A 400-as még tavaly ősszel kigyulladt Sajókaza és K.barcika közt. A motortere égett meg nagyon. A 248-as, úgy tudom C vizsgát kap. Jelenleg mind a kettő Szolnokon van.
Közben találtam külső texteket amiket fel tudok használni így az nem kell jobban inkább a belső kialakítás illetve a vezérállásról kell kép. A vezérállásról még érdekelne hogy milyen belső világítás van benne és hogyan van elhelyezve az!
A bzmot és bzx szerelvényt építem BVE/Openbvehez. Sajnos a jelenlegi textúráim nem a legtökéletesebbek és így nem is akarom véglegesnek hagyni. Bár Székesfehérvári vagyok, de azt hiszem már nem lehet csak úgy bemenni és fotózgatni mint régen.
A kérésem az lenne hozzátok, hogy ha valakinek vannak textúra fotói és megengedné, hogy felhasználhassam az nagyon jól jönne. Ami szükséges lenne számomra, igazándiból majdnem minden. Szóval utastér ezen belül padló, mennyezet, ülések háttámla és maga az ülőke, akkor a külső részek de ez még mindig az utastérről beszélek, ahol felszállnak, a vezetőállás ott szinte minden. Bár tudom, hogy a vezérállásban nagyon szűk a hely de hátha összehozható lenne a lefotózás.
A textúra képek nekem olyannak kell lenniük ami teljesen szemből és amennyire lehetséges szimmetrikus legyen ha sötétre sikerül az nem baj, de olyan nem jó, hogy fele sötét meg a másik fele világos.
Köszönöm a segítséget, remélem érthető mit akarok kérni tőletek. Tényleg kár, hogy nem lehet csak úgy kimenni és fotózgatni.
Tavalyi képek --> 1.kép: Székesfehérvár; zegi motor 293 2.kép: Székesfehérvár, komáromi majd sárbogárdi személy 3.-4.kép: Sv, pusztaszabolcsi személy 5.kép: Tapolca, 9714 6.kép: Győr, körüljárás A képen látható sv-i Bz-k hova vannak jelenleg állomásítva?
Nem tudnak!Csak a saját vezérlőkocsijukkal hajlandóak együtt működni.Nincs kiépítve rajtuk a 48 V-os rendszer így a sima Bz melléket nem tudják energiával ellátni.Ha jól emlékszem az oktatáson elmondottakra..
Sziasztok, na ma szolgálatba álltak a Hodos-Zalalövő-Zalaegerszeg vonalon az InterPicik, a reggel 6:00-kor Hodosról induló vonat, és a délután 14:06-kor Zalaegerszegről induló vonat InterPici, na és azt szeretném kérdezni, ezek tudnak együtt működni Bzx vagy Bdzx kocsikkal ??
Én egyet értek a kijelentéseddel. A főiskolánkon is körülbelül ezer éve használják a Neptun rendszert, és mégis két éve jutottak el oda, hogy a jegyeket elég oda beírni, nem kell a leckekönyvbe. Ez is így lesz. Majd ezer év múlva el lehet felejteni a papírozást.
Ha-ha-ha! Te hiszel a mesékben, hogy a mozdonyvezetőnek nem lesz szüksége íróasztalra Magyarországon, majd a 22. században. Talán. (De ne mondjátok el senkinek, szalonnázónak azért jó lesz továbbra is az a kis asztalka...) Íróasztal oszt kész... :)))
Kicsit mintha közelebb lennének a világításkapcsolók a hagyományos Bz-hez képest:) Sosem értettem, hogy a tükörfűtés miért van az ember orra elött, a vill.kapcsolkért meg nyújtózkodni kell. (originálBz:)