Keresés

Részletes keresés

Törölt nick Creative Commons License 2009.11.30 0 0 402
Szia Nerea!

Fontos szempont:az orvos legyen fül-orr-gégész+plasztikai sebész is egyben.Napi szinten csinálja az orrplasztikát-ez nagyon fontos.
Magyarországon nem sokan tudnak jól orrot csinálni,de aki szóba jöhet,azt leírom Neked: dr.Rezek Ödön és Kárász Tamás.
Sok szerencsét az orvosválasztáshoz!És légy résen!
Előzmény: Nerea (387)
Törölt nick Creative Commons License 2009.11.30 0 0 401
Dr.Rusz-hátha ő a legjobb plasztikai sebész,akit ismersz,akkor gyakorlatilag egyetlen plasztikai sebészt ismersz Magyarországon.Istenem,hogy ő is már mennyi kontár munkát adott ki a kezéből...
Még mindig nem tud orrot csinálni,sorban rontja el-lehet,hogy mást tud,dehogy orrot nem,az biztos.
Vannak Magyarországon nagyon jó plasztikai sebészek,van,aki orrban jó,van aki mellben,stb...de olyan nincsen,hogy egyvalaki mindenben jó legyen.
Mindenki legyen nagyon körültekintő,mielőtt orvost választ,mert utána már késő bánat.
Előzmény: conchris (341)
Törölt nick Creative Commons License 2009.11.30 0 0 400
Persze,bizonyos szempontból... Ferenczy beismerte,hogy kontár munkát végzett,mégsem ajánlotta fel a hölgynek,hogyha már szétcsesztem az egész arcát,akkor legalább a pénzét visszaadom.Erről ennyit.
Előzmény: kheiron (383)
Törölt nick Creative Commons License 2009.11.30 0 0 399
Ez nem így van,nagyon is titkolják az ott dolgozó orvosok nevét.Mindent bevetnek,hogy az ő klinikájukat válassza a páciens,de szerencsére sok embernek helyén van az esze..
Előzmény: kheiron (385)
Törölt nick Creative Commons License 2009.11.30 0 0 398
"Menjél Kaposvárra dr.Ferenczyhez"???Messzire kerülje el mindenki,mert abszolut nem tud orrot csinálni.Úgy tette tönkre egy fiatal lány orrát,hogy talán még Rezek doki sem tudja rendbehozni.A lány arcát teljesen eltorzította,olyan orrot csinált neki.Isten óvjon mindenkit ettől a dokitól,meg az egész Seffer klinikától!!!
Előzmény: Törölt nick (393)
angyal201212 Creative Commons License 2009.11.03 0 0 397

Írt egy hölgy aki a balesetet szenvedett lányának keresett megoldást. A homlokon volt egy maradandó sérülés ami vadhússá fejlődött. A hozzászólás eltünt így nem tudom a nevét sem. De ha esetleg olvassa és még nem talált megoldást akkor mindenképp forduljon Sashegyi doktorhoz (www.adler-med.hu). Ő mai napig elvállal egy-egy napot a baleseti sebészeten. Biztos hogy tud segíteni!

angyal201212 Creative Commons License 2009.11.03 0 0 396
Sziasztok!Azért megdöbbentő hogy mennyi kontár van ebben a szakmában. Tényleg nagyon fontos hogy körültekintően válasszon valaki plasztikai sebészt. Nekem szerencsém volt, négy éve csináltattam meg a melleimet, izom alá, se akkor, se azóta semmi komplikáció. Ebben (is)tényleg érdemes igényesnek lenni, végülis a nőiességünkről, külsőnkről van szó amit - lásd - egy életre el tudnak rontani. A véleményem az hogy ez az a dolog amit érdemes megfizetni, ha nincs meg rá még a keret akkor várni vele mert hosszú távon sokkal többe kerül a helyre állítás, mint elsőre megfizetni a jót. Nekem nagyon jó volt a referenciám a dokimról plusz nem elhanyagolható hogy ő több éven át Németországban, mint baleseti sebész dolgozott. Tehát: ORVOS nem pusztán plasztikai sebész. Ő Dr. Sashegyi Mihály, akit bárkinek biztosan ajánlani tudok.
mucko78 Creative Commons License 2009.11.03 0 0 395
Aki plasztikáztatni szeretne "Dr" Csorba Erikát nagyon messzire elkerülni, csomó mühiba per, egy ismerősömet örökre elcsúfitotta, és majdnem meg is vakította, ha elaltat esetleg akkor nem csinálja meg a mütétet hanem csak varr ez konkrétan egy másik ismerősömnél történt meg akinek szemplasztikát csinált volna de csak a cérnát füzte végig.
"Dr" Awil Matantus szintén csomó mühiba per, össze-vissza rosszul berakott implantok egyik izom alá izom fölé.
Dr Grigalek eddig két cicit láttam tőle hát mit mondjak ronda volt, az egyik lánynak a szemét elrontotta és szemplasztika után nem tudta a szemét becsukni.
Dr Krasznai nála csináltattam a mellem most kell újra, akihez elmentem helyreállitó plasztikai sebész ő mondta ez a negyedik amit lát ebben a hónapban tőle.....
Bszaszi Creative Commons License 2009.10.14 0 0 392
Sziasztok,

