Nem igaz, hogy hallottatok Escape the Nest-et!! Én úgy nem halhatok meg, hogy azt nem hallom élőben! *-* Oké, nekem vissza kéne menni tanulni. :S Mindenkinek szép napokat! :)
Na hazaértünk Prágából ami még mindig szép város:-)
De gondolom a koncert jobban foglalkoztat Titeket:-)
Ugyanaz volt mint Bécs, csak a Let your good... helyett Lights
Viszont jól megszopattak mert azt qrvára senki se jelezte, hogy Prágában mindent elkezdenek korán és a 18.30-as kapunyités meg 2 előzenekar ellenére 8!!!kor már ment a koncert, a 2. szám végére értünk oda ami azért is bosszantó mert kb 3 órát pihiztünk elötte a Hostelünkben csak,hogy teljen az idő:-(
Ezen kivül,tök kicsi a hely, teljesen alkalmatlan egy Sold OUT rock koncertre szerintem....
A zenekar élvezte ahogy láttam, de még kivetítés se volt...
How can you know what things are worth If your hands wont move to do a days work? How can you know what things are worth If your hands wont move to do a days work? How can you know what things are worth If your hands wont move to do a days work? How can you know what things are worth If your hands wont move to do a days work? How can you know what things are worth If your hands wont move to do a days work? How can you know what things are worth If your hands wont move to do a days work? How can you know...
In This Light And On This Evening An End Has A Start Blood You Don't Know Love Bones Smokers The Boxer Escape The Nest Like Treasure The Big Exit Eat Raw Meat = Blood Drool Bullets All Sparks You Are Fading The Racing Rats Bricks And Mortar Encore: encore Walk The Fleet Road Munich Papillon Fingers In The Factories
A The Boxernek örülök, az All Sparks helyett legyen When Anger Shows az Escape The Nest helyett meg Camera Bécsben.
Megnéztem még akkor mikor kikerült az oldalra, de nekem nem jött be, rövid kevés, a lényeget kihagyták, szóval köszi az mtv-nek az ingyen koncertet de ezt a szar videot inkább nem... Megkéne nézzem a Reeperbahnos videot jah és már csak 4 nap...:))