Keresés

Részletes keresés

lakol3 Creative Commons License 2010.01.14 0 0 1972
Én úgy tudom, egy kaliforniai vad törzsből - legalábbis az elsők -, ami nem 70 éves. Azóta több más is van.
Előzmény: Dr.Feelgood (1968)
lakol3 Creative Commons License 2010.01.14 0 0 1971
Akikkel én beszélgettem az ősszel, kb. ue.mondták.
1. a nagyüzemi termesztés miatt csökkent az élelmiszerek tápértéke, ami jelentősen befolyásolja pl. az immunrendszer hatékonyságát. (Béres tképp ezt ismerte fel.)

2. ma egy influenza 3 hónap alatt körbemegy a világon, hála a repülőknek, és ált. mire körbeér, változik. Hogy ez újabb megbetegedést okoz, vagy a már meglévő védettség elég, kétesélyes.

3. a fertőzéssel megszerzett védettség hatékonyabb, és ha nincsen különleges kockázat, akkor javasolt, mivel az imunválasz úgy tűnik, olyan esetekben is működhet, amikor a vírus már változott (nem tvszerű, és nem 100%os, de úgy tűnik, komoly szerepe van). (+ld. hatvan felettiek, akik nyilván nem ezzel a vírussal találkoztak)

Kb. ezt mondta a gyógyszertörzskönyvezéssel foglalkozó ismerősöm. (orvos)

Az egyik orvosnál, akivel beszéltem, azért nem adatták be az oltást - a neje terhes volt -, mert egyszerűen egy zűrzavar volt a kommunikáció, nem kaptak érdemi tájékoztatást, csak ÁNTSZ és kormányzati propagandát. (Kötelező fejtágítón is volt, ahol az elhangzottaknak nem volt szakmai tartalma. Ez azért egy szakmai hallgatóság előtt nem adja jól ki magát.)

Ezek egyike sem természetgyógyász, és mindegyike úgy gondolja, ha baj van, akkor a modern orvtud eredményeit célszerű figyelembe venni.
Előzmény: Butt (1959)
lakol3 Creative Commons License 2010.01.14 0 0 1970
Errm... MA SZOP?

Ki is politizál?
A beolt-nembeolt kérdése elég bizonytalan vala, és elég zavaros. A kurmány meglehetősen kétséges módon propagált, zavaros volt az egész. Én NEM a fidesz hatására nem oltattam be magam, hanem mert körbeérdeklődtem, és mindenki kételyeiről beszélt a szakmában.
Előzmény: Törölt nick (1949)
Dr.Feelgood Creative Commons License 2010.01.13 0 0 1968
"A jelenlegi oltóanyag nem a mostani járványt okozó ún. „vad típus”-ból készült, hanem egy, az 1930-as években az USA-ban izolált törzsből."

nem ertem miert kell ezt a hazugsagot terjeszteni
Dr.Feelgood Creative Commons License 2010.01.13 0 0 1967
"Ládi Szabolcs - kutatóorvos"

ennek a fantasztikus kutatoorvosnak 0, azaz nulla db publikacioja van a pubmed adatbazis szerint.
rendkivul eredmenyesen kutathat
Törölt nick Creative Commons License 2010.01.13 0 0 1965
Persze.