ha van kedvetek kitölteni egy érdekes kérdőívet az operációról, akkor irjatok priviben,
a kutatásomhoz gyűtök mintát a plasztikai páciensek testképével kapcsolatban!
Várom a válaszotokat:

szaszi_bea@vipmail.hu
brekege Creative Commons License 2009.10.04 0 0 390

szia mivett, meg van még az ajándékutalványod?

üdv breki

Előzmény: mivett (381)
Lini- Creative Commons License 2009.10.03 0 0 389

Sziasztok Lányok!

Néhány éve kezdtünk egy kutatássorozatot, melyben azt vizsgáltuk, hogy tudományos szempontból milyen a mai fiatal nők test és énképe, hogyan értékelik magukat általában a nők és azok, akik valamilyen okból (pl.:testi elégedetlenség, szorongás stb.) plasztikai sebészhez fordultak.
Most azon dolgozunk, hogy újabb külföldön használt teszteket vegyünk fel magyar nőkkel.
A kutatás név nélkül zajlik és nem kérünk semmi olyan személyes adatot, ami alapján a kitöltőt be lehetne azonosítani, nekünk a tesztekben feltett kérdésre adott válaszok a fontosak.

Aki szívesen rész kitöltené a kérdőívket, kérem írja meg priviben a mail címét és átküldöm!

Köszönöm! L
Bszaszi Creative Commons License 2009.10.02 0 0 388
Sziasztok!

Pszichológus hallgató vagyok, a szakdolgozatomat a plasztikai sebészetről írom. Ha van kedvetek kitölteni egy érdekes kérdőívet az operációval kapcsolatban kérlek írjatok és elküldöm a mailetekre!
Köszönettel:
szaszi_bea@vipmail. hu
Nerea Creative Commons License 2009.09.24 0 0 387
Sziasztok!
Orrplasztikáról van valakinek tapasztalata? Végre rászántam magam, a pénz is megvan, de nem tudom, hogy mi alapján válasszak orvost/klinikát.

Nagyon megköszönném, ha adnátok hasznos tippeket! Főleg Budapest érdekelne.
India Romeo Creative Commons License 2009.09.14 0 0 386
Szerintem a te esetedben nincs is szükség beavatkozásra. Segítő kezet elfogadni jobb lenne. De azt nemigen akarod, úgy tűnik. A plasztikai sebészet sem csoda, a csoda az élet.
Előzmény: nyuszidisznó (384)
kheiron Creative Commons License 2009.08.21 0 0 385
Az mondjuk érdekes az Aestheticánál, hogy effektíve titkolják a náluk dolgozó orvosok nevét. A legtöbb helyen kifejezetten reklámozzák, hogy ki dolgozik náluk.
Előzmény: nyuszidisznó (384)
nyuszidisznó Creative Commons License 2009.08.21 0 0 384

Sziasztok!

egy önmagát rettenetes módon reklámozó, csilli-villi intézményről írok nektek, és  EZ NEM MESE!

tudni kell hozzá, már elmúltam 50, nem is régen még jó csaj voltam, de szörnyen összezuhantam, nem bírom elviselni az öregséget. Ezért mentem el az Aesthetica klinikára, ők mindeféle kedvezménnyel, részletfizetéssel, szuper ellátással kecsegtetik az embert.(Igaz, egy kis hölgy napjában kb.54-szer hív fel, hogy tényleg  megyek-e, ez már sejtet valamit, no de mindegy. ) egy "konzultáció"(?) díja 3ezer Ft. +mélygarázs 750, bagatell.

odamész, kitöltöd az adatlapot, amire én elővigyázatosan azt is ráírtam, hogy szívbeteg vagyok, az altatás miatt.

no, kipenerdült egy Ruff nevezetű orvos, és SZTK-t megszégyenítő hangnemben a nevemet rivallta. amikor bementünk, indításnak egy hatalmasat ásított, a mancsát persze nem tette a szája elé, és megkérdezte, hogy mi a problémám. Mondtam, hogy nézzen rám. Erre közölte, hogy facelift kell, de nem csinálja meg, mert szívbeteg vagyok.(akkor engem már soha nem lehet megműteni? erre kell, hogy legyen módszere az aneszteziológusnak!)mondtam, hogy a reklám prospektusuk szerint van egy csomó más, újabb és kiméletesebb módszerük, ő mondá, hogy ő azt nem csinálja.  Akkor már berágtam, és mondtam, hogy egyáltalán nem ragaszkodom hozzá, sőt !  Ő még habragyolt valamit, aztán ránézett az órájára, és közölte, hogy már letelt a tíz perc, ami egy betegnek jár, sőt már 12 is, úgyhogy erről ennyit. és elváltunk egymástól.

a pultnál, miközben pengettem a pénzt, megkérdeztem a kislánytól, hogy miért kell(?) nekem a Ruff doktorhoz(?) mennem, mire válaszolt, hogy ő az ügyeletes, ez van. 

no ennyi volt.

