Keresés

Részletes keresés

arwenleo Creative Commons License 2009.11.03 0 0 193

És ezekkel folytatom:

arwenleo Creative Commons License 2009.11.03 0 0 192

Kedves Mindenki!

Most, hogy már a megdöbbenéstől szóhoz tudok jutni, javaslom, hogy vita helyett ezen a topicon állítsunk méltó emléket Kis Alfinak.

Akinek van róla valamilyen képe tegye fel ide ezzel emlékezzünk rá.

A sort ezekkel a képekkel kezdem:

arwenleo Creative Commons License 2009.11.02 0 0 191

Rettentően sajnáljuk, hogy Alfi már nincs köztünk. Nagyon hiányozni fog nekünk, de a szívünkben mindig ott lesz, sosem feledjük el Őt!

Előzmény: UJOKA (190)
UJOKA Creative Commons License 2009.11.01 0 0 190
Alfi emlékére:

"Fekszem egy álomszép réten
s körülöttem táncolnak az angyalok.
szaladnék feléd, sietnék hozzád...
de sajnos már nem tudok!

Ha majd leszáll az éj,
válassz magadnak egy szépen fénylő csillagot!
Az a fénypont vigyáz majd Rád,
ha hiszed azt, hogy ott vagyok!"

Isten veled, Alfi!

arwenleo Creative Commons License 2009.11.01 0 0 189
JANI !!

Valami elképesztően rossz hírt hallottam ma délután

Remélhetem, hogy nem igaz?

B.

arwenleo Creative Commons License 2009.11.01 0 0 188

Aki nem volt, annak tájékoztatásul

Tegnap sikeresen lezajlott a LEOE találkozó.

A résztvevők baráti hangulatú, elsősorban szakmai tartalommal megtöltött előadáson vehettek részt.

Külön élmény volt Kerekes Mária a kutya csontrendszeri felépítéséről, anatómiájáról, mozgásformáiról szóló előadása, aminek bizonyos részleteit szívesen látnánk itt a nagyközönség okulása érdekében (arányok, méretek tipikus anatómiai hibák stb.)

Sőt tovább megyek az előadáson szereplő dolgok kivonatát szerepeltetni lehetne a honlapunkon.

A Franciaországi kiállításon készült fotósorozatok és az élménybeszámolók alapján

érdekes kép rajzolódott ki előttünk a Francia Leonbergi állományról. Érdekes volt látni, hogy egyes országokban mennyire eltérő irányokat vett a Leonbergi tenyésztés iránya.

Külön köszönet a vendéglátóinknak a hangulatos helyszínért.

Ui.: Józsi a kutyák majd megőrültek a jutalomfalat illatától

:) :) :)

:) :)

:)

Üdv

B.

UJOKA Creative Commons License 2009.10.30 0 0 187
valami :)
Előzmény: arwenleo (186)
arwenleo Creative Commons License 2009.10.30 0 0 186

Azért néha írjatok ide valamit

PL azt,hogy az új kutyáinkra befogadó gazdik jelentkeztek

UJOKA Creative Commons License 2009.10.27 0 0 185
Figyelem, nagyon fontos! A III.kerületből elveszett idős leonbergi kant Visegrád-bobpálya környékén látták ma kora délután.
Ha valaki arra lakik, kérjük, nézzen körbe, de a gazdi is értesítve van!
Gazdi száma: 06/30/311-5689
LEOE Creative Commons License 2009.10.26 0 0 184
Kedves Leonbergit Szerető Emberek!

A Leonbergi Ebtenyésztők Országos Egyesülete előadást szervez!

Időpont: 2009.10.31. szombat 15:00

Helyszín: 2316 Tököl Fő utca 11. - A Budapest felől GPS nélkül érkezőknek felhívnám a figyelmét, hogy a                                 Fő utca a városkába érkezés utáni második buszmegállótól kezdődik ( ez egy enyhe bal kanyarban van, a                                 bal oldalon egy régi temető) és innen kb. 100 m-re van a jobb oldalon a 11-es számú ház.

