Sziasztok!
Tegnapelőtt letöltöttem a játékot, feltettem és nagyon tetszik. Gondoltam megnézem a sok magyar pályát és vonatot. Mindent letöltöttem, de már az első lépésnél megakadtam. Először is az updater nem megy tovább a launcher.exe-nél.
(Innen azért még tovább próbálgattam és eljutottam egészen addig, hogy mikor elindítom a játékot, bejön a már sokak által látott 100-as sor hiba az első dízelmozdonyos .eng fájlnál. Erre olyan megoldást olvastam, hogy tegyem fel a BIN-es cuccost előtte, amit persze meg is tettem, pont azt amit javasoltak, de gondolom az updater hiányossága miatt ez sem volt sikeres.)
Gyorsabb lenne és örülnék ha valaki felvenne msn-re a témával kapcsolatban. Így nem zavarnánk itt sem. Köszönöm!
msn címem: laczfiking@hotmail.com
..Ehhez a pályához (meg majd a többihez) szeretnék terepet generálni, de a DEMEX-et sehonnan nem sikerül letöltenem... Valaki át tudná küldeni. Csak, hogy legyenek jó pályáink.. Köszönettel:SZK
sziasztok indítóhátteret szerkesztek, és akárhány helyről töltöttem le a toolsupdate-et, egy 800x600-as képnél mindig nyávog, hogy nem jó a Makeace.exe ha valaki tud segíteni, előre is köszönöm.
NOS, tegnap óta nagyjából sikerült a pályaépítés alapelemeit megtanulni, és elkészítettem egy Bp Keleti-Tatabánya vonalat meglehtősen pontos pályavezetéssel, sajnos egyelőre csak sík terepen, néhány megálló, fa és tereptárgy van még csak meg. A pályát be is jártam már vonattal.
A leírás nem az én érdemem, hanem Ptrmarcié. Ha további segítségre van szükséged, akkor a Marci féle fórumon megtalálod a pályaépítő mesterek nagyrészét: Klikk! A beléptetőkapu kitöltéséhez olvasd el a szövegét.
Nem tudom, a tied-e a leírás, mindenesetre messzemenő köszönet az alkotójának, remélem a segítségével sikerül használható pályákat alkotni mindenki örömére. Jó lenne mert sok infóm, adatom, időm (és mondjuk úgy, bizonyos előképzettségem) volna a pálya elkészítéséhez, kár lenne parlagon hevertetni őket. :)
Elsősorban 1-es és 80-as vonal, másodsorban 20-as és 30a-vonal érdekel.
Ha kapnék egy kis továbbképzést, hogy végre használható pályát tudjak csinálni, itt sokan jól járnának... Lenne 1-2 hiányzó magyar pálya pótolva... Az 1-es vonalat pl elkezdte már valaki?
Kedves Topictársak! Engedjétek meg, hogy egy újabb kérdéssel fárasszalak benneteket! Felfedeztem a TS Editors&Tools lehetőségeit és kipróbáltam a Route Editort... Csináltam egy új mappát, amiben az Innsbruck-St. Anton és több másik pálya objektumait összesítettem mindegyiket a megfelelő mappába. Megnyitom az E&T-t, meg is nyitja az új pályát, de csak az Innsbruck-St. Anton vonal objektumait tehetem be (pl. egy jelzőt szeretnék magyarra vagy románra cserélni: kitörlöm a helyéről az osztrákot, keresném az újat a megfelelő mappában és nem találja, pedig a *.s, *.sd és *.ace file-ok mind jó helyre lettek bemásolva...) mit csináljak? (A szerzői jogos kérdéseket mellőzendő: egyelőre a pálya csak saját felhasználásra készülne, a publikáció pedig a szükséges engedélyek megléte mellett történne...) Előre is köszönet!
Valaki tudna segíteni, ogy az osztrák Semmeringbahn-t, mikor install után már tölti is be, miért írja ki, hogy "train world initializing failed"?? Egyébként működne, úgy tűnik.
Az activity editorral jó sokat lehet szórakozni mire hibátlan lesz egy activity.... Amúgy meg érdemes saját activityket csinálni, a letölthetőek nagy része tele van hibával, akkor meg már jobb a sajátodat elkezdeni, mint keresni benne a hibákat...
Üdvözlet mindenkinek! Segítséget kérnék egy olyan ügyben, amit az activity elkezdése előtt ír hibának. A 2789-es szerelvényvonatos activity-ről van szó, és a küldetés kezdete előtt ez a hibafelirat jelenik meg: "a 2789 járat érvénytelen megállót (peront) használna, mindkét sínrész érvénytelen." Tud nekem ebben valaki segíteni, hogy tudom én ezt a hibát kijavítani. Segítséget előre is köszönöm.
megkaptam a leveled köszi a segítséget! megpróbálom. nekem az Alföld 4 van fent és nagyon f-szán fut . azt hogy pontosan hogyan telepítettem? egyszerűen a routes mappába!
Lenne egy kérdésem. Az Alföld4 pályán több küldetésnél is kiírja a játék a következőt: Az IC650-a4 járat dátuma korábbi. Kérem mentse újra az Activiti szerkesztőben.