A moderációs topikokban tárgyszerűen közöljük problémánkat - nem bemásoljuk a jogsértő hozzászólást, hanem linket adunk rá (az URL-jét, fent a címsorból a másol-beilleszt funkciókkal is elegendő).
A topicban nem vitázhatsz, kizárólag a moderátorral folytatható érdemi társalgás.
Miután az ettől való eltérés az itteni munkát akadályozza, ezért a moderációs topikokban történő ámokfutás külön figyelmeztetés nélküli (általában elég szigorú) tiltással szokott járni. MI megjegyzése a topikban történő identitás vállalásról.
A hozzászólások törlésekor a fórumszoftver szabványlevelet küld(het), amiben egyedül "a moderátor személyes megjegyzése" rovatra van befolyásunk, a többit kár is olvasni.
A levélben említett emilcím nem működik, ne írjatok rá.
Újdonác, newbie, azaz frissen regisztrált nick ebbe a topicba nem írhat.
Kösz a választ. Lehet, hogy valami félreértés lehetett, mert ebben a témában az itt először megjelent hozzászólás, pontosabban az ott elsőként belinkelt hozzászólás kifejezetten arról szólt, hogy kérni fogják, azt a topikot a PoliDilbe engedjétek vissza, magyarul nem lett volna haással a Klubtopikokra. Tény, hogy maga a 91914-es hozzászólás ezt nem egyértelműsítette. Én is szeretek linkelni, lásd most is, bár, mint látszik, egy egyszerű copypaste hatásosabb néha. Tisztelettel kérem <Euro> rehabilitációját, már ha ez számít :)
A topik a Klubfórumban van. Annak szabályai érvényesek rá. Ha oda bemehet bárki, az be tudna írni a klubfórum egyéb topikjaiba is. Tehát a felsőbb szabály érvényes a topikra is. Ez nem a tagfelvételi topik.
Valamint: Mivel bebizonyosodott, hogy a kérelmezők nem szeretik betartani a szabályokat, ezért magam részéről a topikáthelyezési ügyet lezárom.
Ú, hát igen, gondolom hozzászólt valaki máshoz a Szent Topikban vagy valami hasonló borzalmat követett el, de hát a szigorú szabályok! Persze vannak szabályok, melyek egyenlőbbek - az inkriminált topikéit pld. ma reggel egyszerűen felülírtad. Szerencsétlen <Euro> lassan egy hete vergődik itt, mint hal a parton, a válaszért, mely bizonyára olyan bonyolult, hogy Dan Brown következő könyvének alaptémája lesz. Lehet engem is kitiltani, úgyis el vagyok maradva a melóval, pussz
A Második Szándékkal nem boldogultok? Ez azért gond szvsz, mert ha az, amire gyanakszom, akkor bármikor máskor is előfordulhat. Szoftverhiba lehet.
A következő a pálya: egy törlés alkalmával utólag megváltozott hozzászólásom sorszáma, és szerintem ez okozhatja azt, hogy inaktív lett a nickem, mert ahova csúszhatott hsz-em, azt valszeg kitiltottátok.
Nézd meg a 112-es hsz-ban a felsorolást, hogy kik itten a náciélesztők.
Nos, tegnap este ez még az én hsz.-em volt (túlképpen ezért is emlékszem a sorszámra, mert akkor visszalapoztam, és láttam, az én hozzászólásomról van szó), ami azonban most a 111-es sorszám alatt jeleneik meg.
Nem értek egyet benfia kitiltásával a Politikáról szolnokiaknak topikból. Egyrészt azért mert az általa felvetett téma (Ságvári körút átnevezése) és az emiatt köztünk kialakult polémia fontos történelmi tényekre hívja fel a figyelmet, másrészt benfia ismert, karakteres személyiség, akit néha zavartnak tűnő megnyilvánulásaival együtt, ilyennek szoktunk meg. Annyi személyeskedés pedig, amit elkövettünk, belefér egy ilyen topikba.
Nem lánc, jogilag és jogosultságilag klubtopik. Félő, hogy írhatatlan/olvashatatlan lesz egy visszaemeléssel. Ha 140 hsz-es lenne, megtennénk. Így félünk. :-)