Melyiket éri meg most jobban "reklámozni"?
Előzmény: Törölt nick (1964)
Rubyna Creative Commons License 2010.01.13 0 0 1963
ez azért szerintem kicsit bonyolultabb. ha egy magzatba bekerülhet a vírus, akkor bekerül az oltóanyag minden része is, beleértve az elölt kórokozót, a higanyt(ami ugyan állítólag nem veszélyes, mert vízben oldódó és lebomlik 1 hét alatt(de azt soha nem vizsgálták, le tudja-e bontani egy fejletlen magzat, okoz-e annak a fejletlen idegrendszerű babának károsodást, és hogy hogy birkózik meg ugyanez a pici élet egy döglött vírussal, amikor még nincs is immunrendszere?), valamint az egyéb anyagok. ez nem most derül ki, hanem jóval később. ha kismama lennék nem hiszem, h. vállalnám ezt a kockázatot. de a másik oldal, h. ha elkapom, és HA szövődmény lesz(mert ez ugye 1% alatt van), akkor mi lesz a végkifejlet? tehát nem olyan egyszerű ez, h. oltassunk... lehet, pont az oltatással teszünk a baba ellen. és ha ez esetleg így van, hány baba élete károsodik? ki tudja... gondoljunk csak a contergan katasztrófára. ha 60 éves, biztosan emlékszik.
Előzmény: farkasnne (1961)
Rubyna Creative Commons License 2010.01.13 0 0 1962
ez egy gyógyszer-business(az egész világra kiterjedő), egy túlságosan felfújt riogatás és rossz kormányzati kommunikáció, de-bár én baromian nem szeretem a jelenlegi vezetést(és ebbe nem tartozik bele a sok baloldali ember(mert azokat csak nem értem)- azt gondolom, h. az országok kormányának többsége elszúrta a kommunikációt, nemcsak ezek. de ezt így, h. nehéz lesz a Fideszről lemosni, senki sem gondolhatja komolyan, hacsak nem egy elvakult agyalágyult. egy csomó fideszes beadatta magának. és a Fidesz rengeteg emberből áll, hát akkor hogy lehet olyan ostoba kijelentést tenni, hogy mindenki, aki oda tartozik-mivel a Fidesz maga, mint szerv ezen összes emberből áll- azt mondta a kismamáknak, h. ne oltasson?csak ámulok az ilyen kijelentéseken és el vagyok képedve, egyesek micsoda gyűlöletet hordoznak magukban egy tul.képpen megfoghatatlan embertömeggel szemben.
egyébként engem kismamaként nem lehetne lebeszélni , ha azt tartanám helyesnek, h. beoltassam magam, beoltatnám.(a kutyát nem érdekelné, h. XY mit mondott)de rábeszélni sem hagynám magam, akárki mondaná is, ha nem bíznék benne. de, pl én senkit nem beszélek le,mert ki az a hülye, aki felvállalná, h. esetleg pont az, akit lebeszélt betegedne meg és lenne szövődménye?
sztem mindenkinek magának kell eldöntenie.
farkasnne Creative Commons License 2010.01.13 0 0 1961
Még egy ujabb "értelmetlen halál " ugyan melyik nem az? Ismét meghalt egy 27 éves kismama Nyiregyházán....a baba 6 hónapra, császármetszéssel jött a világra...ő is fertőzött! a kismama az ellentmondó hirek miatt nem oltatta be magát! WWW.jarvany.hu    további információk. Könyörgöm meddig vitatkozunk még . hogy miért nem jó. miért nem szükséges a vakcina??? Mennyi fiatal fog még meghalni, az értelmetlen viták miatt? Kinek jó ez???? Számit, hogy mennyit hozott a konyhára valakinek a vakcina? Számit a politikai hovatartozás??? Nem! Semmi nem számit...Csak az emberélet....a sok fiatal, a sok kismama...és minden egyes ember élete!!!!Az ÉLET az érték, és nem a pénz,nem a politika!
Előzmény: Törölt nick (1960)
Butt Creative Commons License 2010.01.13 0 0 1959
Miért nem oltatom be magam H1N1 ellen? - Dr. Ládi Szabolcs - kutatóorvos 2010. január 6. — Hírszem

Egy orvosi beavatkozás tervezésekor az elsődlegesen mérlegelendő szempont mindig az, hogy a beavatkozás várható előnye nagyobb-e, mint az azzal járó kockázat. Tegyük mérlegre a tényeket, és nézzük meg, hogy mit tartalmaz a mérleg két serpenyője.

Minden évben 1 milliárd ember betegszik meg influenzában és 0,5-1 millió ember hal meg a járvány következtében világszerte, mégsem akarnak minket médianyomás alatt, kampányszerűen beoltani, és nem rendel el a WHO 6-os fokozatú járványriadót, amely - kevesen tudják - azt jelenti, hogy a WHO-nak joga van az egyes országok kormányait akár kötelező oltás elrendelésére utasítani, az oltást megtagadókat pedig hatóságilag összegyűjteni és karanténba zárni.

