Keresés

Részletes keresés

gr.lakatos.aurel Creative Commons License 2009.12.16 0 0 2487
Most köttetük be az alap csomagot ás valami isteni jó, csak ugy repeszt a torrent ;)
árpex Creative Commons License 2009.12.16 0 0 2486

Sziasztok!
Köszi a segitséget,bejelentettem az ügyfélszolgálaton a hibát,igérték küldenek
szerelőt,megnézi.A tv DVB-C-vel rendelkezik(kábel tv szolgáltatáshoz),legalábbis
ez szerepel a műszaki leirásban.Köszi a segitséget!
Előzmény: nicko (2484)
nicko Creative Commons License 2009.12.16 0 0 2485
http://www.digikabel.hu/images/stories/aszf/ktv_aszf_2010.01.08.pdf

melléklet részében vannak a csatorna kiosztások ott van feltüntetve DVB-C
Előzmény: topikolos (2483)
nicko Creative Commons License 2009.12.16 0 0 2484
DVB-C tudású tévé kellene...
Előzmény: árpex (2482)
topikolos Creative Commons License 2009.12.16 0 0 2483
Nem lehet, hogy a tv-d földfelszíni digitális adások vételére alkalmas tunerrel rendelkezik? Szerintem esélyes, mert ilyeneket lehet kapni. Az viszont valószínűleg nem ugyanaz a szabvány, mint amivel a kábelen sugározzák a digitális műsort (DVB-T kontra DVB-C, ha jól emlékszem...)
Kérdés, hogy az üzletkötő ilyen tudatlan volt, vagy csak egyszerűen átvert...

http://www.digikabel.hu/Digitalis-kabeltelevizios-box.html
Előzmény: árpex (2480)
árpex Creative Commons License 2009.12.16 0 0 2482
Sziasztok!
Bocs elfelejtettem,kábeles digim van!
Előzmény: denespapa (2481)
denespapa Creative Commons License 2009.12.16 0 0 2481
A segítséghez egy fontos infót nem adtál meg: tányéros vagy kábeles Digi-d van?
Előzmény: árpex (2480)
árpex Creative Commons License 2009.12.15 0 0 2480

Sziasztok!
Segitséget szeretnék kérni,két hete vagyok digi előfizető.FULL HD-S lcd tévém van,di-
gitális csatornakeresésnél nem talál digis csatornát a tv.Sajnos a kép tisztaságával
sem vagyok elégedett,sok csatornánál csikozik.Az üzletkötő szerződéskötéskor azt
a tájékoztatást adta,lcd tv-nél nem kell box,a készülék felismeri a digitáis adásokat.
Készülékem nem támogatja az E.P.E.G-4-ET.Mit tehetek,hogy tiszta legyen a vétel.
Előző szolgáltatónál set-top boxot használtam,tökéletes volt a kép,az olcsósága miatt váltottam szolgáltatót.Segitségeteket előre is köszönöm!
topikolos Creative Commons License 2009.12.15 0 0 2479
Lehet, hogy az dukál, de attól még nem kell csíkoknak látszódnia egy analóg tv-adásnál sem a készüléken.
Előzmény: stones (2476)
nicko Creative Commons License 2009.12.14 0 0 2478
Előzmény: Törölt nick (2474)
eksön_ Creative Commons License 2009.12.14 0 0 2477
A blueray az milyen adás?
Előzmény: stones (2476)
stones Creative Commons License 2009.12.14 0 0 2476
full HD tévéhez széles-sávú digitális adás dukál: pl.: mindigtv, hellohd, blueray.
Előzmény: old-boy (2472)
tefi Creative Commons License 2009.12.10 0 0 2475

A műholdason a CC eddig sem volt!

A 2 zenei helyett jön 2 másik zenei!!

A TV6 pedig várható volt, miután elvesztette a focijogokat! -azóta csak ismételget...

Előzmény: Törölt nick (2474)
Törölt nick Creative Commons License 2009.12.10 0 0 2474
I.POLY Creative Commons License 2009.11.23 0 0 2473
Sziasztok!

