Keresés

Részletes keresés

horgolotucske Creative Commons License 2010.02.05 0 0 18611
Klacko ezt meg hogy érted mi a baj?
Előzmény: Törölt nick (18609)
horgolotucske Creative Commons License 2010.02.05 0 0 18610
Agikám jóbban vagyok édesem a fulem az vacakol alig hallok de a nagyján már tulvagyok a megfázásnak. Milyen kár  hogy hideg van de a napocska sut az a fontos az el viszi a hideget:D
Előzmény: ráhajtás (18608)
Törölt nick Creative Commons License 2010.02.05 0 0 18609

Szép jó reggelt mindenkinek!persze természetesen:-))

Előzmény: zöldtengerszem (18597)
ráhajtás Creative Commons License 2010.02.05 0 0 18608

Szép jó reggelt!!!!!!!!!!!

Nagyon hideg van nálunk!!!!!!!!!!BBRRRRRRRRRRRRRR:)

Bár süt a nap,de a hideg is itt van!!:)

HORGOLÓTÜCSKE!!Jobban vagy már??Remélem igen!!:)

Hozok kávét,teát és olvasgatok!!!!

Pcsiffy Creative Commons License 2010.02.05 0 0 18607
Jó reggelt mindenkinek. Nálunk ma megint nagyon-nagyon hideg van.
horgolotucske Creative Commons License 2010.02.05 0 0 18606
Lányok és fiuk! Ezt leforditsam érdekel bennetek a nyuszi tojástartó?
horgolotucske Creative Commons License 2010.02.05 0 0 18605

Sziasztok Lányok és Fiuk!

Köszöntöm az uj tagokat érezzétek jó magatokat körunkben!

Magdikám! édesem de jó hogy megadtad az emailedet próbáltam visszaolvasgatni  de a kutya oldalaknál már keresztbe állt a szemem olyan sok volt a hsz ( hála istennek nem panaszként mondom) el is kuldtem  Zöldtengerszemnek Barta Macának  természetesen Julának meg Ildikonak de a Te  neved  nem találtam meg. Máris kuldöm  neked puszika.Kibogarásztam a hsz-ek között a neveket és  arról másoltam le a cimet amit a yahoo emailemröl kuldtem el mert másként nem megy. 

Kell a nyuszika is? mindjárt bescannerezem a képethogy lássd, azt még nem csináltam meg de leforditom szól ha tetszik az is tojásmelegitö. Hogy vagy édesem olyan csende voltál minden rendben van?Nincs baj?

Julám! Te is hallgatsz csak  nem a  bolerót horgolod már?

Barta Maca! Nagyon csábitó az a tálka azon  gondolkozom hogy az jól meg tud állni van talpa neki? Már ugy értve lehet használni nem rogyik össze elég erös, ha beletesz az ember például csokit?Eltudnád mondani röptében hogy kb hogy csinálja ezt az ember hogy egybe legyen?:D

Lányok most toajástartót vadászok mármint azt amire beleteszi az ember a fött tojást ha tudtok mintát szóljatok. Nagyon vacakul vagyok már egy hete beteg  vagyok nagyon kifogott rajtam ez a nátha  szerintem ez már influenza szeru.A fulem is fáj gondoltam a pici gyerekekre Nektek van unoka is meg saját is milyen borzalmas lehet nekik édeseimnek  mégy egy egyszeru megfázás is  ha én öreg fejemre igy szenvedek.

Májuska! Tényleg egybe lenyelsz három fokhagymát naponta? Vagy félre értettem talán?

Kellemes szép  napsutéses napocskát kivánok mindenkinek!Hoztam egy kis kávét kedveseim gyertek kávézzunk.

Előzmény: borcsimama47 (18603)
borcsimama47 Creative Commons License 2010.02.05 0 0 18604

Szervusztok, szép jó reggelt kívánlk!

Látom pörgött a topik rendesen!

Évikém gyönyörűek a nárciszaid! Mint mindig kifogástanok, és szemet gyönyörkedtetőek!! Irigyellek, s mindezt tűvel!!!!!!!

Marika, Györgyike, gyönyörűek azok a tálka minták is amit felraktatok, lehörcsögöltem, majd megpróbálkozom vele!

Tina! Szép születésnapod volt, és jót derültem rajta! Egyébként jártam a weblapodon éppen tegnap! Gratulálok! Nagyon jó!!!!!

A cigivel kapcsolatban: én is dohányoztam 4 évvel ezelőtt én is abba hagytam, csak úgy letettem, és többet nem, és nem is próblkoztam újra, pedig a férjem itt fújja a füstöt az orrom alá. Ezért haragszom, mert útálom a füstöt! Akkor nem zavart, még én is fújtam, de most érzem csak, hogy milyen büdi!

A fokhagymával én is így vagyok mint ti, örülök, ha néha kapok olyat, aminek van "szaga" és íze is!!!!!!!!

