Szia Andrea, ne keseregj, járj ide sokat, majd mi helyrebillentjük, amit a férjed elront .. :D És persze arról már nem is ejtek szót, hogy milyen drágák a damilok, és a többi pecás cucc.. vagy neki nincs hobbija? :D
Sziasztok! Köszönöm a sok jó szót! Meg vagyok nyugodva, hogy nem csak az én férjem ilyen "természetű", bár nem hiszem,hogy a nálatok is előfordult, hogy kínos helyzetbe is hozott volna titeket, mint az engem. A Meseboltban voltam vele az Üllői úton, mert kétoldalán ragasztós bélést akartam venni. Az hagyján, hogy nem nézhettem körül(pedig imádom az ilyen helyeket), de mikor kértem a bélést és az eladó mondta az árát, hát... felkiáltott, hogy ez ilyen drága, miért kell nekem ilyen költséges hobbi. Úgyhogy "zugvarrogatós lettem".
Látod, milyen jó, hogy fiaid vannak?:))) Ők nem hisztiznek ennyit:)))) (Vagy de...) Egyébként szerintem is nagyon jó lett, de nekem is hiányzik az arc. Ennyi kérés után kénytelen leszel megcsinálni!:))
Szerintem bűbájos a kis leharcolt balerina! Ha a testét feszesebbre tömted volna, még jobb lenne! A többiek tanácsához még annyival csatlakoznék, hogy ha a nyakára is teszel valami fodros pántot, vagy csak egy kis szalaggal összehúznád, eltakarná a ráncokat:-)
Ahhoz képest, hogy én bele se mertem fogni éppen a kis méretek miatt, jó nagy a pofám...
A sztoritól behaltam, a baba meg nagyon tetszik. Monnyuk a gyöngyszem nekem kicsit szokatlan, de elfogadom, mert a ruhája tökéletes. Az jutott róla eszembe, hogy azért ilyen zilált a haja, mert széttáncolt egy teljes éjszakát. És most éppen össze akar ájulni, azért ilyen görbe a lába. :D A száj meg tényleg necces. Tényleg mi van, ha rádripakodik, hogy ide még egy pöttyöt, oda még egy masnit. :)
Lányok kaptam egy emilkét. Nézzétek milyen szépséges FIMO GOMBOK-at ajánlottak benne.
Van egy rossz hírem. Szerintem nem készültél még el.:-)) Arcát leszámítva szuper helyes. Az öve mesés. Ha szabadna belekotyognom szerintem bontsd le a szemét, és csinálj neki arcot. Olyat amilyet "megkíván".
Elkészültem én is Felicityvel, de azt hiszem a kép alapján világossá vált számotokra is, hogy eléggé "összevesztünk" egymással...:-(((
Először is ott kezdődőött, hogy meg sem akartam csinálni, de aztán egy Tarantino filmet hozzott párom a tékából, úgyhogy elővettem néhány maradékokat a testhez... (Lehet, hogy nem szabadott volna ennyire brutálisnak lennem, hogy még be is fejezem ilyen kezdet után??? :-)))Aztán a kiscsaj besértődött azon, hogy lusta voltam szm-et nyomtatni, és emlékezetből reprodukáltam testét... ami nem is lett voln baj, de a feje akkora széles krumpli lett!!!:-))) Így aztán - az eredeti filces tervemet sutba dobva, maradt a horgolt, kócos hajazat. Na, itt úgy döntöttem, hogy inkább fiúsítom is őkelmét, de aztán a pipaszár lábai miatt erről lemondtam... Ma hajnalban meg felébresztett ez a kis fruzska, hogy ő balerina akar lenni... Persze, a leggörbébb lábbal a világon............, de mert gyerekkorom óta imádom a balerinákat, gondoltam, hátha összebékülünk a béna fej és haj után... Ez majdnem sikerült is, de végül annyit szenvedtem a ruhájával, és már annyira idegesített is a folytonos hisztije, hogy mikor készülök már el vele, hogy besértődtem, és csak szemet kapott - nehogy még a végén nyelvet nyújtson rám!!!:-)))
Szóval bocs, akinek ez a figura a szíve csücske volt/lett..............én mindent megpróbáltam............ és leszűrtem a tanulságot: Tarantino film közben többet nem kezdek babát gyártani!:-))))
Haját tépő szmájli... Már megint annyit írtatoooook.
Andrea ezek a mikulások nagyon vagányak. A férjednek meg ló.... a megfelelő helyre. Enyim is mindig pampog, meg ötletel, meg belemagyaráz, de alapvetően nem kell eltakarítani a háztól a dolgaimat, mert ő még meg is siratja némelyiket, amelyik elköltözik tőlünk. Gyere ide, mutogass nekünk, és gyűjts egy kis önbizalmat, otthon meg nyugodtan dekorálj a dolgaiddal, mert nagyon ügyes vagy!!! Ezek szép munkák.
A Felicitym... jaj, örülök, hogy tetszik. A kacska lába meg szerintem egyértelműen hívta ezt a balettcipellőt, nem véletlen, hogy Neked is az jutott eszedbe IO. Amúgy az egész lyány cca. 32 cm. A szalag a cipellőjén azt hiszem 9 mm-es
Adél, igen, bizony nem műanyag szemeket használtam, hanem rajzoltam, és festettem, alkoholos filccel (jujj ezt nem tudom szabad-e...), és textilfestékkel. Nem akartam megerőszakolni műanyag ketymetyütyürükkel ezt a lenvásznat.
Hogy micis lett? Hát végül is Mici csinálta, tehát ez esélyes, de tőlem szokatlan módon, határozottan alkalmazkodtam a szabásmintához.
És valaki még kérdezte, bocs, már nemlékszem ki, hogy mivel varrtam a csillagokat a szárnyára... hát a gépem tud ilyen csillagokat. Ügyes kis gép, cejetem. A Lidl-es csodamasina. :)
Katafolt, Ott állítottam az időt. A blogbajokban megtaláltam a megoldást: alapból Csendes óceáni időzónára volt állítva. Jó is lenne : ) Köszi, lányok.