Hát, ha nem akarsz neki csicsásat, szép tud lenni a vékony tűvel kötött (mondjuk 2,5-3-as) 4 si 2 forditott is és nincs semmi faxni csak szépen haladsz vele.
Pulendrákus! Tudnál segiteni ekem gondoltam elkezdeném ezt a kardigánt a moherböl ami rozsaszinu fonál.De németul van én nekem meg csak angol nyelvu chart leirásom van. Megnéznéd hogy kell a válán levö mintát? A teste az nem olyen fontos azt megcsinálhatom simával is gondolom. Itt van nagyban a minta link a picasahozlink a picasahoz
Keservesen megtaláltam megint a linket ahol a csavart mintaképtár van magyarul. Spóróljátok meg ti is légyszi, hogyha legközelebb a buta fejemmel elfelejtem hogy hol van ez megtudjátok mondani nekem:DDDDDDDDDDD csavart minták linkcsavart minták link
Pulendrákus! èdesem neked rakéta van beépitve a kezedbe. Ez is gyönyöru lessz. èn a kardigánomat kötöm a foltozás már megvan. A fonalam a kardigánhoz kiszurt velem alpacka sirdar fonal ami angol és a motring hibás!!! A fele világos lila nem pedig szurke-lila keverék igy szinváltós lett az eleje késön láttam meg. Mindeggy ez a tanuló darad lessz most megtanultam nem lehet számitani a minnöségre még ha angol sem a fonalaknál ellenörizni kell a szint.A háta kell még meg az ujjai azt megcsinálom 3 nap alatt aztán hajrá a lilley of walley sálam abbol megvan kb 30 cm már remélem karácsonyig kész lessz. Horgolni is szeretnék ehy angyal teritöt karácsonyra berakom a képet de ez csak álom lessz azt hiszem mert az idö nem lessz elég.Persze fehérben horgolnám az sokkal szebb álom álom édes álom...... Valahol találtam linket ahol magyarul van leirása egy csomo kötés mintának a legtöbb csavarás volt benne ,nem emlékszel hol van az alink felteve?Egy kép és a chart mellete.Ugy emlékszem igy volt a linken.
Ildikó! Megette a linket a fórum bocs majd beteszem ujra. Elvoltam foglalva a fotozással nagyon csunya lett mivel a lyuk miatt hiányzott a fele borda és a lyuk nem volt kerek. Majd megpróbálom lefenyképezni ha sikerul mert fekete igy nehéz lessz.Namost rájöttem valamire azt hiszem hogy a J´zsikám azt akarja hogy kössek neki egy pulcsit vagy mellényt de nem mer szólni. Marha kevés idö van karácsonyig sajnos kulönben megcsinálnám neki de a méretet levettem a kardigánjáról igy késöbb megtudom csinálni neki.A kérdés az hogy találok-e mintát ami egyszeru bordás neki mert nem szereti a csicsás dolgokat a lelkem.
9 nap alatt lett készen. :-) nem sajnálom az alvást, csak kissé szégyen felnőtt fejjel ennyit aludni :-D. De jólesett :-) Te hogy állsz a kötögetéssel? :-)
Jaj nagyon szép elhiszem hogy sokat dolgoztál vele.En is unom a gépemet bosszanto hogy mindig ujjitani kell valamit rajta.Azt jól tetted hogy kialudtad magad ne sajnáld az idöt.