Téma: Leonbergi standard - különös tekintettel a kutya anatómiája, mozgása

Előadó: Kerekes Mária leonbergi speciál bíró

Kiegészítő beszélgetés: Nagyobb európai klubkiállításokról élménybeszámoló, fényképekkel illusztrálva.                                                                                     (Belgium, Csehország, Leonberg, Cluny) - előadók, akik ezeken részt vettek

Az előadás nyilt, várunk minden leonbergi tartót, kedvelőt, vagy csak a kutyázást szerető embert!

Lehet jönni kutyával, családdal, baráttal!

Belépés díjtalan, ha lehet mindenki hozzon magával ropogtatni valót, üdítőt, vagy amit szeretne!

Üdvözlettel

UJOKA Creative Commons License 2009.10.26 0 0 183

Nálunk is így indult, aztán Manó kibontotta a huingarocell szigetelést, tárdig jártunk benne a kertben! :)-így most nem annyira szigetelt a házuk.  

Egyébként a leók nem fázósak, de ha nagyon hideg van, szívesen mennek be a házikóba!

Előzmény: Tinakutyus (182)
Tinakutyus Creative Commons License 2009.10.26 0 0 182

Szia arwenleo!

Köszönjük a jókívánságot Bomikám nevében is :-)

És amire nagyon büszke vagyok: a bátyám és az anyukám kreálta a házikókat és dupla falú, hungarocellel szigetelt! :)

Előzmény: arwenleo (181)
arwenleo Creative Commons License 2009.10.26 0 0 181

Szia Enikő

Örülünk, hogy írtál és köszönjük szépen a képeket is. Igazán remek kis házat kaptak a kutyusok, biztos használni is fogják. Majd meglátod Tina is befog menni a házba. Bominak pedig mielőbbi javulást kivánunk!

Előzmény: Tinakutyus (178)
UJOKA Creative Commons License 2009.10.25 0 0 180
a képek:

Nagyon csini házikók! :)
Előzmény: UJOKA (179)
UJOKA Creative Commons License 2009.10.25 0 0 179
Szia Enikő! Örülök, hogy jelentkeztél!
Nagyon sajnálom Bomit, írok majd Neked levélben evvel kapcsolatban!
Szerencsére lehet segíteni a dp-s kutyusokon, ahogy ismerlek, Ti mindent meg fogtok tenni érte! Nagyon jó gazdik vagytok!
A kutyaházas képeket is nagyon várjuk! :) Biztosan Tina is belemegy majd, ha hidegebb lesz!
Addig is vigyázzatok egymásra!
Szép napot!
Andi
Előzmény: Tinakutyus (178)
Tinakutyus Creative Commons License 2009.10.25 0 0 178
Na sziasztok!

Most már elkészült drágaságaink kutyaházai. Még képem nincs róla, de majd küldök ha lesz. Tinus nem nagyon megy be, inkább a pici Bomi. Tinu egyre pajkosabb.Pláne reggelente látnátok, rendesen a hátára fekszik és mind a 4 lába az egekben...! Úgy csinál mint a kistestű kutyák. :-) A héten egy kicsit elszomorodtunk,mert megröntgenezték Bomit, és kiderült hogy diszpláziás szegénykém. De nem baj, így is sokáig fog élni, adagoljuk neki a gyógyszert és már jobban is lesz. Csak a tenyésztőre haragszom, ha tudja hogy beteg kutyákat tenyészt.
Na majd küldöm a képeket!
UJOKA Creative Commons License 2009.10.24 0 0 177
Továbbra is gazdit keres Rémusz!

Rémusz kedves, fiatal, macifejű leonbergi keverék, akit Pilisvörösváron találtak, a sintér elől mentve szedték össze az utcáról.
A kutyus oltva, féregtelenítve, ivartalanítva várja, hogy valaki magához vegye.
Szocializációja szépen alakul, egyre kedvesebb, tanulékony, játékos, kutya ás macskabarát ebecske.
20/828-9938
20/497-7526
http://www.leonbergerteam.com

leobaba Creative Commons License 2009.10.23 0 0 176

Igen ez szomorú..és nagyon igazságtalan...

egy kiskutya a halálbamenet érezheti, h vannak segítő kezek..   borzongok...