A jelenlegi halálozási mutatókat alapul véve kiszámolható, hogy a kampány és az oltás költségei számszerűleg azt jelentik, hogy egyetlen emberélet megmentése 200 millió forintba kerül a kormánynak - ha tényleg hatásos a vakcina, ami vezető virológusok szerint szintén kérdéses. Felvetődik a kérdés, hogy tényleg ennyire szeretnek bennünket, vagy más áll a háttérben? Léteznek szakmai körökben olyan aggályok, amelyek a vakcina biztonságos voltát kérdőjelezik meg: nem volt elég idő a tesztelésére, mindössze 160 felnőttön és 40 gyereken tesztelték. Az oltóanyag teljes és nem hasított (split) vírust tartalmaz, amelyeket korábban tilos volt gyerekeknek beadandó oltásban használni. Ezeknek az aggályoknak azonban a szakemberek inkább magánbeszélgetésben és nem hivatalos közleményekben adnak hangot, mivel az egészségügyi kormányzat kilátásba helyezte az oltást nyilvánosan ellenző orvosok szakcionálását.

Emlékezzünk vissza a járvány kezdetén csírájában elfojtott szakmai kollégiumi állásfoglalásokra. Tény, hogy a már évtizedek óta használt kötelező védőoltások beadása után is előfordulnak súlyos, néha halálos szövődmények, idegrendszeri zavarok (a védőoltások higanytartalma meggyőző összefüggésbe hozható a gyermekkori autizmus kialakulásával), ezért érthető egyes orvosok hozzáállása. Az is ismert, hogy 1976-ban egy kampányszerű sertésinfluenza- vírus elleni védőoltás 25 ember halálát és 500 lebénulását okozta az USA-ban: ezek után felelőtlenség volna mérlegelés nélkül beadni az oltást. De tegyük félre az aggályokat, tételezzük fel, hogy tökéletesen biztonságos az oltóanyag, és vizsgáljuk meg, hogy valóban képes-e ez az oltóanyag megfelelő védelmet biztosítani egy világjárvány esetén.

A jelenlegi oltóanyag nem a mostani járványt okozó ún. „vad típus”-ból készült, hanem egy, az 1930-as években az USA-ban izolált törzsből. Amikor a hatóságok nyilatkoztak, hogy az oltóanyag az előzetes vizsgálatokban hatékonynak bizonyult, az mindössze annyit jelent, hogy azzal a genetikai szerkezetű törzzsel szemben hatékony, amelyből az oltóanyag készült. Ez azért elvárható, különben nem nevezhetnénk védőoltásnak. Az influenza vírusának mutációs rátája olyan nagy, hogy gyakorlatilag egy éven belül olyan genetikai változáson eshet át, amely a néhány hónappal korábbi változatból kifejlesztett oltóanyagot is hatástalanná teszi. Erre maga az élet szolgáltatja a legjobb példát: az 1918-as nagy spanyolnátha járvány idején azok, akik áprilisban megbetegedtek a vírus első hullámától (amelynek halálozása 18 százalékos volt a fiatal felnőttek körében) és meggyógyultak, a vírus második hullámának érkezésekor, októberben újra megbetegedtek és sokan meg is haltak (a fiatal felnőttek halálozása 50 százalékos volt). Mit jelent ez?

Pontosan azt, hogy az áprilisi fertőzés átvészelése és a védettség kialakulása (egy betegség átvészelésekor általában erősebb védettség alakul ki, mint amit a védőoltás biztosít) semmiféle védelmet nem jelentett az októberi vírus érkezésekor, amely az áprilisi törzs mutációjával jött létre. Még akkor is, ha feltételezzük, hogy a jelenleg beadott 80 éves törzsből készült oltóanyag képes védelmet nyújtani egy 2009-es törzs okozta fertőzéssel szemben, abban biztosak lehetünk, hogy ha kialakul a vírusnak egy olyan mutációja, amely az 1918-asjárványhoz hasonlóan képes fiatal, életerős emberek millióinak halálát okozni (mert kialakulhat), az ellen a jelenlegi oltás semmiféle védelmet nem jelent. Mintha egy karddal a kezünkben várnánk az atomtámadást. 

Graeme Laver, a világ egyik legnevesebb virológusa, a biokémia és a molekuláris biológia professzora, aki több mint 30 évig foglalkozott az influenza vírusának kutatásával, óvatosan, de tökéletesen érthetően fogalmazott, amikor megkérdezték a véleményét a védőoltással kapcsolatban:

„A semminél jobb, és senkinek nem adnám határozottan azt a tanácsot, hogy ne oltassa be magát. De ne bízzanak abban, hogy sok haszna van.”