sziasztok, szép napot! Végre süt a nap, úgy igazán... hétágra. :-) Ma sikerül talán többet ülni a gép előtt, tegnap a Zuram teljesen lefoglalta. Végülis jó, legalább tudtam kötni :-) na meg van végre egy rendes Windows rajta. Ma a saját simításaimat azért meg kellett ejtsem, úgy mint nyelvek, fotókezelő nem túl komplikált progi telepítése, meg ilyenek. Ma pedig (szégyen ide, szégyen oda) 10ig aludtunk... úgyhogy még mindig kissé kába vagyok... Annyit csináltam, hogy rendesebb fényben fotóztam le a sálat, csak még mindig lógnak belőle a szálak. Megvallom, a legnehezebb része a szélcsipke meg a központi rész összeillesztése volt... másfél órán keresztül varrtam, közben többször helyet változtattam, sehol sem volt elég kényelmes. Aztán a végén rájöttem, hogy a térdemre fektettem a két darabot, és a sötétkék nadrágon jól láttam a fehér szálakat, na azzal felgyorsultam, de ez csak az utolsó 30 cm-n jutott eszembe... A méretei: 160*67 cm. Nem a legkisebb darab, amit kötöttem. És 46 gramm. Ez is pihekönnyű... a képeken látszik nem csak a sál maga, hanem a gyöngyvirágminta meg a szélcsipke is
Ingyen minta csak berakom alinkeket mert tagok nézhetik csak meg.Aproságok de nincs sok idö karácsonyig ugyhogy ezek talán kivihetök mint ajándék. Puszika mindenkinek
Tényleg gyönyörű lett, Te már ennek a csipkekendő készítésének a mestere vagy, csak követni kell, de tényleg! Itt is megragadom az alkalmat, - ha már a bötű nálam van -, megkaptam a mintát köszönöm szépen. Puszi érte.
Sziasztok, ma megint magyar nyelv nelkul irok, de nem sokat, csak mutatok valamit es megyek is. Holnap jovok... es irok tobbet. Tengerszem, kuldom holnap a mintat. Egyelore kupi van a gepen, irni se tudok rendesen, legujabb windows van telepitve es alig tudom kezelni. A salat jobban kezeltem, megvan a szelcsipke, most blokkolodik. A foto gyenge, de rossz a feny...
Elnézést a sok helyfoglalásért de ezt még be kell raknom. Ismet Stephanie mutatja HOGYHA ELRONTOD a csavarást kötésben, hogyan kell megjavitanod ANÈLKUL hogy lefejtenél !!!!!!! SEMMI NEM VÈSZ EL az a cime a válasznak és igy is igaz..... Sporóljátok meg ezt a linket gyerekek csoda hogy megtaláltam a Stephanie valakinek kuldte válasznak egy bloggban.Nekem nagyon jól jött volna amikor fejtenem kellet a pulcsimat sok idöt spóroltam volna meg. semmi nem vész el ittsemmi nem vész el itt
Neca fogalmam nem volt hogy ö a világ leggyorsabb kötöje. Több könyvet irt meg utazik az egész világban. Ha jól láttam 150 usd tart egy tanfolyamot ahol megtanitja hogy kell ilyen gyorsan kötni sajnos amerikában él. MINTA tuliános zokni karácsonyi ajándék ötlet? ez az ö Stephanie mintája ami ingyenes.zokni minta ittzokni minta itt MINTA mókus kesztyü karácsonyi ajándek?????minta ingyenes mokus kesztyu itt<a href="http://www.helloyarn.com/wp/?p=274" target="_blank">mokus kesztyu itt</a>mokus kesztyu itt
Sziasztok! Eszméletlen... én így soha nem fogk kötni,az tuti.Viszont ezt a kötésmintát ,már elmentettem /ahol szélről középre halad/ ,nagyon szép dolgokat lehet készíteni.
Sziasztok megtaláltam a blogját a csajnak eszem meg áll ez boszorkány biztosan el nem tudom képzelni hogy lehet igy kötni.Jó nézelödést csodaszép munkái vannak. itt a blogitt a bolg
Sziasztok kislányok! Köszi Pulendrákus negkaptam az emailt de most a foltozok eggyenlöre. GYEREKEK ma szombat van és ugy gondoltam hogy VASàRNAP estére ezt mindannyian megtanuljuk a videóból majd feltesszuk a saját videóinkat hogy megmutatsuk egymásnak milyen ügyik vagyunk ha akarunk hehe. Nagyon könnyen megy megtanulni ne féljetek, látjátok a csaj kezét olyan egyszerü mint a pofon:D Látjátok a D-t az egy nagy nagy mosolyt jelent azt tudjátok ti is.Este beugrok sziasztok és jó kézimunkázást.. Na video ittNa video itt