Nálunk változatlanul nagy a hó, és este -5 fok volt, most még nem néztem, de megy a církónk rendesen! Pedig éjszakára 18 fokra van állítva, reggel megy 21-re, nap közben is ennyire, csak akkor emelem meg, ha Dávid jön.

Elhatároztuk, ha az anyagi lehetőségeink olyanok lesznek, megcsináljuk a kandallót, és akkor átkötjü rá a radiátorokat, hátha olcsóbban fogunk tudni fűtenii, mint gázzal.

Katikám tagja a nyugdíjas klubnak, most 50 személynek kell horgolnunk nőnap, húsvét és anyák napjára  valamit! Még nem döntöttük el, hogy mit, virágot, tojást, vagy kosárkát, és anyák napjára szívet, na lesz mit csinálnunk! De olyan jó másoknak örömöt szerezni.

További szép napot mindenkinek!

Bocsánat, még nem is írtam, hogy én is üdvözlöm az újakat!!!

borcsimama47 Creative Commons License 2010.02.05 0 0 18603

Tűcske én is jelentkezem: gborika47@gmail.com

előre is köszönöm!

Előzmény: horgolotucske (18425)
szaboildiko Creative Commons License 2010.02.05 0 0 18602
Örülök, hogy a zárójeles mondatodat is hozzátetted.
Előzmény: Törölt nick (18503)
szaboildiko Creative Commons License 2010.02.05 0 0 18601
Látom jó témát adtunk a gumimacival, képzeld el, hogy én még nem próbáltam rágyújtani, nem mertem, ahogyan írtam is. De még a leszokásom elején csináltam olyat, és most biztosan ki fogtok nevetni, de nem baj akkor is leírom, hogy lássátok milyen buta tud az ember lenni, hogy meggyújtottam a cigit - nagyon kívántam, majd belegebedtem -, de nem a számmal, csak úgy a kezemben, rátettem a hamutartóra és amíg el nem égett ott ültem és szívtam be azt a rohadékot. Ezt egy nap egyszer csináltam meg, merthogy én úgy szoktam le, hogy egyik napról a másikra, semmi cukor, semmi + helyettesítő. Aztán gondoltam, háááát ha kibírom, hogy nem is szívom, csak egyszer egy nap a füstöt, akkor kibírom, hogy még azt se és sikerült hála az Öregnek odafent.:-)
Előzmény: Rebeka 55 (18553)
Törölt nick Creative Commons License 2010.02.05 0 0 18600
Búcsúzom mára. Az éjszakásoknak további jó beszélgetést.
Törölt nick Creative Commons License 2010.02.05 0 0 18599
A delfinre szerintem kevesebb fér mint a rendes hajócskára, a másik faragottakra legalább annyi ráfér mint a hajlítottra.
(Viszont a többi hátránya megvan)
Ezekre a hajlítottakra azért annyi rámegy mint a kereskedelemben kaphatóra, amelyik kicsit ívesebbre sikerült arra kicsit több is.
Előzmény: zöldtengerszem (18596)
Ibolya99 Creative Commons License 2010.02.05 0 0 18598

Szaboildiko!

Nagyon ígazad van, én is kb. 33 évig dohányoztam, és én is ugy vagyok mint te,

menekülök előle mert nagyon büdös, és nagyon zavar ha a közelembe valaki

dohányzik.Egy  évre rá hogy leszoktam róla rágyujtottam csak kiváncsiságból,

de olyan rosszul lettem, hogy soha többet nem probálkoztam vele,mert tudtam

hogy a szervezetem igy tiltakozik ellene, még a füstöt sem bírom elviselni.

Horgolotücske!

Nagyon szépek a kakasok.Elkérhetem a mintát!

ibolya99@freemail.hu  Előre is köszönöm.

zöldtengerszem Creative Commons License 2010.02.04 0 0 18597
Szóval a 12. oldalig jutottam , nem bírom tovább , megyek aludni...

Jó Éjt nektek !

Lackó Marinó !

A csomagba tennél nekem is egy hajócskaoktatólemezt ? Majd viszek a talira üres lemezt neked helyette ...

Kösziszépen :-)))

Előzmény: zöldtengerszem (18596)
zöldtengerszem Creative Commons License 2010.02.04 0 0 18596
Ágnes !

Helyesek vagytok ezen a fotón :-DDDD ...

Én is köszöntöm körünkben az újakat , tképpen egy másik Fórumon én is Liza vagyok , szóval én is, ahogy Tücsike aszittem hirtelen , hogy rossz helyen járok , de aztán rájöttem , hogy mégsem ! :-DDD

Antal Laci !

Helyesek ezek a hajócskák , de mennyi fonal fér egy-egy ilyenre , kipróbálta már valaki ? Lehet vele legalább egy hópihét csinálni ?? Mert anélkül elég macerás frivolozni vele . Vagy erre vékonyabb szálat kell fölcsavarni ???
De a nyuszi és a delfin is kétségtelenül nagyon helyes ...

