Olvasd el a hibaüziket, le van írva mi hiányzik, azokat a file-okat kell pótolni (google......) , vagy kitörölni a consistokat, nem leszedni és újratelepíteni.
Nem tudom, hogy vannak-e itt profi activity szerkesztők, de hátha tud valaki nekem segíteni. Az Alföld 5-re szeretnék a 71-es vonalra Vác-Veres-Bp útirányon feladatot szerkeszteni és lenne egy pár kereszt benne, de sajnos azokban az esetekben, amikor én érek előbb az állomásra, akkor szemből nem engedi be az AI-t, csak akkor ha én visszatolok egy kicsit. Van erre valami lehetőség, hogy ez tőlem függetlenül működjön?
Azokban az esetekben amikor a szembevonat ér be előbb, akkor az sima ügy, hogy megfogassam a saját vonatot a bejáraton, csak hát 3 keresztnél ezt mindig eljátszani unalmas lenne, úgyhogy remélem sikerül majd valamit kitalálni erre a problémára.
Nekem is hasonló gondjaim voltak végül könyvtártörlés windows eltávolítás után s nulláról újrakezdés. Még most is jönnek a hibaüzik ,de már kevesebb. De pár napja leszedtem egy ISO-t ami már telepített és elvileg jó, minden bennevan több magyar pálya és activity elvileg csak fel kell másolni és menni fog. Jövő héten Windows újratelepítés kell majd úgyis csinálni utána kipróbálom.
Addig nem mentem el, mert sztrájkolós Nyugati-Óbuda betétjárat lett volna, de nem sikerült mert az MD-ből nem lehet vezetőállást váltani. Így már nem az a mozdony van rajta.
Valakinek megy a train-sim.hu? Nekem trójait jelez a NOD. Letöltöttem volna a M62 repainthez az alapgépeket (M62-001, M62-127), de bontja a kapcsolatot. Ha valakinek meg van legyen olyan jó, és küldje át mailben. Köszike. controlman@citromail.hu
Első problémám hogy hiába van fent minden jármű a menetrend szerinti vonatok továbbításához ismeretlennek írja a vonatot amikor rákattintok, és nem az expol routra megyek, és felpakoltam a fájlokat amiket pluszban találtam hozzá.
Második kicsit súlyosabb gond hogy mikor a főlapon a vonat vezetésre kattintok akkor lefagy és kilép a programból majd előjön egy grafikai programra utaló hibaablak, úgyhogy nem tudok játszani a programmal, a segítségeteket előre is köszönöm.
Nem tudok róla, hogy lenne MÁV iparvágány, de vannak más üzemek a pályán (pl. konzervgyár). A pálya amúgy nem olyan béta, csak a neve az. Végig textúrázva van és járható.
Ha a jelenlegi verziót letörlöd és felrakod helyette, amit írtam (ld.19724-es h.sz.), akkor lesz Hollós vár is és Vasútállomás is :) És a Moszkva tér is Moszkva tér lesz:)
http://imgfrm.index.hu/imgfrm/1/8/4/6/THM_0007141846.jpg Lementettem a képet. A kiindulási pontoknál nekem is csak állomást ír. Moszkva tér nincs benne.
Hali! Teljesen új vagyok ezen a fórumon meg az msts-ben is. sZereztem egy eredeti lemezt, felraktam, és rájöttem, hogy nem értek semmit belőle. Angol is, nehéz is. Kellene egy magyarítás, meg egy olyan leírás, lehetőleg analfabéta szinttől, hogy meg lehessen érteni a játék használatát. Köszi előre is.
A http://www.bkvmsts.extra.hu/ oldal jelen állapotában vírusos! Lehetőleg senki ne kattintson rá. Nekem az avast van fennt és az azt mondja hogy vírust találtam.
"1963-65-ben gyártották a házi csuklósok szériáját 1201-1236-os pályaszámon. A kocsik kezdetben a 44-esre, majd a 60-as és a 68-as vonalra kerültek. A '70-es évek elejétől fogva a kocsikat a 28-asra, a maradékot pedig a 31-esre osztották be. Ezután 31-esről a 36-os, 64-es vonalra kerültek, mivel kevés volt a 31-esre a házi csuklós. A '80-as évek elején Újpesten is feltűntek: a 3-as, 8-as, 10-es, 55-ös vonalon. A kocsikat 1982-83 között vonták ki a forgalomból, néhány kivétellel (1221, 1222, 1231, 1233) az összeset selejtezték."