Nekem olyan gondom adódott a kétkártyás Digimmel, hogy szobaátrendezés miatt kénytelen voltam hosszabbítót venni a 2. tv távirányítójának vevőjéhez. A baj az, hogy az új kábelt toldóval a régihez csatolva nem lehet irányítani a tvt, még a zöld/piros fény sem világít ilyen esetben (a régi vezetéket bedugva megy a dolog, de akkor a szoba közepén kellene áthúzni). A boltban, ahol csinálták az új kábelt, kimérték és működött. Mi lehet a baj? A toldó? Vagy a kábel már túl hosszú? Ezt mondták a Digi telefonos segítői. Köszi a segítséget! I.
old-boy Creative Commons License 2009.11.21 0 0 2472

Sziasztok!

Én is javaslatot kérnék hozzáértőktől.

Nem rég vettem egy LCD fullHD-s tv. Alkalmanként a kép függőlegesen is és vízszintesen is csíkos. A föggőleges kb. 0,5 cm-ként, vízszintesen 4-5 cm távolságra. Néha erősebben látszik, néha kevésbé. A hangon is jól hallható egy búgás.

Mit lehet tenni?

elnokur77 Creative Commons License 2009.11.20 0 0 2471
Sziasztok!

Némi segítségre lenne szükségem...
Volt egy dualos beltérim, ami tönkre ment, ezért vettem helyette egyet használtan... A kártyámat azonban nem fogadja el, és arra hivatkozik, hogy nincs párosítva. Van erre valami megoldás, vagy vegyek a szolgáltatótól egy új beltérit?

Köszi szépen,
Háry Balázs
csirip46 Creative Commons License 2009.11.16 0 0 2470
Igy igaz és mégsem. Sajnos nagyon sokunknak van duál készüléke és ezen csak a román fogható mert a magyar AXN -t a vertikálison adják és azt bizony a többség nem tudja fogni csak ha kicserélteti a fejrészt + zsinorozás...Külön macera, a költségről nem beszélve, ami nem egy nagy összeg...de mégis. Pedig nagyon szeretném nézni és nem a románt. A müsor is más, nemcsak az időeltolódás miatt. Szóval, nagyon bosszant !!!
Előzmény: anteus (2466)
mozo01 Creative Commons License 2009.11.16 0 0 2469
Szóval, a megbeszélt időpontban kijött a srác (az elmúlt 2 alkalommal is ő jött, így már régi ismerős:)). Megnézte a rossz beltérit, kaptam helyette egy új Hyundait, majd jönni fog egy csekk 2ezer valahányszáz forintról. Ja, meg kaptam új kártyát is hozzá, amit azonnal aktivált is. Ez az új beltéri a régi Humaxhoz képest eléggé lassú, meg kisebb betűvel írja ki a dolgokat.
Előzmény: MZ/Y (2458)
mozo01 Creative Commons License 2009.11.16 0 0 2468
Igen, ez igaz. Ráadásul, ha jól emlékszem mindkettő magyar nyelvű....
denespapa Creative Commons License 2009.11.16 0 0 2467

Szia!

Megerősítem, a hír igaz.

anteus Creative Commons License 2009.11.16 0 0 2466

Sziasztok, kérhetek itt egy kis munkához való segítséget? Az AXN-nél dolgozom, tárgyalunk a Digivel mindenféléről és ők azt állítják, hogy Magyarországon a Digi hálózatában a magyar AXN és a román AXN is fogható. A kettő között egyébként nincs sok, de azért akad különbség. Meg tudná ezt nekem valaki erősíteni? Cserébe, ha van AXN-re vonatkozó kérdés, szívesen válaszolok.

Köszi

stones Creative Commons License 2009.11.14 0 0 2465
hm, alul tájékozott vagy digitális témában, de ez nem a Te hibád.
az új FullHD tv-dhez a földi sugárzású digitális műsor vételére alkalmas dekódert vegyed meg, ha nem mpeg4-es a tv-tunered, ha érted...

itt nézz szét:

www.mindig.tv
Előzmény: stika_ (2444)
MZ/Y Creative Commons License 2009.11.12 0 0 2464
Persze, lehet mondani, hogy kérdezze meg, de ettől még hasbaakasztás a hasbaakasztás. :o) És én mindig a hasbaakasztottak oldalán vagyok. Fő bűnös az akasztó, bár általában valamekkora részben az akasztott is.

