Remélem, a sok számítógépes játék mellett marad hely az ilyen elvileg hagyományosnak tűnő szórakozás számára is. Milyen játékokkal szerettek játszani? Várom az élménybeszámolókat, hiszen annyi új játék van a piacon, hogy nehéz belőlük válogatni - borsos áruk miatt pedig szívesen olvasnék ajánlókat, mielőtt beruházok egy-egy dobozba.
Doom társasjátékot keresek megvételre! Ha eladod, írj: karplaszton@freemail.hu
Ezen kívül az "Odalent" fantasy-társasjátékomhoz keresek társakat, akik szívesen beszállnának néha 1-1 jóízű hangulatú játékra! Kaja-pia mellett persze :D
Én (mi) nagyon szeretnenk kiprobalni a Retteges Arkhamban tarsast, mivel nagyok sok jot olvastam eddig rola. Annyit tudok rola hogy viszonylag hosszabb, es nem kis magyarazat szukseges az elso partihoz :-(.
Egyebkent nalunk most az Odalent a slager :-), de Carcassone, es a Catan mint ket oreg klasszikus is megy.
Ismeri valaki az Igenis, Sötét Nagyúr című játékot? Aranyos volt a leírása, kikölcsönöztem, de még nem játszottunk vele, így egyelőre fejtegettem a (nem túl bonyolult) szabályai leírását. Viszont néhány részt nem egészen értek. Pl. amikor olyan szöveg van az ötletkártyán, hogy:
"Idegesítő rovar Bolb Sisco kapitány: „Csak te mentheted meg a multiverzumot!”"
Meg:
"Leányka veszélyben Gamanaeghen, a szolgadémon"
Akkor mondjuk az első kártya esetében a rovart meg Sisco kapitány és a multiverzum dolgait kell a mesébe szőni...?
Tavaly szeptemberben jelent meg a Long Shot. Bár nem kártyák sgítségével mozognaka lovak bnne , de a verseny során a lovakat meg lehet vásárolni, iltev efogadni is lehet rájuk. Összességében a játékélmény hasonlít az általlad említettre. Másik jópofa lóversenyes játék a Winners Circle nevezetű(ez egy kissé régebbi). A TurfMaster 1998as jatek, tudtommal nehezen beszerezhető. Ezen kivül at Ave Caesar hasonló mechanizmusú játék, de ezt harci szekerekkel játszák-beszerezhető Sajnos az általad említett játék nem tudom melyik lehet..
Megvan valakinek a Scrabble kártyajáték játékszabálya? Mert megvettem a játékot, de nem volt benne szabályleírás, és nem igazán kikövetkeztethető nélküle. Légyszi segítsetek, ha megvan valakinek.
Jan. 11-én, hétfőn este f7-re várlak Benneteket. Vacsit nem garantálok, mert én is dolgozom előtte, de majd kitalálunk valamit. Aki jönne, de nem tudja a címet, szóljon. Brekkancs, Neked megy az email.