Hát ennyit a " nagynevű" klinikáról. A grilek gábornál már voltam régebben kétszer is, csak zsírelszíváson meg egy szemhéj plasztikán, ingyen, mert reklámként csinálta, újságíró vagyok, meg a havrom haverja. Most már viszont megfizethetetlen, bár bpróbálkozom nála. aki tud jobbat, vagy valami másft, pl. arcfeltöltést, stb. az írjon! Árat is!

sziasztok!Nyuszidisznó  

kheiron Creative Commons License 2009.08.12 0 0 383
A szakmai szervezetek - ha úgy tetszik - bizonyos szempontból "garanciát vállalnak" a tagjaikért.

Előzmény: tutikati (382)
tutikati Creative Commons License 2009.08.12 0 0 382
Sziasztok!
Nagyon érdekes dologra lettem figyelmes, de még jó hogy utánanyomoztam.
Lesz most ugye ez a szépségverseny, amiben Dr Grigalek Gáboris benne van mint szervező. Kiváncsian várom, hogy mi lesz, biztos nagyon érdekes, mert ez egy egyedi ötlet, ami eddig még senkinek nem jutott még eszébe.
Olvastam a dokiról fórumokon és pl azt vettem észre a Magyar Plasztikai sebészek Társaságának honlapján, hogy felhívják a figyelmet, hogy ő és egy másik doktornő nem tagja, továbbá figyelmeztetnek hogy mielőtt megműtteted magad nézd meg tagja-e az orvosod. Ez már úgy eleve kicsit sántított, ezért utánanéztem kicsit a dolognak.
Kiderült ez egy önként szerveződött társaság, aminek egykoron a most bajba került híres plasztikai sebész is alapító tagja volt, és nem kötelező belépnie ide senkinek. Meglepő, hogy miért hívják fel mégis a figyelmet hogy tagja kell legyen bárki.
Megint csak azt tudom mondani, hogy sajnos nagyon sok dolog még mindig arról szól itt nálunk hogy fúrjuk egymást és irigyek vagyunk, ha a másik kreatívabb.
mivett Creative Commons License 2009.07.30 0 0 381
Sziasztok,eladnám nagy összegű ajándékutalványomat egy jó hírű budapesti plasztikai sebészetre szól /Felhasználható 1010 áprilisig/
nagyon sok mindenre felhasználható pl:Arcfiatalítá sra,arcplaszikára,szemhéj,orr, fülplaszikára,botox kezelésre ránfeltöltésre,ajakfeltöltésre ,fogfehérítésre,z sírleszívásra,mellplaszika,fel karplasztika,has,fenék,comb plaszika,cellulitisz kezelésre alakformálás ultrahanggal,végleges lézeres szőrtelenítésre,bőrgyógyászati kezelésekre,hajhullás kezelésére,túlzott izzadás kezelésére,értágulat kezelésére.
Ha érdekel a részletekért keress meg mivett@indamail.hu
Köszi
mivett Creative Commons License 2009.07.30 0 0 380
Szisztok,eladnám nagy összegű ajándékutalványomat egy jó hírű budapesti plasztikai sebészetre szól /Felhasználható 1010 áprilisig/
nagyon sok mindenre felhasználható pl:Arcfiatalítá sra,arcplaszikára,szemhéj,orr, fülplaszikára,botox kezelésre ránfeltöltésre,ajakfeltöltésre ,fogfehérítésre,z sírleszívásra,mellplaszika,fel karplasztika,has,fenék,comb plaszika,cellulitisz kezelésre alakformálás ultrahanggal,végleges lézeres szőrtelenítésre,bőrgyógyászati kezelésekre,hajhullás kezelésére,túlzott izzadás kezelésére,értágulat kezelésére.
Ha érdekel a részletekért keress meg mivett@indamail.hu
Köszi
kábelbúvár Creative Commons License 2009.07.29 0 0 379
olima Creative Commons License 2009.07.03 0 0 378

SZIASZTOK CICISEK,

HALLOTTÁTOK HOGY GRIGALEK DOKI SZÉPSÉGVERSENYT SZERVEZ? ÁLLÍTÓLAG CSAK PLASZTIKÁZOTT LÁNYOK, HÖLGYEK, ANYÁK, BANYÁK JELENTKEZHETNEK. ELJÖTT A MI IDŐNK :) MEGMUTATHATJUK HOGY NEM SZÉGYEN ÉS IGENIS A SZILIKONOSOK IS LEHETNEK TERMÉSZETES SZÉPSÉGEK.

