Eme rettenetes melegben felsejlett bennem : nem kellene-e szellememet -rengeteg ser mellett- egyebekkel serkentem.
Erre ezt feleltem : De!
Neten megjelent eseteket egyszer-egyszer eszperente nyelven lejegyzem, s ez egyebeknek sem lesz lehetetlen.
Neveket nem kellene eszperente nyelven -mert lehetetelen, nem egyszer- , de egyebeket e nyelven lehetne e helyen lejegyezned.
(Persze, el lehetene rejtenem eme csevej termet egy erre szerkesztett egylet szegletben, de erre rengetegebb ember leledz. )
Nevezett csevegdehely neve, s helye egyeznek. Meglesheted erre: gyere.be. (Szerencse, h neve perfekt eszperente lett.) Esetleg elejbe helyezel egy+egy+egy w-t, de ezeket elfelejtve es megleled.
Gyermekem, Leventeve jegyzett DEL embereknek, s ezt szerezte:
Off
Kedves Leventeve!
Fórumunkra írt alábbi hozzászólását töröltük. A hozzászólás vagy megsértette valamelyik moderációs alapelvet, vagy lánctörlés része volt (a folyamatosság és olvashatóság megőrzése érdekében ugyanis a törlendő hozzászólásokkal együtt a rájuk adott válaszok is törlésre kerülnek).
Ha esetleg kifogással szeretne élni a döntés ellen, ezt megteheti a megfelelő moderációs topikban.
Az Index Fórumok moderátorai
2009-11-16 19:47:00 <P>Akkurát így jártam én is, amikor azt hittem, itt jó helyen keresem a zApupukámat:</P> <P> </P> <P><STRONG><EM>"A moderátor személyes megjegyzése:</EM></STRONG></P> <P><STRONG><EM>Ne offolj, mert kitiltalak."</EM></STRONG></P> <P> </P> <P>Érdemi válasz nem jött, csak fenyegetés, holott nem offoltam, csak a megfelelő helyen kérdeztem, ill. kértem vissza a zApupukámat.</P>
Nem-e lehetne-e thet, the Tevet megsegedelmezve rendszeres jegyzeteket kellene tennem DEL embereknek, mert esetleg ezek lehetnek emberek, s Teve gyermeke jegyzete kegyetlen DEL embereket megszeppent, s Teve nem lesz never ketrecben?
Jelenleg helyzet nem ez, DEL emberek szemtelen jegyzeteket szendenek.