Kézimunkázók tapasztalatcseréje,és még minta egyéb minden más...baráti kör.....légkör...csak kultúráltan kössünk,és ne egymásba...horgoljunk...de csak halkan..ne zavarjuk az alvókat..)))http://furgeujjak.atw.hu http://1evesforum.uw.hu/
Szép estét Mindenkinek! És nekem nincs kalapom, csak egy sapkám, de összeszedem a család összes sapiját és kalpagját Nusa előtt. Nusa, ettél ittál aludtál azért néha?
Jolimama, miért is kellett a tortádat dugdosni? És látod, nemhiába szurkoltunk, mindenki odaért hozzád. És februárban, ilyen zimankós időben tulipán?? Hja, a tavasz.
Ma egész nap olyan voltam, mint akit agyonvertek, mindenem fájt, de legjobban a fejem. És most volt telihold? Hajnali háromkor még nem aludtam:-(((
Jolimama én kavartam meg a dolgokat de most van ezen e gépen a kép amit küldeni szerettem volna neked. és láttam hogy ma ünnepeltek. A jókívánság mindig jó ezért még nagyon sok együtt fórumozó évet is kívánok.
karpamer-Merci, ha olvasol vissza, nekem 17-én lesz a születésnapom. Bocsánat, hogy megkevertelek Benneteket, ahogy írtam, a családom most tudott összejönni. Köszönöm a jókívánságot:-))
Jolimama! Most látom, hogy egy napon születtél a Rita lányommal, csak néhány évvel korábban. :)) Szívből kívánok Neked testi - lelki egészséget, vidámságot-jókedvet és időt-fonalat a kézimunkázáshoz!
Az üdvözlő képet holnap "küldöm" el, mert még.... meglepetés lesz :))
Szervusztok! Nálunk egész délelőtt esegetett az eső, most meg órák óta a hó. Csupa sár minden, de legalább nem kell lapátolni.
Tim72: http://picasaweb.google.com/Lirulaborestextiles/Tunesino02# nézd meg ezt az oldalt, nagyon jó tuniszi minták vannak benne és találsz tippet arra is, mire lehet használni ezt a fajta horgolást.
Ismét hétvége, ismét van időm egy picit bekukkantani. Ilyenkor nagyon sajnálom, hogy munkahelyen le van tiltva az index mindenestől.. De tevét etetni és iwiwezni lehet, röhej...
Belefogtam a virágprojektbe, csokrokat és cserepeseket készítek, hugim ballag áprilisban, addigra egy nagyon szép csokorkölteménnyel szeretnék készen lenni, na meg persze sok egyéb mással :-) Mutatni képet ismét nem tudok, ugyanis nem hiszitek el, Párom megint mit csinál :-D /Segítek: vízszintesben van, szemei lecsukva, és nagyokat szuszog.../ :-) Jól megy egyeseknek :) Szóval esetleg ha magához tér a szentem és esetleg fotóz nekem, akkor esetleg meg tudom mutatni a műveimet. :-)
Képzeljétek! Vittem be a céghez a horgolt cserepeses virágokból, főnök el volt tőle ájulva. Na meg jó néhány kollégám is :-) Ki sem nézték volna belőlem, hogy ilyeneket tudok :-)
Kzsuzsó! Jajj de édik a piciny csibék! :-) Azok a pihe puha tollaik! Jajj!! Simizhetnékem van :-)
Jajj az a bagoly is de jól néz ki! Na, elfelejtettek a kedves topiktárs nicknevét, mire le akartam írni... Elnézést :(
Jolimama! Isten Éltessen nagyon sokáig Születésnapod alkalmából!!!
sziasztok, segítséget szeretnék kérni. Lányom most találta ki, hogy kössek neki lábszárvédőt. (remélem már csak jövőre fogja hordani) van valami jó mintátok, vagy minta nélkül csináljam?
:-))) Nagyon köszönöm a sok születésnapi jókívánságot.:-)))
Elmentem mind, és előveszem 17-én. Ugyanis akkor van a születésnapom, csak a család tudott ma összejönni. Balázs, Bernadette névnapokat, Gábor fiam és az én születésnapomat ünnepeltük.
JOLIKÁM, Csodaszép a tavaszt hívogató virágaid. A tortát ne dugd el, nagyon fincsinek igérkezik !!! Én majd 17.-én köszöntelek, bár a jókívánságból sohasem elég :-)
A segítségeteket szeretném kérni. Igazából nem sok kreativitással áldott meg a sors, így számomra is meglepő, hogy a kötés és a horgolás ennyire érdekel. Tudom, hogy nem a legnépszerűbb a tuniszi horgolás, de nekem nagyon tetszik, és meglepően jól boldogulok a tanulásával. Az tetszik benne a legjobban, hogy olyan igazi átmenet a kötés és a horgolás között. Gyakorolgatok szépen, de szeretnék majd valami "komolyabbat" is csinálni a későbbiekben, viszont tuniszi horgolással kapcsolatban nem nagyon találok semmit. Egyáltalán mit lehet vele ( vagy belőle?) horgolni? Nem találtam leírást semmiről, pedig nagyon szeretném, ha sikerülne valami használhatót, valami szépet összehoznom. Ha véletlenül valaki tud segíteni, azt nagyon szépen megköszönném!
anyuék 2 órája jönnek fehérvárról 10 km-t mert fehérvár és pákozd között bár kiirták, hgoy hófúvás sok barom bement személyautóval aztán nem jutottak messzire csak az árokig meg elakadtak és igy azok sem tudtak közlekedni, akik mint apuék dzsippel mentek Mire átjutottak az első torlaszon a sok hülye miatt... erre elakadtak pákozd és sukoró között mert a polgárőrök nem engedik át őket az út teljsen eltűnt
szirmok
örülök, hogy bejelentkeztél. Hogy vagy? Apukádék? Nem viselik meg őket nagyon ezek a frontok???
azsúr
nagyon szép az unokád és örülök, hogy már jobban van.
tűcske
ritkán jársz felénk mostanában, vagy csak én vagyok figyelmetlen???
Tesókám
most olvasom csak hogy szerdán a szél Csurgóra vitt volna, nahát nahát... mik nem vannak??? Mondtam neked, hgoy engem ott kereszteltek? Ott lakott a mamám, anyum meg ott is születtt.
Mindenszentekkor szoktam arra járni, nagyon sokat változott...
nenca
örülök, hogy jobban vagy, párod jól tette hogy megszidott :-)))
Nagyon szépek a sálaid, gratulálok.
Jolimama
nagyon kedves tőled, hogy mindig megemlékezel rólam :-) Hóval megbírkóztam, csak Saci mellett napközben nem jutok géphez, kivéve ha alszik, akkor meg dolgoznom kell. SAJNOS a munkahelyemre nem fogok tudni visszamenni. :-((( Vmi megélhetést kell találnom. Szerinted megbírkóznék azzal a kézimunka bedolgozós dologgal? Vagy az enyémnél több tudás kell hozzá???
Már csak 2,5 nap az elmaradásom. De Saci mintegy végszóra felkelt. :-)))) Apa bent ül Pesten a stúdióban az EUSP2-n lenne közvetités de nincs elég egyenletes szél. Lehet hogy 5-ig ott kell ülnie reggeltől potyára.... Én meg szalma a csajszival :-)