Az igazi veszélyt az jelenti, hogy a most beoltott százezrek, milliók hamis biztonságérzettel néznek az esetleges pandémia elé, amely ellen nem rendelkeznek a vérükben ellenanyagokkal. A beoltottak millióinak védettsége nem a saját kezükben, hanem a vírus kezében van. Holott léteznek olyan természetes módszerek, anyagok, amelyek hatékonysága nem a vírus genetikai változékonyságán múlik, hanem attól független. Ezek a módszerek nem az ún. szerzett immunitást manipulálják, mint a védőoltások, hanem az immunrendszerünk ősi, egyben leghatékonyabb részét, a természetes immunitást, amelynek hatékonysága nem függ a vírus genetikai változékonyságától. Az Egyesült Államok hadserege is használ egy olyan, élesztő sejtfalából kivont természetes anyagot (1-3,1-6 béta glükán), amelyet azon alakulatainak biztosít, ahol biológiai fegyver bevetésére van esély. Erről hallgatnak a hírforrások. Ez az anyag patkánykísérletekben a lépfene (anthrax) kórokozójával szembeni ellenállóképességet tízszeresére emelte egészen kis, 1mg/kg-os dózisban. A béta-glükánok, mivel térhálós szerkezetű glükózpolimerek, semmiféle mellékhatásokkal nem rendelkeznek, még a terápiás dózis százszorosának bevételekor sem. Ismertek már természetes anyagok, módszerek is, amellyel fokozhatjuk a természetes immunitás aktivitását - ezekről sem szól a média.

Az 1918-as világjárvány idején is voltak olyan orvosok, akik ismerték ezeket a természetes módszereket (például: Schimert Gusztáv), és akiknek a praxisában nem halt meg senki a járvány idején, szemben a sokszor 50 százalékos halálozási aránnyal. Miért éppen az életerős, fiatal emberek körében szedte a legtöbb áldozatot a spanyolnátha? Mert őket nem közvetlenül a vírus, hanem a saját immunrendszerük reakciója ölte meg! Ez az ún. „Systemic Inflammatory Reponze Syndrome” (SIRS) vagy „citokin vihar”. Ha a természetes immunitás gyenge és nem képes uralni és gyorsan felszámolni a fertőzést, a másodlagos immunválasz során a szerzett immunitás reakciója olyan heves lehet, hogy akár tüdőszövet a széteséséhez is vezethet. Általában ez a magyarázata fiatal, korábban egészséges emberek hirtelen légzési elégtelenségének és halálának.

Szomorú volt hallani az országos tiszti főorvos nyilvános kirohanását, amelyben a honfitársaink egészségtudatosságra törekvő részét cinikusan „vitaminzabálóknak”-nak nevezete, egy olyan országban, amely több betegség tekintetében vezeti a világ halálozási listáit. Gyakorlatilag megdönthetetlen bizonyítékok utalnak a krónikus mikrotápanyag-hiányállapotok és a krónikus degeneratív betegségek összefüggéseire, amelyek következtében Magyarországon évente 50 ezerrel többen halnak meg rákban, szívbetegségben és más krónikus degeneratív betegségben, mint az európai átlag.

Ha ugyanilyen elszántan és határozottan lépnénk fel a degeneratív betegségek „járványával” szemben, mint ahogyan most az influenzajárvánnyal szemben tesszük, akkor az országunk egészségi állapotának tekintetében néhány év alatt sereghajtókból példaképekké válhatnánk.

(Forrás: Természetgyógyász magazin 2010. január XVI. évfolyam 1. szám) Köszönet érte: S. Bettynek További oldalak:

Járványmegelőzés természetes módszerekkel és az immunrendszer szerepe Dr. Ládi Szabolcs: A béta-glükánok szerepe a tumorterápiában Európa Tanács - vizsgálat a H1N1 világjárvány, a gyógyszergyártó cégek és a WHO kapcsolatáról! H1N1: a lengyel egészségügy nem kér az oltásból? - Ewa Kopacz "Nekem ez nem elég jó!" H1N1 - az oltás 70-80 százalékos védelmet jelent  

Egyébként tegnap már a hivatalos médiában is jelent meg érdekes cikk:

http://www.privatbankar.hu/cikk/hircentrum/h1n1_beoltott_gyerekek_lettek_betegek_itthon_33982

Törölt nick Creative Commons License 2010.01.12 0 0 1958
hozzáteszem:

mindenki, aki eddig is hitt az oltás védelmében--------oltasson

ha nem----döntse el, hogy most oltat-e

de ne a politika mozgassa a döntése meghozatalában
Előzmény: Törölt nick (1957)
Törölt nick Creative Commons License 2010.01.12 0 0 1957
akkor miért keversz politikát bele?

