Ok, én belefutottam ebbe a dologba, a tesóm villamossági negykerbe dolgozik, égen főldön nem volt ilyen izzó, illetve volt valami luxus yacht boltban szállított, darabla 1000 Ft, és 100 darab van egy dobozban :))
Köszi, nem arra fogom használni, hanem aksitöltésre. A nagy aksiról meg kisebbeket töltenék túrákon éjszakánként (a sátorban). Világítani továbbra is a szokásos villogóval fogok, illetve fejlámpával - de mindegyikhez a saját aksija fog csatlakozni.
Ha unod hogy az agydinamó kéthetente kinyírja a 2,4 W-os izzót a lámpában, akkor szólj, tudok adni 3 W-ost, illetve be tudok szerezni ha nagyobb tétel kell belóle :))
Alapos ok-e az, hogy valaki túl akarja élni az adott napot? Egyébként meg rendszeresen lehet hülye autósokkal találkozni, akik balga módon lemondanak elsőbbségükről egy-egy kerékpáros javára. Mi lehet az ő alapos okuk?
Üdv. Kolléga! Életgaranciás vázú bringád lesz, az alkatrészekre egy év. Majd a garanciajegyet ne felejtsd el postán elküldeni a márkaképviselő Genomed Kft-nek.
Azért pár napja álltam a zebránál épp elengedtem a kanyarodo autot egyszerübb volt és a hátam mögül váratlanul elöugrott a bringástárs ötezerrel száguldva .....
az autos épphogy nem gyürte magaalá.....a zebrán körültekintés nélkül átszáguldó '''''''szupercsááávóóótttt''''''
A Nellában fogom megvenni, ahol az agydinamós kereket is fűzettem. Egy szürke Trek; a részleteket még nem tudom, csak hogy elöl-hátul tárcsafékes, elég könnyű, és szinte semmit nem teszek rá át a Hattyúról, csak tán a nyerget, a kulacstartót, meg egy-két kütyüt. Illetve ebbe kerül az agydinamó is.
Elég sokba került, de ez nem baj; a megbízhatóság volt a fő szempont, meg ama bizonyos furatok.
Ha majd meglesz, kiteszem a képét.
A mai napom ezután is elég kalandos volt: a Nyugatitól rollerezve jöttem haza, aztán innen öcsém (feleségének?) montijával vissza a bankhoz, ahol elhagytam vala az irattárcámat (a belépőkártyát és a vasúti havijegyet). Mire odaértem, széles mosollyal hozták, sőt már Monorra is eltelefonáltak, hogy átküldik.
Mindent összevéve szerencsés nap volt. A Hattyú méltó véget ért, és nem szenvedett sokat. És persze jó érzés jó embereket találni magam körül.
Ez jó lehet neked, mert ebbe a vázba passzol az a merev villa, amiről a múlt héten is szó volt. A váz erős, a kerekek, agyak jók. A rugós üléscső meg az állítható stucni persze lejön, helyettük sima merev kell.
Sajnos nem ismerem a márkákat, és amit veszek, azt inkább boltból venném. Nekem trekking kellene: http://csekert.hu/webset32.cgi?CsekeRt2008@@HU@@554@@512438265 - ehhez hasonló geometriájú gép a megfelelő furatokkal, erős küllőkkel, szegecselt felnivel, de semmiképpen nem teleszkóppal.