Előzmény: UJOKA (174)
UJOKA Creative Commons License 2009.10.23 0 0 175
Bocsánat, meg van hülyülve nekem itt ez az index, kétszer küldtem el, de a lényeg ugyanaz! :(
Előzmény: UJOKA (174)
UJOKA Creative Commons License 2009.10.23 0 0 174
Nagyon sajnálom őt, de neki legalább megadatott, hogy szeretve ment el, jószándékú emberek kezei simogatták.
A kóbor kutyák legtöbbje magányosan, sokszor embertelen körülmények között megy el ebből a világból.
Szomorú!
Előzmény: leobaba (171)
UJOKA Creative Commons License 2009.10.23 0 0 173
Sajnálom.
De még mielőtt elment, megismerhette a szerető, jószándékú emberek simogatását, gondoskodását.
Sajnos sok kutya végzi méltatlan körülmények között, az út mentén, napokig kínok között, magára hagyva.
Akiken senki nem segít.

Előzmény: leobaba (171)
leobaba Creative Commons License 2009.10.23 0 0 172

http://www.youtube.com/watch?v=pAIKznMPXUk&

a könnyem összefolyik a többivel, mivel ez a srác is odaát van már....ma ilyen nap van...

és ..Gregről sincs  semmi. hír....

leobaba Creative Commons License 2009.10.23 0 0 171

...."Már egy órája boldog a kis drága.. játszik a többiekkel.. és szép kövér:) olyan kis puttoféle..és nagyon gyorsan tud futni..megint.. "

..ő volt Őzi...aki alig élt pár hónapot...

kár, h itt nincs síros ..igazságtalan az élet...

Előzmény: UJOKA (169)
UJOKA Creative Commons License 2009.10.22 0 0 170
Viszont Fruzsival beszéltem Rémuszról, aki nagyon meg van vele elégedve, egyre kedvesebb, szófogadó, játékos, szórakoztató ebecske! :)
Azt mondta, hiányozni fog neki!
De várjuk a gazdit továbbra is!

UJOKA Creative Commons License 2009.10.22 0 0 169
Szia, igen, ez szörnyű lehet. Amikor Gyémánt és Sába elszöktek a panzióból műtét után, alig aludtam az idegességtől.
De nem szabad feladni, menni kell, keresni kell! Én például minden nap felhívtam a sintért is, rengeteg plakit tettünk ki, sokan tudtak már róluk. Tegyék ők is ezt tovább!

Előzmény: leobaba (168)
leobaba Creative Commons License 2009.10.22 0 0 168

..köszi a netboardot..!

nagyon remélem, h lesz valami, mert fordítva belegondolva, nekem is jól esne egy kis segítség, ha elveszne a kutyám..szegény srác, meg a családja napok óta a környéket járja..és sehol semmi hír, holnaptól szabim van, megyek én is, végigjárom a környéket..hátha..minden noelmorgásra kinézek, talán itt kolbászol éppen..de eddig semmi... 

őziért meg??  mit is mondjak, hisz tudod..

Előzmény: UJOKA (167)
UJOKA Creative Commons License 2009.10.22 0 0 167
Az is lehet, befogadta valaki!
Előbb utóbb meglesz!
Remélem...
Előzmény: leobaba (166)
leobaba Creative Commons License 2009.10.22 0 0 166

talán mégsem..

mert látták pénteken, szombaton itt a túloldalon, kísérgetett egy olyasforma fiatalembert, mint a gazdija.

Reménykedjünk, h csak átmenetileg kvártélyozik valahol..

plakátolás folyik ezerrel, mostmár képessel..minden ismerős nyitott szemmel jár ...talán...

Előzmény: Kis Alfi (161)
UJOKA Creative Commons License 2009.10.21 0 0 165
Dehogy sok! Minden segítség jól jöhet!

Előzmény: Kyra-kutty (160)
UJOKA Creative Commons License 2009.10.21 0 0 164
Rémusz képek Fruzsi által: szereti a kutyuskákat, meg a cicákat! :)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!