Györgyike szép nagyon az a két csipke cukortartó vagy mi is tképppen ...Én ezekkel úgy vagyok , hogy nem nagyon van hova tenni , még a csipketerítőimet sem , mert nincs hova ...De tetszik , nagyon szép .
Ez olyan , mint egy lótuszvirág ! El tudnám képzelni az alját zöldben és a felső részét rózsaszínben is . Biztosan úgy is szép lenne ...

Na akkor még olvasok tovább :-)) ....
Előzmény: ráhajtás (18322)
horgolotucske Creative Commons License 2010.02.04 0 0 18595
Edes   Tinám! Jaj de örulök hogy ilyen szépen telt a szulinapod még akönny is a szemembe szökött milyen  kedves gondoskodó kis családod van. A jó Isten tartson meg benneteket  eröben egészségben.puszika
Előzmény: tina64 (18439)
barta maca Creative Commons License 2010.02.04 0 0 18594

Szép álmokat mindenkinek !!!!

Törölt nick Creative Commons License 2010.02.04 0 0 18593
Hm.

Ezek szerint amit magyar fokhagymának vásároltam, az lehet hogy magyar volt, csak ugyanolyan semmit nem érő mint a kínai?
Tehát itt is átvettük a "fejlett" nyugattól azt a termesztési módot mint a paradicsomnál? Nagy, gyönyörű, sokáig eláll, azonban íze semmi, így gyakorlatilag egy kib...tt lecsóhoz úgy kell összekaparni a normális alapanyagot (pesten legalábbis)...
Előzmény: lliann (18591)
zöldtengerszem Creative Commons License 2010.02.04 0 0 18592
Itt vagyok Drágám !!!

Jelentem még tegnap este átutaltuk Lackónak a pénz többi részét , ma többször is benéztem , de végigolvasni egyszer sem volt időm , én meg szeretek mindent elolvasni mielőtt válaszolok , hogy képbe legyek ,de nem sikerült :-)))... Ez nem panasz , nem mentegetőzés ,e z csak tényközlés simán :-)))..

Borcsika láttam odaát a kis terítőidet , nagyon szépek !

Tesókám hát a te virágaid is csodálatosak !!!
Óh Istenem , most már tényleg meg kell gyógyulnod , mert ez nem állapot !!!
Sokat gondolok rád ...

Tina boldog szülinapot neked , ja és Valika Csengéjének boldog névnapot !!!

Még kicsit olvasgatok , talán vissza is jövök , de ha nem akkor kiabáljatok , mert elaludtam a monitor előtt ... amióta bejött a hó álomkóros lettem ...
Vagy csak a majdnem tavaszi fáradtág ?? Meglehet ... jelentem a másik szélét kötöm a sálnak , aztán összevarrás , mosás , blokkolás és már kész is lesz :-)))..
Szóval majd eccer... :-))) megmutatom...

Na megyek olvasgatni még ... :-))
Előzmény: Mordek (18450)
lliann Creative Commons License 2010.02.04 0 0 18591
Ha Makóról vitték azt a fokhagymát akár mennyire le van pucolva a gyökerénél biztosan nem Kínai.
Higgyétek el már nem is veszik át a termelőktől másként a fokhagymát csak teljesen megpucolva és ez rengeteg munka, de a piac törvényei uralkodnak.
Azért írom mert én makói vagyok.
Előzmény: barta maca (18561)
Törölt nick Creative Commons License 2010.02.04 0 0 18590
Holnap viszont hallgathatunk, hogy milyen sokat kellett visszaolvasni a többieknek. :-))
Előzmény: Pcsiffy (18588)
Törölt nick Creative Commons License 2010.02.04 0 0 18589
átneveztem, remélem így már menni fog.
Előzmény: Pcsiffy (18586)
Pcsiffy Creative Commons License 2010.02.04 0 0 18588
Mert nekünk van mondanivalónk..)))))
Előzmény: csipkerozsi (18587)
csipkerozsi Creative Commons License 2010.02.04 0 0 18587
Bravó!

A harmadik legpörgősebb topik vagyunk:)))
Előzmény: Törölt nick (18583)
Pcsiffy Creative Commons License 2010.02.04 0 0 18586
Jaj elfelejtettem ebben a nagy diétában, meg sem tudtam nyitni, azt irta, hogy itt nem található. Kerestem csak úgy simán is de nem találtam mert rossz kereső vagyok.
Előzmény: Törölt nick (18581)
Rebeka 55 Creative Commons License 2010.02.04 0 0 18585
Jó pihenéstkivánok!!!!!!!!
Törölt nick Creative Commons License 2010.02.04 0 0 18584
Akkor hát neked is szép álmokat...
Előzmény: Pcsiffy (18582)
Törölt nick Creative Commons License 2010.02.04 0 0 18583
Jó éjt.
(a fiúk betartják a diétát -vagymit-, így nem kimerültek :-))
Előzmény: csipkerozsi (18580)
Pcsiffy Creative Commons License 2010.02.04 0 0 18582
Én is elköszönök. Mindenkinek jó éjszakát kívánok.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!