lattam ma ket erdekes jelenetet itt. eloszor delben, a vaci/regiposta sarkan a hokedlis futart igazitottak utba a rendorok. szo szerint :-) megkerdezte h merre kene mennie, azok meg megmondtak :-)) (gyk: setaloutca mindketto)
a masik meg most az elobb a varoshaz/parizsi sarka, ahol a postas benz teherauto tolatott bele valami nagyon szakadt regi fosba (talan renault) amibol kiszallt egy hosszuhaju szakallas bordzsekis csavo, hatan devils color. en nem lennek a postas helyeben
mar csak a vasutas hianyzik mara a regi mondasbol :-)
Ha nem lesz meló, egy idő után úgyis pálinkába fojtom a bánatom. Aztán ha lelkiismeret furdalásom lesz, kisbaltával megkergetem a családot az asztal körül. :)
Ehhez nem kell se motor, se robogó (pálinkáért majd elbiciklizem)
Én is úgy vettem észre, hogy indulásnál kipörgött a kerék. De aztán nem streetfighter bemutató lett belőle, csak egy kis tologatás.
Tényleg azok voltunk, és megpusztultunk saját magunkon a röhögéstől :) És az egész egy kanyarban történt, azért csúszott el a haver a kerékre folyt benzínen. Mi meg kanyarban hátrafelé nézelődtünk... Ez legyen a legnagyobb balesetem. Bár volt már nagyobb, de nem számít, akkor is hüje voltam :)
OFF Bement ma egy fazon az egyik VitaJuice bárba. Mondta, hogy hozta a főnöknek a CD-t, amit kért, 40e Ft lesz. Kiscsaj kifizette a kasszából. A CD persze üres. Ügyes, nem?
Amúgy eszembe jutott, h egyszer régebben haveromnak leesett a benzíncső, és hárman szoptuk meg... Ő ment hátul, hallom karistolás, hátrafordulok és látom, h fekszik. Visszafordulok előre, mikor is látom, h haver fékez és ő is hátrafordult. Én belementem, aztán fellöktem. Mondjuk én állva maradtam, tehát csak ketten cumiztak. És én hokedlivel voltam és Banditot löktem fel :)
Sőt, a teljes szerénytelenség jegyében mondjuk el, hogy volt egy harmadik elromlása is, amit nálam ejtett meg. Ez olyan volt, hogy nem is produkált tüneteket, csak az Fi lámpa világított, de a Windows módszeres, önjavító enhanced functionality működött. Magyarul leállítottam, újraindítottam, és közben megjavította magát. :))