Komolyra forditva a szót. a SuperB a gép és kiégett a belseje.A régi óra ami benne volt a lent emlitett 841 végű. A tulaj tudna szerezni egy másik órát de ennek a száma 842-es. Az elsaban nem találtam meg hogy melyik melyikhez van rendelve. A vag cat oldalán meg csak a 841 óra van meg. A 842 mintha nem is létezne ,legalábbis superbnél szerelve. Kérdés bele rakható-e ( persze tudom hogy igen max nem működik :P) és attól, hogy angol ha átkodolm jo lesz e.? Legfeljebb modositom az eprom tartalmat is.Egyenlőre az eredeti órából minden info megvan,Ha jól emlékszem valaki nem rég szivott egy ilyen problémával.Talán Balázs de nem vagyok benne biztos.
Még1 kérdés . Az újfajta pixeles órát be lehet tenni vagy nagyon mókás?
Az 5E2 lenne az érdekes, vagy cikkszám szerint sincs meg? Cikkszám szerint ugyanahhoz, többek között AWX-hez is, való mindkettő, csak az egyik mérföldes, másik km/h-s.
Hát érdekes vagy sem, vcdssel beéllítottunk amit csak lehetett illetve igyekeztünk nullázni de b.szott rá.
Vagy fél óra szenvedés után sem jutottunk előrébb így, fel lett rakva egy új szoftver hátha alapon és jó lett. Az összehasonlításban több helyen is eltért a kiolvasott szoftver a most feljátszottól(rávalótól). Pedig már volt nullázva. Valamitől megbolondulhatott.
1x történt, hogy az aksi koppra lemerült de szerintem ez nem okozhatott problémát.
Jóbarátom kikapta valamit ügyködött a szoftverével és rendbe jött. Állítólag a 2 szoftverben valami nem volt egyforma-De hogy miért??? Ezt nem tudta megmondani Ő sem.
Szóval fel lett frissítve és rendbe lett. Bár mikor tudom nullázni.
inmex "Arra is adhatnál ötletet ha megkérhetlek hogy honnan is szerezzek 2-es kábelköteget?" Nézd meg itt: http://vwapro.extra.hu/ Vagy írd be, hogy keresel. Vagy Táborfalva bontó, vagy depo.hu, vagy... ha még eszembe jut valami, akkor írok.
"Gondolom az egész kell a két rendszámtábla közti részen belül" Az lenne a legtisztább.
Inkább valami elektromos gebasz az lesz alacsony nyomású gomba áramkörében, ha valóban az olajnyomás lenne alacsony, akkor vinnyognia is kellene szerintem.
Sziasztok! Tegnap délután 90körül poroszkáltam hazafelé a kis TDi Leon-ommal és egyszer csak kivillant az olajnyomás visszajelző! Gyorsan leállítottam és félregurultam. Olajszintet ellenőriztem,maximum alatt volt egy picivel ami rendben is van kb. ennyire szoktam tölteni olajcserénél. Az olaj nem volt szennyezett. Óvatosan beindítottam és remegő kézzel,lábbal folytattam utamat. Majd a 30km múlva ismét ugyanez, de akkorra pont hazaértem. Tud valaki esetleg valami tanácsot adni,hogy hol kezdjem el keresni a hibát? Lehet,hogy csak az olajnyomás kapcsolóm döglött be? Hogyan lehet ezt kipróbálni?
Mééér ? Zavarna, ha Májámiban kellene yachtmotorokat téemkázni, meg javítani, utána meg egyhetes bahamai úton tesztelni ? Ne aggódj, a kenudat viheted.