Ez Neked úgysem mondd semmit :)13 97 11637(szúnyog)apja :6784 kkcsh amely az 1022skh x kt Derby xRitye Anyja:7688 skt ennek a szülei+137-es REMI-Van Hee M.Desmet ch. anyja:3871 .
A 2767-re+a 6373-ra van 1 kicsit tenyésztve,igaz ebből a származásból nem derülhet ki számotokra :))
Visszamondtak egy megrendelést, így van most 4 rokontenyésztett gyerkóm, ami sporttársi áron kiadó.
Süveges "Sandokán" Andrástól származó galambok a Leányvári*8377 párra rokontenyésztve. A galambok szülei és testvérei tevékenyen részt vettek Németh Zoltán kerületi bajnoki címeinek megszerzésében. Nálam többek között Katowice országos 11. helyet és kerület legjobb egyéves hímje díjat értek el ezeknek a galamboknak a testvérei.
Ha valakit érdekel keressen meg a loszos@hotmail.com - on vagy hívhattok is a 20/387-34-90
Jól emlékszel! (2 napja olvastam) A hideg téli napokat, ha csak tehetem galamb-ászattal kapcsolatos ismereteim bővítésére használom, akár úgyis, hogy az aktuális évfordulós szakirodalmat előkeresem és összehasonlítom, mi változott azóta! Ajánlom mindenkinek aki nemcsak a saját igazát ismeri el "szentnek"!!! Most a 10 -20 -30 évvel ezelőtti cikkek újra olvasása után állíthatom, hogy szinte semmi sem változott! Akkor is az volt a téma, hogy melyik vezető mit tett, vagy mit nem tett, miért engedték ki a galambokat akkor amikor? kinek jobb illetve rosszabb a dúc elhelyezkedése, hány csapattal/galambbal lehessen versenyezni,10-5ös, vagy más a csapatértékelés alapja, melyik kerület/tagszövetség erősebb, mindig voltak igazi jó galambászok is az újságban, de lényegesen kevesebben mint a másik oldal:-( tehát állíthatjuk, semmi sem változott az elmúlt 30 évben!
Így igaz,nem szabad túlbonyolítani ezt sem. Az szerintem is lényeges,hogy csak a kosarazás napján és előtte való nap kapjanak bővebben,megelőző napokon csak szűkösen.Ezt normál helyzetre gondolom.