én politikától függetlenül sosem oltatok, semmilyen influenza ellen, és az, hogy ellene vagyok mindenféle politikától független!!!!

/mellesleg egyetlen ember oltatott a közelemben--------és ő volt beteg utána egyedül, hetekig!/

De ennek sincs köze ahhoz, hogy máskor még akkor sem kiabáltak járványt, amikor a környezetemben, ismerőseim körében még az ország túlsó sarkaiban is mindenki átesett. Akkor is csak annyit közöltek, hogy vannak influenzás megbetegedések, de járvány nincs.
Mint ahogy nem kürtölték tele a médiát az áldozatokkal, holott mindig is, minden járványnak megvoltak az áldozatai

Most meg még ha nem bizonyított,akkor is a disznóinfluenzára van fogva!

mondd meg nekem, ennek mi az oka?

csak nem a politika?
Előzmény: farkasnne (1956)
farkasnne Creative Commons License 2010.01.12 0 0 1956
Bocsánat...nem gyülölök senkit, nem vagyok senkinek elvtársa, sem politikus, sem szimpatizáns, és nem fogok ember életek felett vitatkozni! Épp csak azt teszem...gondolkodom...de semmi hátsó szándék! Egyetlen gondolat vezérel...és annak semmi köze a politikához,ami teljesen hidegen hagy, mindegy melyik oldal...ez a gondolat a tudatos félrevezetés....ami most sok fiataléletet követel.Én már idős vagyok. mindenki be lett oltva a családomba,senki nem foglalkozik a politikával, hiszen ki az aki még hisz egyetlen politikusnak is, legyen akár jobb , akár bal....ez a gondolat, hogy a 38 éves fiam az egyetlen, akit sikerült megzavarni, aki nincs oltva, és akiért naponta rettegek.Azt hiszem a 60 évem, és az , amennyit én tájékozódtam pro és kontra , de csak az oltásról . talán annyi tiszteletet megérdemel, amit én adok másnak! Én ebből csak az EMBERT látom!!! Nem érdekel, és sosem érdekelt a politika, ennél hasznosabb időtöltésem volt , mig nem lettem nyugdijas.Részemről ennyi....nem óhajtok vitázni senkivel, ez is csak egy rettegő anya, egy kicsit reálisan gondolkodó idős ember véleménye!
Előzmény: Törölt nick (1955)
Törölt nick Creative Commons License 2010.01.12 0 0 1955
elfogultak a mondataid.

szerinted egyetlen kormányhívő is " bedőlt" a Fidesznek valaha valamiben is?

És tudod én a helyedben elgondolkoznék egy hiteltelen kormány felelősségén is.

Hogyan lehet egy olyan kormánynak egy országot irányítani, aminek nem hisznek az emberek?

és utoljára: ha nem lennénk bizalmatlanok eleve az üzleti manőverekkel hangsúlyozott oltásért a szokásosnál jobban kampányolók felé, talán jobban oltatnánk...

valamint: feltűnően bizonygatott nagy számú halálos áldozatok kiemelve a kismamák a minél nagyobb közfelháborodás érdekében, miközben lehetetlen utánajárni, hogy ezek mennyire valós/ vagy bizonyítottan a vírus miattiak.

Miközben más esetben, más járványok esetében ezt nem szokták közzétenni!

úgyhogy miközben ilyen engesztelhetetlenül gyűlölöd a Fideszt kedves olvtárs, gondolkozni azért ne felejts el.

