SZiasztok,azután szeretnék érdeklődni, volna-é valamilyen mód arra hogy egy Barkas-ban automataváltó működjön.Mi lehet az esetleg kompatibilis/beépíthető motor-váltó kombó?Köszi előre is :)
Ha már dísztárcsa: elkészültek a Trabant 500-hoz hasonló, de kifelé bordázott tehát GYÁRI formájú Barkas dísztárcsák. ÚJAK, 12e / 4db, a mailem publikus.
Nem rossz és nem is túl régi! '87-es, vagy az utáni? Lenne egy kéretlen tanácsom! Ha van rá lehetőséged, cseréld ki a gumikat magasabbra. /Nem kötelező diagonálra./ Legalább is, ha hosszútávon akarsz vele közlekedni, mert úgy nő a végsebesség, (óra szerint csökken) a fogyasztás viszont kevesebb lesz. Persze mindez a gyorsulás rovására, de valamit valamiért.
Elado 4db gyári diagonal gumi.3db jo állapotu,nem sokat futott,egy db kicsit öreges.Mintára egyformák,használhatok,2hete még az auton volt.Felnire szereltek,nem eresztenek,ki vannak centirozva.Ár:22000ft/4dbHa valakit érdekelne:06309064060.Helyileg pécs.A szállitásban tudok segiteni,fuvarozo cégnél dolgozom.
Kösz a tippet, megint tanultam valamit! Azt már a korábbiakban is láttam, hogy fanatikus vagy, (a szó legpozitívabb értelmében) de ennyire!!!! Persze a miénk nem lesz soha olyan szép mint a tiéd, de teszi a dolgát.
Trabant wartburg peremes felni még hébe hóba kapható vaterán bontóban itt ott legalábbis sokkal könnyebb hozzájutni mint a barkas peremes felnihez... le kell ütni hidegvágóval a peremet és már át is lehet hegeszteni a csupasz barkas felnire. én megcsináltam a peremet öt fülesre mert ugye a wartburgé négy füles elég pepecs de ez nem muszáj különben minden egyezik. én három felninél így csináltam egész jó lett alig látszik hogy nem gyári,főleg ha eltakarja a dísztárcsa
hát a dísztárcsa az kényes kérdés németországból lehet rendelni... 94 euró 4 db :-(
A Barkasra a keletiek közül jó a Volga 14 colos, a Latvija 15 colos felnije. Osztókörben elvileg 5X139,7 ezért a Niva, a Zuk/Nysa meg talán az Uaz/Aro is egyezik, viszont a Niva egyrészt 16colos, másrészt a tehermentesítője túl kicsi átmérőjű. Dísztárcsa-Barkas felnire: nézd csak meg V1980 kolléga autójának kerekeit. Jó annak akinek még a régi, peremes felnije van!
Gyári barkas agyra melyik 15 ös felni jó? Azt tudom hogy a lada niva felni jó a barkasra,legalábbis ezt hallottam azt nemtudom mekkora a niva felni.Márcsak kinézet miatt megnéznék egy nivafelnis barkast ha fellehet tenni rá. Meg az lenne jó ha lehetne szép disztárcsát rakni a barkasra,egy olyan disztárcsát aminek a közepét kivágni az agy részére,a gumikupak ugyanugy ott lehessen.Csak ugynéztem a barkasfelnire sehogysem mehet disztárcsa,nem ugy van kialakitva.