Mivel ilyen még nincs, nyitok egy topikot erről a nagyszerű teherautóról. Sajnos mára már kezdenek eltűnni az utakról. Tudom, ez a topik el fog hamar süllyedni, de a Barkas topicban már túl sok a Roburos hozzászólás, ezért hátnyitottam egyet.
Voltam ma Tatabányán és láttam azt a létrás Roburt amit valamelyikőtök egyszer lefotózott és feltett ide. 300ezret kér a tulaj ha valakit érdekel tudom a számát!
Sziasztok! Elnézést, nem vagyok topic lakó, de Robur témájú gondom lenne:
Egy egyedileg gyártott traktorom van, amiben nem terepes, azt hiszem Busz verzióból származó Robur első híd van.
Totál elkopott függőcsapszegekkel, és vagy 5 mm-t elkoptak az agy-szem furatok is.
Véleményem szerint egy komplett robur első híddal lehetne leggyorsabban megoldani a traki javítását.
Ha valakinek volna egy olyan bontott országúti elsőhídja, amiben teljesen jó állapotúak a függőcsapszegek, és kifejezetten jó állapotú agyakkal, kerékcsapágyakkal,kormányösszekötőkkel,irányítókarokkal komplett: Fejér-Komárom megye és körzetében vevő lennék rá.
kérem emailben: zsolt.czibula@gmail.com, vagy a 06 20 444 0 544 es telefonszámon keressenek!
Tudod hol van? Tudod melyik az? Ki vagy?Tudsz segíteni ,hogy valami szolídabb árba el lehessen hozni? Sajnos a főnök igen nehéz eset.Mikor megy nyugdíjba?
Szia Azt szeretném megkérdezni hány pontosann hány colosos kerekekre valók ezek a disztárcsák és hogy hol találhatók? Meg ha egy telefonszámot kapatnék akkor megtudnánk beszélni az árat is Előre is köszönöm
Helló kolléga! Mikor én a 7.50 x 20-asokat vettem a dupla kerekes terepesre,Nyíregyházán a Marso gumi kft-nél,rákérdeztem erre a méretre is. Rendes traktormintás10.5x20-ast mutattak, ami rakodógép gumi, szélesebb a minta rajta és a súlyt is bírja rendesen. Két hátulütője van, egyik,hogy mivel rakodógép gumi,a nagyobb sebességet nem biztos, hogy csípi. a másik meg az ára. A 7.50-es 30 volt, ez meg majdnem 50... Hát nem olcsó. Jobban járnál Gaz66-os felni+gumival,igaz a felniket át kell fúrni,de 20 rongyért új gumit tudsz venni, ha lefutott.
Nekem van 4 kerekem plusszba de sajnos mindeggyik már volt vágva de az a minta is elkopott! 11,2x20-as MTZ gumi jó a terepes felnire és azt bárhol vehetsz. A gyári gumi nagyon ritka!
Hát az amit kurva nehéz szerezni, de viszont ha első index búrát tudnál legyártatni az fasza lenne, fehérbe kellene csináltatni pár darabot. Nmetom hol lahet ilyet találni aki minta után gyárt ilkyent, sőt akkor a busz magasságjelzőinek búráit is lekellene gyártani.
Van jobbos tükörtartóm amilyen neked kellene, lehet hogy van valahol egy akksi fedél is de asszem nincs valami tuti állapotban( gondolom arra gondolsz ami a vezető ülés mögött van). Vezetőülés az nincs, de ha jó az alja sztem rakj bele valami nyugati autóülést. Nagyot dob a komforton. Merre laksz te vajon?, már csak amiatt hogy hogyan tudnánk a tükörtartót elintézni.
Üdv mindenkinek! Terepes roburhoz keresnék gumikat.Tudnátok segiteni hol tudnék venni,vagy esetleg van valakinek? Jelenleg 10,5x20-as gumi van rajta,esetleg rámegy más méretű is?Mert ilyet sehol se találok.Ja és kellene még olajszürő is,olyat hol tudnék venni? Előre is kösz a segitségért!!!!
Melyik fajta tükörtartó kellene? Kétfélét ismerek, van egy ami ilyen keretes, ami az újabbakon van , és van ami háromszög alakú. Itt van egy egy példa.
Komplett ajtóim vannak de levehető a tükörtartó. Uazzal is foglalkozol? Roburhoz is van sok alkatrészem meg Uazhoz is. Gyere el és nézz körül mik vannak. Bátaszéki vagyok. 20/927-9562