Olvastam azt a felbontást, részemről egy teljesen felesleges dolog, ki a frászt érdekel, hogy nő-e szőrszál egy gyufafejnyi szemölcsből a bemondónő arcán? Vagy hogy Józsi ül-e a felezővonalnál a focimeccsen?
Előzmény: thehassan (2463)
thehassan Creative Commons License 2009.11.12 0 0 2463
Hasba akasztani azt lehet, aki hagyja magát. Kérdezze meg a gyerekét, unokáját, apját, sógorát...

Nem véletlenül írtam, hogy pénzfüggő. Tavaly ősszel tesztelték az UltraHDTV szabványnak megfelelő cuccokat műholdon. Kb. 7700*4400 pixel, 22.2 hang, 2016-ban tervezik piacra dobni (és már megvan hozzá a stúdiótechnika, az átvitel, a vétel... na mindegy - és közben lesz még a TrueHD is, csak azért, hogy még több pénzt lehessen lehántani a "státuszszimbólumok" hívőiről). Valószínűleg mögétesznek annyi hibajavítást, hogy nem fog az első bárányfelhőre szétesni. Kellett hozzá két transzponder párhuzamosan kötve...

A Digi a skála másik végét választotta. De kérdem én:
Ha valaki száz-kétszázegynéhányezer forintot vagy többet költ egy TV-re (Érted, egy vacak TV-re, ami semmit nem tud, csak nézni lehet, semmit nem ad, semmivel nem visz előre, csak ülsz előtte és nézed!), az miért is gondolja, hogy havi kétezer-kilencszáz forintért csodát tesznek vele?

(További kérdésem, és ez már kicsit kapcsolódik az UltraHDTV-hez is: azért milyen felhasználói élmény lehet már HDTV-n a mónikasó?) Na ugye. :DDDDDDDDDDDDDD
Előzmény: MZ/Y (2462)
MZ/Y Creative Commons License 2009.11.12 0 0 2462
Ez mind igaz, csak műholdas (abból is az olcsóbb fajta) szolgáltatásról beszélünk, ahol nincs elég sávszélesség ahhoz, hogy normális képet kapjunk.
Természetesen valamit valamiért, olcsó, nézhető - cserébe én elfogadtam ezt a minőséget. Viszont egy laikust a digitális szóval jól hasba lehet akasztani.
Előzmény: thehassan (2461)
thehassan Creative Commons License 2009.11.12 0 0 2461
A digitális (digitalizált) kép/hang MINDIG rosszabb minőségű lesz, mint egy zaj- és torzításmentes csatornán átvitt analóg. Ez ugye a kvantálási torzítás.

Viszont nincs zaj- és torzításmentes csatorna, és itt jön elő a digitális átvitel előnye, miszerint egyrészt hibatűrő egy határig, utána meg javítható.

Hogy mennyire jelentős a kvantálás hatása, illetve mennyi javítási lehetőség van benne, az pénzfüggő.
Előzmény: MZ/Y (2445)
thehassan Creative Commons License 2009.11.12 0 0 2460
Ha én válaszoltam volna, akkor ennyi van a levélben:

"Leülhet, elégtelen."

A "digitális" az az átvitel.

A HD az a forrás.

Leveled kb. arról szól, hogy vettél (személyes véleményem szerint értelmetlenül, de mindegy) egy kosár almát, és most zokogsz, hogy nem lesz belőle gin.
Előzmény: stika_ (2444)
mozo01 Creative Commons License 2009.11.12 0 0 2459
Köszi! Nekem ugyanez a konstrukció volt, megpróbálom hátha. Aztán majd referálok itt is. :D
Előzmény: MZ/Y (2458)
MZ/Y Creative Commons License 2009.11.12 0 0 2458
Nálam még a legelső konstrukció volt, 1 évig nincs havidíj, hanem a beltérit fizetem részletekben. Szóval enyém volt a beltéri. Jóval az 1 év után meghótt. Felhívtam a telepítő céget, mondták, vigyük be, tényleg halott volt és _ingyen_ adtak egy másikat. Azt mondták, igaz, hogy már nem lenne garos, de ha folyamatos az előfizetés, akkor annak veszik. Egy próbált megér.
Előzmény: mozo01 (2456)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!