Egyébként ezért írtam korábban, hogy a pénteki rendezéssel sok érdeklődőt (dolgozó sporttársat) kiejtettek a részvételből!!! Nagy kár érte!!! Igazából nem is értem miért pénteken volt?!
Ami viszont negatív irányban lepett meg, hogy az ismert Ankerosok közül nagyon kevesen jöttek el! Viszont a fiatalabb generáció - talán .......... - szép számmal voltak jelen, annak ellenére, hogy ők nem találkozhattak élőben Anker Alfonzzal. (örülök)
Majdnem azt mondtam, hogy sokat mulasztottál, de valószinűleg valahova úgy is felkerülnek majd a felvételek ahol láthatóak lesznek előbb-utóbb! (videóztak többen is)
Igazán szép Magyar fajták. Puli, Kuvasz, Komondor. Nekem is most egy 8 hónapos Kuvaszom van meg egy kis Tacskó keverék. Majd Vasárnap teszek fel fotót rólla.
Nagyon szép ez a Magyarbegyes him. Nekem régen nagyon sok fajta galambom volt, de 1986 óta csak posta galambjaim voltak. Kivéve tavaj kaptam egy pár Pomerániai galambot és azoknak még lett 4 fiókájuk, de elkellett ajándékoznom őket mert a posták mellett nemvol jó helyük. Igaz ezek nem Magyar galambok, de igy néztek ki.
Ez nagyon nehéz,mivel akik az élen vannak , meg voltak nagyon jo galambászok, sokat is tesznek a sikerért,sok munka van mögötte,csak akkor tudjuk megszoritani öket ha egy kicsivel többet teszünk érte mint ök
jó lenne már picit átalakítani az első 5 sorrendjét a végelszámolásnál.igazán kerülhetnének új, "régi" nevek a listák elejére. aztán 6-tól felfele mehetne a BGy stb. megszokott sorrend :)