azok IS csak provokatorok voltak. a cukrosok...
Mindenféle megveretés kapcsán történő örömködés dokumentálhatóan 2006 őszén indult balról. Az összes többi ami ezután következett, ezen előzmény paródiája.
A megfelelő prioritások felállítása fontos feladat egy választási kampányban, de bármely politikai párt kampányon kívüli tevékenységében is. Ma az MSZP számára az első számú prioritást a három számjeggyel leírható darabszámú náci elleni küzdelem. OK. Ők így döntöttek, szabadságukban áll.
Csak aztán ne lepődjenek meg, ha április 11-én a magyar nemzet zöme valahogy nem fog tudni azonosulni a prioritási sorrendjükkel és annak megfelelően kialakított politikai elképzeléseikkel...
Ezek szerint van olyan réteg a mai politikai elitben, akinek fontosabb saját büszkesége, sértettsége, mint az ország egysége? Ne már!!! Tudtommal ez is ócska rágalom!