Köszi a tippet, de már én is néztem Vaterán. Ezekből a típusokból (hátlapokból) nincs fennt egy se. Elsősorban eredeti hátlapok érdekelnek, az utángyártott már csak végső megoldás lehetne :)
" Szia nekem van egy módszerem de ez itt nem írom le "
Az ilyen beszólások nem vezetnek a népszerűségedhez, mint előző topiktársaim is megjegyezték. Jobban jársz, ha a " hogyan tisztítsuk kazánunkat krumplihéjjal " című hozzászólásaiddal remekelsz máshol. Friss vagy még a 7 hozzászólásoddal, olvass vissza, böngéssz, azután majd jól rájössz a lényegre.
Akiből élből hiányzik az alapvető segítőkészség, az ne számítson ujjongásra, mint egy nagy megmondó, aki csak privát levében mondja el az esetlegesen másokat is érdeklő megoldásokat.
Még ekkora segítőkészséget sem láttam a Kádár rendszer óta.Itt regisztrálás után minden segitséget megadnak,szinte minden elektronikai témában.Egyébként a nagy titok, több helyen levan írva.
Eladó VTRGY R 5700 háza és ami még a képeken látszik! Kezelőszervek,skálaüveg,skálahúr,ferrit antenna rúdja és forgó kondenzátor. A készülék alja és hátulja nincs meg. 5000 forint az ára!
Húúú! De nagyon Szeretnék egy ilyet, az ára is kedvező, csak sajnos Kaposvár messze van. :( A Terta 328 volt az első öreg csöves rádió, amit ajándékba kaptam még 5-ikes koromban kaptam működésképtelenül, "tanulmányozásra".
Eladó többféle régi elektron-csöves rádió, korukhoz képest jó állapotban. Személyes átvétel Pécsett lehetséges, más esetben futárszolgálattal tudom elküldeni. Bővebb információval, képekkel a készülékekről emailben tudok szolgálni.
Típusok és árak:
RFT Beethoven II - 35.000Ft (szép állapot, 1 cső és 2 hangszóró hiányos) Orion AR612 Pacsirta (Ívelt) - 15.000Ft (szép állapot, működik) Philips 304A Pajtás - 9.500Ft (jó állapot, működik) Orion R325 - 8.000Ft (jó állapot, működik) Jadran 59 UKV - 12.000Ft (jó állapot, működik) Orion AR205 (Orionette) - 8.500Ft (jó állapot, valamiért nem kap áramot, nemrég még működött)
A rádiók a saját tulajdonomban vannak, vásárlás előtt megbízhatóságom leellenőrizhető! Írj, ha érdekel valamelyik, vagy kérdésed lenne! Email: gardo20@freemail.hu
teljesen üzembiztos-működőképes, még hallgatni is szoktam. Sőt mp3 lejátszóról szólt legutoljára, és elég szépen, azaz erősítőként is jó. 6000ft KAPOSVÁRON helyben.
Kinek milyen módszere van szuvas televíziók szútól való kiirtására?Hogyan tudom meg hogy már nem élnek a rovarok?Esetleg az apró lyukak eltávolítására valakinek valamilyen módszere?Milyen óvintézkedésre van szükség ha egy ilyen készülék a tulajdonunkba kerül?Milyen gyorsan és hogyan terjed a rovar?
sziasztok. az alábbi orion 420 U kisrádió(1954) keresi szerető gazdáját, aki foglalkozna vele, picit rendberakná. Nem ebből akarok meggazdagodni. Ha valakinek van reális ajánlata, az jelentkezzen: sg23@freemail.hu
üdv ILLÉS ZSOLT vagyok érdeklődök hogy megvan -e még a TELEFUNKEN 2650 opus studió rádiója mert engem érdekelne nagyon, régóta szeretnék egy ilyen masinát üdv
legyen szíves írjon vissza e-mail: illzso@freemail.hu
180€ körül van az ára,de 2 csőves rengeteg van.A 3 csőves,mint az enyém,igen ritkán megvehető,én még 8 év alatt, egyetlen eladó darabbal sem találkoztam.Az hogy aki eladta,nem tudta az árát,a te szerencséd.Szeretettel várom az értesitést,ha találkozol 3 csőves,bontatlan szép néprádióval.ÁRAK