Hogy javítsd az alkupozíciód, legközelebbi szakértéskor nézd meg a DOT számot a gumi szélén. Ha 4 jegyű, akkor mondjuk a 1307 = 13.héten 2007-ben készült gumi, ha 3 jegyű 129= 12. héten 1999-ben készül gumi. A hazánkban is szerencsésen elharapózott DOT mánia miatt nyugodtan alkudjál, ha a gumi 4 évnél öregebb(biztosan az, ezt a gumit régóta nem gyártják- én attól imádtam mindig). Benyögöd, hogy gumit kell cserélni, mert ez már öreg, nem biztosnágos motorozni vele stbstb.
A gumival tobb dolog is tortenhet, ami rontja biztonsagot, nem eleg csak a profilt nezni. Peldaul kirepedezhet es megkemenyedhet az ido elorehaladtaval.
A profilmelyseget nem kell mericskelni, eleg ranezni a gumira. Talalsz rajta kopasjelzot, amit az oldalan "TWI" jellel es/vagy kis haromszoggel jeleznek.
A fenét, ez PayPal-os. Külföldi kártyás vásárlás árában lehet fizetni. (0 Ft tranzakciós ktg, csak a banki váltást fizeted, ugyanúgy, mintha külföldön vásárolnál a bankkártyáddal.) Németeknél nem sok ilyen van, de ez pont igen. :) Ezenfelül egyből ott is van a pénz. Ráadásul ha gond van (nem jön a cucc, nem olyan jött mint rendelted, vagy az eladó eltűnt, ilyenek), a PayPal vissza is tudja neked szerezni az összeget. Gyakorlatilag az egyik legolcsóbb, leggyorsabb és legbiztonságosabb fizetési mód netes vásárlásra. Kár, hogy ilyen kevesen használják a németeknél. :(
a motoron nem az a baj a gumival, h mericskeled v a rendor neked a mintazat melyseget hanem az h konnyen elesel vele, ha szar az ido azert, ha gyorsan mesz azert, mert fos a gumid, és akkor a fejedet mericskelheti korba a rendor a helyszinelesen :)
nem rossz gep kicsit nehez, kicsit szar a futomuve de a blokk eros a befecsijevel voltak gondok, volt ra sokfele program, csak vmelyik jo szervizes vagy van XT Klub, na ott tudjak h melyik ra a jo program, egy kipuffal, es asszem ezzel orvosolhato a dolog
Nyáron 300-at :-) A rendszám nélküliek mennek 200-ért 94-es évjárattal. Most nagyon jól megy, új lánc, új gumi, szóval új motor :-) Kormánycsapágy kotyog, de megvan, csak nincs időm cserélni.
"Én legalább már tudom, hogy milyet szeretnék :-) "
Ha eladtad a TDR-t? Mennyit kérnél érte? Én sem hiszem, h 200-ért hibátlan 28 éves motort lehet kapni, de tél van, vigyázhattak a paripára, meg az XJ karbantartva tényleg a hosszú élettartamáról híres.
Azért a gumi félig poén volt, de 1,6 mm-t ki fog vonalzóval méricskélni? Amúgy télleg olyan márkájú volt, amit zöld_I írt. És megfelelő profillal. Motorosvizsga? Na hagyjuk...
Az akksi a motor töltésjelzője szerint (minden műszer működött) 12V körül ingadozott, de gázadásra felment 14-re is. Ez azt jelenti, h van töltés, ugye?
Lesz még egy köröm hozzáértőkkel valszeg a hétvégén, majd mesélek...
A szelepállítás a legszopóbb, szét kell szedni hozzá a fél motort, hogy aztán 3 perc alatt végezzél vele :)
Első motornak ...khm...tényleg izguljál. Elég hülye áttétele van, pl városban a 3 már sok neki, kettőben meg még gázra emeli az elejét. Kezdetnek büntesd meg tesód egy nagyobb első lánckerékel szerintem. :)