/ itt a környékemen igen sokan voltak influenzásak, de még senki sem halt meg miatta/
Előzmény: farkasnne (1954)
farkasnne Creative Commons License 2010.01.12 0 0 1954
Nem kell  ehhez "fóbia" csak olvasni kell tudni!!!!Az elején a világon mindenben a kifogást keresték.Nem volt olyan , amibe ne kötöttek volna bele.....Egyet értek....és kiváncsi lennék rá , hogyan tudnak elszámolni a lelkiismeretükkel,ennyi ártatlan embert elbizonytalanitani. EMBERÉLETBŐL politikát csinálni.....ezt magyarázza meg Valaki az elhunytak hozzátartozóinak,az árva babának,aki nem ismerheti meg az ÉDESANYJÁT !Legalább ebbe ILLETT volna együttmüködni...nem utólag szabadkozni. nem orvosokat vádolni, hiszen Ők is a komunikáció hiány, illetve a félremagyarázás "áldozatai" voltak. Undoritó  politikai játszma volt...és ezt aki OLVAS.nem elfogult. nem szimpatizáns senkivel, csak az élettel, az tudja....annak fölösleges megmagyarázni.Vannak dolgok amiket nem kell megmagyrázni, és vannak amiket NEM LEHET!!!!!
Törölt nick Creative Commons License 2010.01.12 0 0 1953
csak azok nem tudják lelki szemeikkel lemosni, akik rákenték...

ugyanis csak a fóbiások kenegetik rájuk
cserép virág Creative Commons License 2010.01.12 0 0 1952
Én is remélem, pláne, hogy nem tudta, mi okozza a beteg rendkivül magas lázát!
Előzmény: Törölt nick (1939)
cserép virág Creative Commons License 2010.01.12 0 0 1951

Nagyon nagyon szomorú és megrendítő egy kismama, de bárki halála.

Szeretném tudni, hogy évente hány kismama hal meg akármilyen, bármilyen betegségben. Van e erre vonatkozóan valamilyen adat.

kutato Creative Commons License 2010.01.12 0 0 1950
nana..

"A terhesség első három hónapjában nem ajánlott az influenza oltás
2009. október 6. 08:13|Utolsó módosítás: 2009. 10. 6.
.

Székely Tamás szakminiszter szerint minden esetben konzultálni kell a háziorvosokkal."
Törölt nick Creative Commons License 2010.01.12 0 0 1948
kismamákat nem kell lebeszélni.
zsigerből tartanak mindenféle szertől, mert árthat a kisbabának.

ráadásul az elején még nem is merték ajánlani nekik
Előzmény: Törölt nick (1947)
Rubyna Creative Commons License 2010.01.11 0 0 1946
nemcsak a beteg nem tudja, az orvos sem, melyik influenza. de aki nem h1n1-ben halt meg, arról érdekes módon általában később sem derül ki, h. influenzás volt, és a szövődményben meghalt. jó múltkor olvastam egy angol prof. cikkét-remélem nem akarod, h. megkeressen, biztos számos ilyen cikk van- aki kifejtette, h. a H1N1szövődményeiben meghaltak száma jóval alulmarad a szezonális influenza szövődményeiben meghaltaknál. azért azt el kell ismerned, h. egyáltalán nem öltött akkora méreteket a járvány, mint amekkorát beharangoztak,és messze nem több ez, mint egy szezonális influenza, csak azt nem fújják így fel. a korosztállyal sem értek egyet, h. fiatal felnőttek a többség, leszámítva a kismamákat, akik a megváltozott immunrendszerük miatt eleve jobban ki vannak téve mindenféle megbetegedésnek. kismamaként viszont nehéz lehet döntést hozni, mert egy még kialakulatlan idegrendszerű kis jövevény számára minden más hatással van. én tuti nem mertem volna magam beoltatni a helyükben.(persze azok a kismamák, akik belehaltak utólag biztos máshogy tennék, de azok, akik nem kapják el, biztos nyugodtabban abban, h. a pici gyereket nem traktálták mindenféle oltóanyaggal.
Előzmény: Törölt nick (1945)
Rubyna Creative Commons License 2010.01.10 0 0 1942
a szezonális influenza szövődményeiben is meghalnak legalább ennyien, ha nem többen. érdekes, hogy H1N1- ben haltak meg azok is, akiknek a gyorsteszt negatív volt, a szerológia meg folyamatban. röhejes ez a kínkeserves próbálkozás, hogy minimum hetente egyszer, de ha lehet gyakrabban, ráfogják vkire, h. ebben halt meg. mellette a végstádiumú vesebetegség, a rák, és egyéb ilyen, a H1N1 mellett eltörpülő tényezők nem is játszottak szerepet. az egész egy gyerekes, muszáj-próbálkozás, és vért izzadnak, hogy megetessék az embereket, hogy ez egy igen veszélyes pandémia( gondolom, micsoda üdvrivalgás, tam-tam dob, pezsgődurrogtatás és kézdörzsölgetés és rázogatás volt, amikor tavaly végre bejelenthették, hogy ez a jól csengő, H1N1pandémia-micsoda titokzatos, fenyegető szó:) - itt van!!!! halleluja! (csak így fonetikusan) ez egy beetetés, de egyeseknél jól működik a csali. ja, és mellesleg a környezetemben, pedig elég széles az ismeretségi köröm, és nem is egy kis városban élek- senkinél, SENKInél nem is jött szóba, h. H1N1-e volt, van, stb...
ez az én véleményem-nem kell egyetérteni-, de azért azt is el kell mondanom, h. senkit nem mosolygok meg, ha beadatja. szíve-joga, és ha bízik benne, ha ez megnyugtatja...
méregkeverő Creative Commons License 2010.01.09 0 0 1941
Persze, hogy nagy pénzről van szó.
Akkor is sokról van szó, ha (vakcina híján) sokkal több ember betegszik meg, és szorul a sokkal drágább antibiotikumra, vagy kezd el megelőzésképpen vitaminokat vásárolni.
Előzmény: baratnod (1940)
baratnod Creative Commons License 2010.01.09 0 0 1940
túl nagy pénzekről van szó és biztos, hogy messzire elér a kezük - de azért jó lenne hinni, hogy valami elindult ezzel...
Előzmény: méregkeverő (1937)
szako Creative Commons License 2010.01.09 0 0 1938
http://www.origo.hu/itthon/20100107-alinfluenzajarvannyal-vadolja-a-whot-egy-nemet-orvospolitikus.html
méregkeverő Creative Commons License 2010.01.09 0 0 1937
Már lassan egy hónapja és még mindig csak "indul"....
Előzmény: baratnod (1936)
baratnod Creative Commons License 2010.01.09 0 0 1936

