Én a hidraolikában sohasem raktam motorolajat. Kizárólag csak hidraolika olajat. A gépben 14600 üzemóra van, de a szivattyú és a vezértömb is eredeti. A szervóba használtam motorolajat, de ott már cserélni kellett szivattyút . Úgy néz ki nemsoká cserélnem kell magint. Én úgy gondolom, hogy sok mindenen lehet spórolni egy mtz-n,de az olajokon nem szabad. Hosszútávon meghálálják a jobb minőséget.
Igen, kb 1 (is) éve volt téma ez. És a 24 voltos indítás is. De nem hiszem, hogy valaki is átalakított közülünk MTZ-t kismotoros indításúra. Eléggé macerás művelet lehet.
Üdv! Én megnéztem most a vaterán és ugyanolyannak látom mint a képen az alsó. Szerintem eredeti. Én ismerem a céget elég korrektek és sokat is járok oda vásárolni és eddig még nem kellett visszavinnem 1 alkatrészt se, ja és mindenre vállalnak garanciát.
Nagyon szépen dokumentáltad az orbit szerelést! Gratulálok! Jó lenne, ha ilyen részletes leírásokat lehetne letölteni más átalakításról, szerelésről is.
Üdv mindenkinek! A HIDROSILA honlapján nézelődtem és eszt találtam. A felső vezértömb hamisítvány az alsó eredeti. Az adattábláról és a műanyag dugókrol lehet felismerni.
NYugi nem haragudtam meg és értem mit mondasz:) bár fáradt vagyok azért megyek meg ma amúgy sem volt valami jó napom lehet túl reagáltam ezt vagy nem de szerintem nem értettük egymást :) de tényleg megyek aludni. Jó éjt
Amugy ne new hollandot végy belarus minden téren lenyomja kivéve a kényelem:D de minden másbba jobb