Szerintem az arany cucc eléggé adná a dolgot. Már régóta szó volt erről. A sisakunk is arany színű. Persze ehhez a piros sportszár lehet nem a legideálisabb, szóval ehhez is valami mást kellene majd kitalálni. De én az arany gatyát semmiért sem hagynám.
Szombatra kellene 1 ember aki fel jön velünk Pestre és részt vesz az Antidopping előadáson.Mivel mi Árpival az edzőképzésen leszünk igy nem tudunk részt venni rajta és akkor pénzbüntetést kap a csapat.
Vasánap 14-én mindenki jöjjön ki edzésre az agrárra mert az indulásához szükséges papírokat alá kell írni mindenkinek. Ezek megléte nelkül senki nem nevezhető a bajnokságba.
Aki nem tud 14 órára jönni edzésre az jöjjön 17.15-re a halas laborhoz ott töltjük ki a papírokat.
Aki nem tud jönni az hívjon mert jövő héten szerda le kell adni a versenyengedély kérelmeket.
Az 5. praktikus lenne, meg slankít, tehát sexy. A 2. klasszkus "white party-s" sexy :) tehát én ezekre voksolok :) Egyébként miért nincs fehér arany csíkkal nadrág, mint az elsőnél amilyen a fekete?
Nem vagyok egy határozott ember, de döntöttem végre, nekem a 3. felső tetszik a legjobban, gatyából a fekete lenne a legpraktikusabb de a fehér és az arany is tetszik!
Egy mez (elöl-hátul egyszínes számmal) + egy nadrág ára modelltől függően nettó 14.400 – 15.000 Ft lenne garnitúránként.
A varrásra egy év, a számokra két év garanciát tudunk vállalni. Az anyagokkal probléma nem lehet, csak éles tárggyal lehet felhasítani őket, a meccs-használatot jól bírják. Minden anyag az USÁ-ból érkezik, többek között a Reebok is ezeket használja az NFL mezekhez.
Aki szeretne idén játszani a következők szükségesek
- sportorvosi igazolás
- sportolói szerződés 2 pld
- igazoló lap kitöltve aláírva 2 pld
- 1 db elektronikus arckép 640*480 felbontásban álló
- 1 db igazolványkép tagsági igazolványhoz
Ami viszont mindenkinek kell az a versenyengedély kérelem és ezt is alá kell írni így aki tud szerdán jöjjön a tűázoltóságra aláírni mert az edzés előtt nincs annyi idő
Edzések szerdánként az Oláh Gábor utcai stadion melletti salakpályán (találka 17:45-kor a stadion bejárata melletti sorompós átjárónál.), vasárnap az agrár pályán, ott, ahol a tryout volt. Viszont ez nem tudom meddig lesz így, úgyhogy figyeld a fórumot és a honlapot is.
A haverod 90 kilóval nem feltétlenül falembernek tökéletes, de ez majd úgyis elválik.
Köszi! Kb. 2 hét múlva tudok lemenni leghamarabb 1 edzésre, de mindent elkövetek, hogy hamarabb eljussak :D Van még 2 haverom aki jönni szeretne! Az 1 ik 180cm és kb. 90kg(tehát falembernek szinte tökéletes) A másik 13 éves kb. 150cm, DE nagyon gyorsan, jól fut, és jól dobja a labdát! És hol szokott lenni az edzés? Mert sajna a Try out ról lemaradtam :(
Köszi! Akkor majd lemegyek az 1 ik edzésre, csak nemtom mikor van, meg a jövö héten még biztos nem tudok sajnos menni. :( De amint tudok ott leszek! Mit vigyek magammal?