Én töltés helyett inkább leakasztottam az akkusarut. Mondjuk ha olyan helyen áll, ahol mások is hozzáférhetnek, akkor nem biztos hogy ez opció. Bár lehet hogy még lopásvédelemnek sem utolsó :D Nincs fél éves benne a Varta 74Ah-s akku, kár lenne kinyírni pár teljes kisütéssel. Elég gokat fogyaszt az autó álló helyzetben, gondolom a riasztó + a hifi miatt. Egy hétnél még így is többet bír.
a szőnyeg meg kárpit kérdésedre nem tudom a választ, de a RealOEM-n keresd ki cikkszám alapján ,ha egyezik a kettő akkor jó, vagy kérdez meg AtiM3 vagy Kasza Imit, ők biztos tudják. A BC problémára, a véleményem hogy kábel problémád lehet valahol, hol érintkezik hol nem, nézesd át, nekem is volt ilyen problémám.
Üdv! Jól tudom, hogy minden E36-ban passzolnak a szőnyegek? Coupé-ba kellene ez, de Limo-ra írják. Néhol látom, hogy minden E36-ban ua. a szőnyeg van.
Továbbá még kérdésem, hogy a Cabrio ajtó kárpitja passzol a Coupé ajtóhoz?
És még az lenne, hogy közepes OBC van a kocsimban és Checknél mindig azt írja ki, hogy "Rücklicht defect", pedig minden égő jó a hátsó lámpákban...? Hogy lehet ezt orvosolni?
A fekete 328ci ismerősé, régebben Sponge néven írogatott ide is. Bátran merem bárkinek ajánlani ezt az autót, nagyon szépen rendben tartja, és kizárólag gyári alkatrésszel szervizelteti. Ha vkit érdekelnek részletek, írjon mélt akár nekem, akár a tulajnak. Tulaj: szallito@gmail.com
Az a baj, h mióta elhoztam, egyszer mentem vele 10km-ert, és azóta sem. És ha így folytatódik, akkor TALÁN vasárnap 50-et, de sztem akkor is inkabb robogóval megyek. Így nálam sem fog sok km menni az autóba. Ha minden igaz, hétfőtől a munkahelyem is közelebb lesz, de a város másik felén, az megint robogós/motoros/bringás történet, úgyhogy időnként átviszem szüleim garázsába (5km), feltölteni az akksit.:))) A tank nem fog rozsdásodni, azt tele raktam :) Hetente meg előrébb vagy hátrébb gurítom egy fél méterrel a gumik miatt. Téligumi az idén nem kerül rá, ha szar idő van, akkor maradok otthon :) Egy-két havas csúszkálás meg nem ér meg 2-300.000ft-ot, amennyibe a legolcsóbb M felni+ normális gumi kerülne. Mondjuk az felmerült, h az EICMA-ra Milánóba ezzel kéne mennem, de a retúr repülő csak 20.000ft és két óra... Ez is kimarad, két éve Cápával nagy buli volt, nyári gumik+hóesés :)))
Szerintem nekem nincs kerékőr készletem, megnézem holnap reggel, az lehet, h érdekel. Postázás megoldható ?
A 328Ci-t nem néztem meg, most nem aktuális, de ha az M3 nem jött volna össze, akkor biztos elmennék átvizsgálni, képről szép, bár ez még a szomorú szemű, nem a fészliftes:)
Ma délután a X. ker Horog utcában láttam egy e46 M3-ast. Olyan furcsa volt az eleje. Megnéztem közelebbről: hát nem ott lapult a lökös mögött egy nagy intercooler?! Túrós!
Egyébként ha ez jó lenne, ez is szóba jöhetette volna az M3 helyett, de azért jobban tetszik a piros: http://www.hasznaltauto.hu/auto/bmw/328/bmw_328_ci-3369747
Kicsit beleolvasgattam a fórumba, és annyi tapasztalatot mindenképp gyűjtöttem Veletek kapcsolatban, hogy érdemes hozzátok fordulni segítségért.
E36 touringot szeretnék venni közeljövőben, 318-320 érdekel, és természetesen a jó állapot a mérvadó.
Volt már pár autóm, de a bmw-k kimaradtak, és ezért nem sok tapasztalatom van, ezért gondoltam hogy első körben Hozzátok fordulok, esetleg nem-e tudtok eladó autót, vagy nem-e ismeritek azokat amik fenn vannak a használtautón.
A km mindegy, nem érdekel, annál inkább fontos, hogy sérülésmentes legyen, vagy ha sérült is régebben, szakszerűen legyen javítva. Általánosságban a jó állapotnak nagyon örülnék, természetesen nem várok a csodára, de motor-váltó-futómű-hajtás jó állapotának nagyon örülnék. Képes vagyok várni, nem akarom elkapkodni.
Faceliftest szeretnék, de ha van egy jó mondjuk 94-ből, annak is örülök.
Szóval a kérdéseim: Kb. 900ezrem van rá, van esély, hogy ennyiért találok jó állapotút? Akkora a szórás a piacon, hogy egyszerűen nem tudom meghatározni a reális árát.
Ha esetleg ti tudtok eladó autót, amit jószívvel mertek ajánlani, azt is megköszönném.
Elsősorban mint mondtam a touring érdekel, de ha csak sedant találok, lehet kibékülök vele.