ÚGY TUDOM HOGY A TÖBBI VILÁGVERSENYRŐL KIUTÁLJÁK A MŰTÖTT CSAJOKAT, ITT PEDIG PONT ILYENEKET VÁRNAK, ENNÉL JOBB ÖTLETET NEM IS TALÁLHATOTT VOLNA KI GRIGALEK DR.

A PESTI ESTBEN LÁTTAM A HONLAPJUKAT.

HÚZZUNK BELE CSAJOK, MUTASSUK MEG SZEBBIK FELÜNKET :)

HA VALAKIT ÉRDEKEL A WWW.MISSPLASTICHUNGARY.COM  ÉN OTT LESZEK :)

szilszi Creative Commons License 2009.07.01 0 0 377
Szia! Krasznai doktorról is sok jót hallottam, mostanában sokat szerepel a tévében,
nagyon szép munkáit láttam. Úgy hallottam Grigalek doktornál is tanult több évig, úgy hallottam.
Előzmény: kmarika75 (372)
kheiron Creative Commons License 2009.06.20 0 0 376
Köszi! :-)
Előzmény: eduella (375)
eduella Creative Commons License 2009.06.20 0 0 375
Szia,
évente elmegyek vizsgálatra, a saját érdekemben is,
az orvos azt mondta az önvizsgálat semmit sem ér...ő is azt tanácsolta, hogy ultrahangra menjek. Hál égnek semmi bajom nem volt még, a vizsgálat kicsit kellemetlen, de inkább, mint hogy valalmit későn vegyünk észre.
Előzmény: kheiron (374)
kheiron Creative Commons License 2009.06.08 0 0 374
Sziasztok, az érdekelne, hogy ugye a mellnagyobbító műtét után a sebész elmondja nektek, hogy erősen ajánlott évente 1-szer egy kontroll ultrahangvizsgálat?

Krasznairól tudom hogy mondani szokta, elég sok közös páciensünk van.

De mondjuk Grigalekről semmi efféle infóm nincs.
eduella Creative Commons License 2009.06.08 0 0 373

Sziasztok!

Nagyon meglepő, amit olvastam. Hogy mire nem képes  a konkurencia...

Grigalek és a drog, ez nevetséges!!!

Aki el akar hozzá menni, személyes beszélgetés után meglátja saját maga, hogy milyen ember valójában. Kevés orvos érti így, hogy mit akar a páciens valójában,

nem tudok rá rosszat mondani.

Nekem azóta sincs semmi panaszom, szépen meggyógyultam:).

kmarika75 Creative Commons License 2009.06.08 0 0 372
Sziasztok! Nekem 5 hete volt egy mellfellvarrással egybekötött műtétem Dr Krasznainál ha valakinek kérdése van szivesen válaszolok.
evi70 Creative Commons License 2009.06.06 0 0 371
Szia!
Januárban voltam nála mellfelvarrásra és még mindig ugyanott vannak. Nagyon elégedett vagyok, sok orvossal beszéltem előtte, de valami miatt Grigalek doktorról alakult ki a legjobb kép bennem.
Elég vicces ez a terjesztgetés, én egyszerűen nem hiszem el.
Sokan ismerik Dr Grigalek Gábort és tudják, hogy milyen véleménye van az alkoholról, drogokról.
A klinikát ajánlom mindenkinek, kedvesek és segítőkészek. Sok ismerősöm járt náluk, pozitív tapasztalatokat szereztek.
szilszi Creative Commons License 2009.06.05 0 0 370
Sziasztok, szia Eduella
kevés az olyan orvos, akiről nem lehet rossz pletykákat hallani,
szerintem mindenki el tudja dönteni hogy van valami valóság alapja annak amit hall, vagy nincs, vagy csak a konkurencia terjeszti, esetleg valaki aki alá akar ásni más tekintélyének. Sajnos hallottam rosszat Grigalek doktorról, de nem hinném hogy egy kétgyerekes családapa káros szenvedélyekbe menekülne... Tudsz erről valamit?
Már jártam nála és nem olyannak ismerem, azért az meglátszik az ember arcán ha szerezik vagy iszik, úgy tudom ő még szilveszterkor sem koccint pezsgővel a cigit meg teljes mértékben megveti. Nemsokára megint meglátogatnám a klinikát egy újabb műtétre. Még mindig ott vannak a Fodor utcában?
Előzmény: eduella (325)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!