Keresem az , rovidebb (kb. 150 cm hosszu), karfa nelkuli valtozatat. Nagyon jo allapot eseten akar az eredeti arat adom erte! Az is jelentkezzen, akinek van ilyen, es szivesen lecserelne a hosszabb, karfas valtozatra, megegyezunk!!!
Üdv mindenki, keresek Leksvik kalaptartót (akár 2 db is jöhet :)), a 190cm hosszú padot antik színben, 7 fiókos komódot és a 6 fiókos komódot, mind antik színben. Ha valakinek van eladó kérem szóljon! Köszi G.
Hátha tud segíteni valaki... Takta nyírfa fogantyúból keresek 8-10 darabot. Főleg a rövidebb változat érdekelne, illetve a legjobb talán az volna, ha akadna mondjuk 2 hosszú és 6-8 rövid. Kinéztük magunknak, de mire oda jutottunk, hogy megvettük az új konyhánkat, az Ikea bevonta ezt a fogantyút - mi meg beleéltük magunkat. 1-2 darab nem érdekel, de ha valaki esetleg bespájzolt belőle (állítólag bagóért árusították ki a bevonás után a készletet), akkor szívesen átvenném akár pénzért, akár valami bartermegoldással. Budapest vonzáskörzetében tudok érte menni. Az emailem publikus.
Sziasztok! Nincsen véletlenül valakinek eladó IKEA ANEBODA egyajtós gardrób szekrénye NYír színben? Óriási szükségem lenne rá, a szoba öszes bútora ez a tipus, de az ikea megszűntette:( Megfizetem a segítséget:) Köszönöm Edina edinaracz@freemail.hu
Igen, meg mindig eladok, most keszultem feltenni a vaterara, de akkor meg varok :o) Obudarol lehet elvinni a szekeket. Irok emailt az itt megadott cimedre.
Igen! Jó volna tudni melyik komódról van szó! Hány fiókos? Küldheted a fotót az elek.eszter@gmail.com-ra! köszi JA és bocs, hogy csak most írok, de nem néztem egy idő után már atopikot
Megválnék ettől az Hallen vagy pontosabban Hällen tükör től. Szép ovális 92x42 cm méretű. Az eredeti tartókonzolja - amely kb. 20cm-el eltartotta a faltól, így mögé lehetett akasztani 2db fogast - elveszett, de a hátán vannak menetes lyukak melyek segítségével fellógatható (én is így használtam). Ára: 4000 HUF Emailen elérhető vagyok.
Ha valakinek csak 1 db 1méteres pax komplement nyír polcra lenne szüksége (nem akar 2es csomagot venni) akkor szóljon, mert maradt egy polcom, szívesen átadom. Természetesen új.
Keresel még Leksvik bútorokat? Nekünk lenne eladó egy komódunk és egy kétajtós szekrényünk, de azt hiszem ez a Leksvik elődje (nem ugrik be a neve). Szép állapotú mind a kettő, ha érdekel privátban elküldöm a fotót!
Eladnám 2 db 63 cm ülésmagasságú, nyír színű HENRIKSDAL bárszékünket GOBO fehér huzattal. 2 db szék van, csak együtt eladó, 20 000 Ft-ért. (Jelenlegi ára az IKEA-ban 14990 Ft, http://www.ikea.com/hu/hu/catalog/products/S09850237)
Kinyitható 2 sz. Ektorp kanapéhoz keresek huzatot.
Illetve keresek olyanokat akik szintén úgy jártak ahogy én, hogy szeretnének, de nem tudnak huzatot venni meglévő kanapéjukhoz..., ahhoz amire az IKEA ugyan 10 év garanciát vállal, de megszünteti a termékhez tartozó legfontosabb kiegészítőt!! Végül is ugyan a kanapéd még jó... de az elhasznált huzat miatt lehet venni újat... érdekes üzletpolitika...