ez nagyon felháborító, de az alábbi cikk se semmi:

"H1N1 világbotrány indul - Kommunikációs manipuláció előszele

Európa háború utáni történetének egyik legjelentősebb kommunikációs manipulációjára derülhet fény, ha bizonyítékokkal sikerül alátámasztani nemzetközi szervezetek és a gyógyszeripar befolyásoló kapcsolatát.

Az EU Parlament Egészségügyi Bizottsága egyhangúlag elfogadott határozata alapján 2010 januárjában vizsgálat indul a gyógyszergyártó cégek és a globális sertésinfluenza kampány kapcsolatáról. ...

A parlamenti indítványt Dr. Wolfgang Wodarg, a PACE (az Európa Tanács Parlamenti Taggyűlése) Egészségügyi Bizottságának az elnöke, korábban a német Parlamentben a Szociáldemokrata Párt képviselője, terjesztette elő. Az ismert orvos és járványügyi szakember, a tüdő- és környezetbántalmi betegségek specialistája, a WHO jelenlegi sertésinfluenza járvány elleni kampányát egyenesen "az évszázad egyik legnagyobb botrányának" nevezte.... "

ezek csak részletek, a teljes cikk itt található:

http://www.napidoktor.hu/napi-hirek/1553/h1n1-vi lagbotrany-indul--kommunikacios-manipulacio-eloszele/

Előzmény: Törölt nick (1935)
lakol3 Creative Commons License 2010.01.02 0 0 1929
Az, hogy veszélyeztetett csoportban lévő orvosként nem oltatta be magát - ő tuggya. De szvsz a tüdőgyulladásos szövődményeket nem Algopyrinnel kellett volna kezelni...
Előzmény: Törölt nick (1928)
Törölt nick Creative Commons License 2009.12.22 0 0 1926

Félig OFF

2005 szilveszter napján született ez a hsz...

http://forum.index.hu/Article/viewArticle?a=50446064&t=9065013

ebben a topicban....

http://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9065013&la=96041783

ON

Butt Creative Commons License 2009.12.21 0 0 1924
Ennek mi köze a háegyenegy kamuvírushoz?
Előzmény: Törölt nick (1923)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!