az a másfél perc fél perc, nézd a wrc.n az időket hékás! ajánlom a rövid etapokat torzításnak, amikor 5 és 7 mp-cel volt csak rosszabb kivéve a 6. szakszt amikor a hóásás miatt 26 percet elbukott...
Naná, hogy Lost, még jó! :)) Utolsó évad, nem azért vártam ennyit, hogy ne tudjam meg AZONNAL hogy kikivelmikormerrehányóra!!!
Ma kezdődik az Olimpia is, eccerűen csudajó! Este megpróbálom a streamet, de félek úgy járok mint a PL meccsekkel, hogy egy ideig nézem, aztán jól felidegesítem magam a folyamatos bufferingen és inkább kikapcsolom a gépet...
szerintem hazánkban nem fogható adón nyomják. Eurosport idéntől csak a saját sorozatára, az IRC-re fókuszál, így még az eddig megszokott esti összefoglalók sem lesznek.
Többet ígér viszont a wrc.com , mint eddig. Ott lehet követni a gyorsok eredményeit és lehet, hogy lesz néhány élő stream is. Ma este 8-tól shakedown!!!!!
Jól emlékszem, holnap kezdődik a rally vb ugye? Van valami infója esetleg valakinek, hogy melyik sportcsatorna fogja közvetíteni (már ha közvetítenek egyáltalán)? Gyanítom mindenhol inkább olimpia fog menni a köv 2 hétben....
Én Kimitől nem várok most nagyobb durranást. Ő a kedvenc pilótám, és ő is marad, remélem visszatér az F1-be. Remélem a rali jó tapasztalatokat ad neki, és újra világbajnok lesz
egy kis előretekintés: a 2010-es rali világbajnokság 13 helyszíne közül egyet sem nyert még Kimi. Valószínűleg ez ebben az évben nem fog változni, de ettől még jó lehet :))
Egy kis nosztalgia... A 2010-es F1-es naptár 19 helyszíne közül Kimi 12 pályán legalább egyszer már nyert (Melbourne, Sepang, Shanghai, Barcelona, Monte Carlo, Istanbul, Montreal, Silverstone, Hungaroring, Spa Francorchamps, Suzuka, Interlagos), 7 pályán (Bahrain, Valencia, Hockenheim, Monza, Singapore, Korea, Abu Dhabi) még egyszer sem.
Néztem a tegnapi eredményeket és közel 1 mp-et kap Sordotól kilométerenként, havon. Ebben benne van az is, hogy egy összetört autó sosem lesz 100%-os, illetve abban is biztos vagyok, hogy az eset után azért elvette kicsit. A maradék - áltudományos tippem szerint - kb. 0,5 mp/km.
OK, havas verseny csak egy lesz - a svéd -, de azt is tudni kell, hogy Sordo egyáltalán nem "hómenő", bár azt is érdemes megfontolni, hogy ugyanez a Sordo a tavalyi VB 3. helyezettje, aki egyes versenyeken már együtt tudott menni az UFO Loeb&Hirvonen párossal és ki tudja mióta ralizik. Ehhez képest emberünk egyáltalán nem rossz, sőt. Másik WRC-s arcot mindenhol verte, bár tegyük hozzá, hogy ez a két wrc nem egy osztályban focizik :)
Kis összehasonlítás, érezhető a különbség (előbb Sordo, majd Kimi): http://www.youtube.com/watch?v=OJgFfB8avrk&feature=player_embedded
Azért nem olyan rossz ez már így sem: http://www.youtube.com/watch?v=4Ma3KdkzzOE&feature=player_embedded
Hopp egy Kimi: http://www.youtube.com/watch?v=jBhBRBRRL0U&feature=player_embedded
több mint 170 médiaképviselő van/volt jelen az Arcticon, ami egy finn országos bajnokság egyik futama. nem vb.
azt írták, ez abszolút finn rekord, btw f1-es autó bemutatásán nincsenek ennyien. ma már nem kérdés, sőt mindenki által elismert tény, hogy Kimi megmentheti a FIA WRC sorozatot a lassú elmúlástól. Kérdés, hogy ezt mennyire tudja kihasználni a sorozat.
Határozottan látok ebben a raliban fantáziát. 1 biztos: tetszik neki, szereti, lát benne kihívást -és neki az kell leginkább-, abszolute neki való! Nem csodálkoznék, ha idén nem is, de mondjuk jövőre már simán dobogón végezne (akár a tetején)