Kézimunkázók tapasztalatcseréje,és még minta egyéb minden más...baráti kör.....légkör...csak kultúráltan kössünk,és ne egymásba...horgoljunk...de csak halkan..ne zavarjuk az alvókat..)))http://furgeujjak.atw.hu http://1evesforum.uw.hu/
Nem igazán tetszenek a bogyók...ill.nem mindenhol.Van ahol kifejezetten megkívánja a minta /nekem/ de ebben az esetben jobbnak láttam kihagyni. Fonalam még maradt is egy kevés.Kolléganőm 50.szülinapjára készítettem /márc.24/ nem valószínű.hogy az idén hordani fogja. De ha így támad a tél,semmi nincs kizárva. Ez az idő gyerekkorom kemény teleire emlékeztet,amikor nov. közepétől márc.idusáig tartott a tél másfél méteres hófúvásokkal. ...vagy én voltam kicsi-)))))
Nem fogod elhinni, de tényleg ez a rojtocska-lokni a mai nap legszebb élménye. Lassan elvonulok a szobámba, kötögetek még, a nagylány meg tud pihenni. Ma 8 óra tanítás után szülői értekezletet tartott, rendesen fáradt.
....emlékeztek? Nagy Bandó mondta, hogy avonatok azért késnek, mert az utasok lassan tolják..(nem emlékszek, hogy kérdőjel v. pont volt a mondandója végén )
Ma egy nemzetközi vonattal mentem Kanizsára...azt hinnétek, hogy késett.Pedig nem igy van. Pontos volt. Zágrábtól idáig nem késett egy percet sem....meglepetésemben megszámoltam a megállónak számát Bp-ig: 10 fölött volt. És ez egy nemzetközi gyorsvonat....
A hó itt is szakad. Megyek is aludni, mert ma voltam üzem orvosnál, és még vért is vettek tőlem. Ez a szokásos tavaszi idény előtti vérvétel volt. Megnézik, hogy van e a véremben vegyszer. Ezt őszel is vizsgálják, és ha van, akkor egy határérték felett eltilthatnak a vegyszerektől... azaz a munkámtól... De ez a veszély nem fenyeget, mert vigyázok magamra, és a munkásaimra is!!!! :) Szóval kicsit érzékenyen érint fejre e vérszegénység, és aludni kívánok most.
JUDIT. Atlrt - feltételezem - az alap dolgok csak egyeznek. Fogalmam sem volt, hogy müködik, addig probálgattam, amit így sikeredet. Nálunk is szálldos valami...
Ágota egészsége nem túl fényes - legalábbis irtó sovány - s a férje is beteges... Várják a tavaszt... alighanem.
Tudod, azt tapasztaltam, ha nehézségeink vannak, nehezebben megy a fórumozás is...
Marika sem panaszkodott Nektek, de már nincs meg a munkahelye, ami a város igen forgalmas pontján volt... néha alkalmas találkahely is! Csak úgy spontán összefutottak... (Remélem nem neheztel meg a kotyogásért...)
Kata is igen tevékeny - a munkáit láthatjátok - de elég speciális az ő érdeklődési köre - nem tudja állandóan követni a fórom hsz-áradatát... De látjátok, ha megszólitjuk, mindig segít a véleményével, amivel csak tud... Legfeljebb üzenni kell neki...
Mindnyájan készülünk a halasi Csipkefesztiválra a Szt.György napi hétvégén. Marika kiállítani fog 1-2-3 munkát, erősen szervezi; Kata pedig bemutatót tervez. Remélem, Ágota is el tud szabadulni... Nagy szüksége van a kikapcsolódásra...
Nekem is ott a helyem - még nem voltam! - és felkutattam egy újszászi népi iparművészt, aki régóta neccel:-)))
Bocsánat, kedveseim, hogy szóvivősködöm! Ugye nem baj? Egyszóval: ők dolgoznak, én meg lefetyelek...