Az a legégetõbb probléma, hogy törvények már szinte csak azért vannak, hogy legyen mit megáthágni. Hol egy turullal, hogy egy frekvenciadöntéssel, hogy egy radar meg nem építéssel.
Nem fogják lebontani, csak azért sem, hogy a balfékeket és a libcsiket idegsítse. Remélem mindegyik rettegő libcsi háza elé épít Orbán egy 2-3 m magas Turul-szobrot, rajta egy Árpádsávos zászló!4 évig rettegjenek, jaj de jó lesz...! :-))
Engem felháborít, hogy a jobbik ki akarja sajátítani a szobrot. Megint a régi történet: a kisegér az elefánt hátán azt mondja, hú, hogy dübörgünk. A Fidesz nélkül nem lenne szobra a XII. kerületnek, és azt nem egy novákelőd nevű bohóc, hanem Pokorni fogja megvédeni. Az önkormányzati választásokig kell kihúzni, utána Tarlós visszavonja a demszky-féle tilalmat.
Kedves Topiknyitó! Én kint voltam tegnap a szoboravatáson. Láttam a közönségét és van összehasonlítási lehetőségem '56-tal, mert átéltem. Ezzel a támogató tömeggel Te egy kiadósabb hegyvidéki kirándulást sem tudsz összehozni, nem egy forradalmat. Szép álmokat!
Fárasztó evidenciákat szóba hozni, de lássuk a fővárosi közgyűlés jkv-részletét:
"ERKEL TIBOR, a Kulturális Bizottság alelnöke: ... Szeretném jelezni, hogy miután minden fórumon végigment ez a javaslat, a XII. kerület irányából indulva természetesen, eljutott ahhoz a bírálóbizottsághoz is, amelynek a szakvéleménye első helyen azt jelzi, hogy a szépen mintázott, jó színvonalú szobrot, az emlékmű plasztikai elemét a bizottság megvalósításra alkalmasnak ítéli. "
Igen. Most már megnyugtatóan zárul majd ez a hosszúra sikerült madárhiszti. Minden a legnagyobb rendben van. A mitológia madara legyőzte a tiszteletlen verebeket.