" Az A26-os minden nem magyar típusnak megfelelő mozdony gyűjtője" Nem minden nem magyar típus... Pl A-027, A-28, A-029, az A-31-001, A-31-002, s a többi, s a többi sem magyar. A magyar pályaszámozási rendszerről annyit lehet elmondani, hogy nincs benne rendszer...
"A26 - MÁV-nak ilyene nincs! NDK-s gyártmány-->DR V15-ös és V23-as típus / DB 312"
...ez így, ebben a formában...:-) Az A26-os minden nem magyar típusnak megfelelő mozdony gyűjtője, így az említett V15 mellett itt vannak pl. a cseh T334-esek is, meg még ki tudja , mi minden...
Dunakeszi járműjavító gépe. Pár hónapja megfeküdt, és sok ideig bent állt a telepen. Ezek szerint ismét működik és kapott egy szép festést is. Amég a gép rossz volt addig az M32 2035-ös Gokart ráncigálta a kocsikat a járműjavító és Dunakeszi állomás között. Remélem vissza lesz cserélve a két gép:-)
Jó hogy olvasom a hozzászólásodat, mert én épp a héten tettem kirándulást a "BÉM" - be Sajókeresztúr - ra, ahol a gyár főnöke épp mozdonyt szeretne vásárolni!
Érdeklődnék hogy milyen állapotban vannak a gépek, működnek-e és hogy milyen árat kérnének értük! Megkaptam a "BÉM" főnökének a telefonszámát arra az esetre ha eladó mozdony kerülne előtérbe...
Szóval ha működőképes gépekről van szó akkor vegyük fel a kapcsolatot egymással mailben ( mail címem publikus )!
A gépeket illetően az információkat előre is köszönöm!