Igen, tudom.Janek 93' apja, a Janek 87' ami kelt a Kotymán hím ( Fulgóni ) x 2765 Kt "Jenke". Janek 87' pedig az "Adrienn" nevezetű tojóval volt párba ami Schaerlaeckens. És ami nálad van az miből lett?
Az eredeti szúros a Török Zsolt-é . A Jenö késöbb nevezte el az övét ,mivel meg tudta hogy ez az anyja... holnap találkozunk az országoson, a pálesz meg vonva,
Halihó!Frici ha olvassa biztos segít majd.Remélem összefutunk.Találkára jössz?Jön a Miki is?Lesz nálam házikolbis szenya,ha megéheztek!:)) Még azért csak felfér a csipikre a gyűrű!!:)))
Nekem is kedvenceim az őshonos magyar állatfajták, köztük a magyar galambfajták is. A szegedi keringő sajnos manapság már többnyire voliergalamb. Ez van sajnos, de így is a "miénk". A barátod röpteti őket?
Nekem korábban magyar begyes galambjaim voltak, de a költözéskor felszámoltam. Méretükből kifolyólag óriási helyigényük van. Nem mindenkinek tetszik, de szerintem gyönyörűek. (A képen lévő impozáns példány nem az enyém.)
akkor egyezzünk meg abban, hogy az igazi, eredeti szúrós a 4914-es hiszen előtte nem csak utána születtek "szúrós"-ok!? :) hiszen még ki tudja mennyi van belőle...
Köszönöm szépen ezt az igazán nagy megtiszteltetést. Te igazán nagyon figyelmes vagy, de le ellenőriztem és ez a hsz-om az 1000-ik. Ez a tisztség rendfokozattal is jár. Ezt holnap Gödöllől szémélyesen át is adhatod. :-)))))))))))))) Viszek egy kis túrkevei szilvapálinkát és szivesen innék veled egy kupicával. :-)))))))))))))))))))
Ismét köszönöm kedves szavaidat, MOST MEGYEK ÉS BONTOK EGY PEZSGŐT és iszok a Te az én és a Fórumos Sporttársaim egészségére egy pohárkával.
Üdvözöllek, megsem mertem gondolni, hogy még valaki itt a fórumon rákérdez egy magasröptü keringő Biráló lapjára. Mivel megtetted, szivesen válaszolok. A Kiállítás
Szülő Városomban volt . Túrkevén 2009 -11 -28 napon a V-269-es számu Eggyesület rendezésében. A Galamb a Törökszentmiklóson élő és versenyző barátomé. A neve Kudlacsek András. Ha jobban érdekel még honlapja is van, megtudod nézni. Ja és itt a nyertes galamb.
Haris57 segítségével megoldódott a "6970"-es kkt. rejtéje. Ugyanis az helyesen 6370-es! Így már oké. Apja: Barna Aarden (Rhode Aarden x Alouette) anyja: Meeüwske (Dr. Linssen Meeüw-ének lánya).
Utólag az Isten éltessen Attila!Tegnap Gödöllői menet volt.Hajnalban értünk haza, ma meló, gyűrűk szét szórtírozása stb. Most értem ide a géphez egy pár percre.