Ez 1 650-es moci, 1 hengeres 4 szelepes durva nyomatékkal, legolcsóbban javítható a nagymocik közül, nem bonyolult, se víz, se olajhűtés, ha veszel, kevés km-rel, viszonylag fiatalt.Kompromisszum nélkül.Német ebayen rengeteg van fent, érdemes megnézni, ha van lehetőséged behozni 1et.
Ha a kényelmes túrázást szereted, akkor jó választás ez a gép. Nekem LS 400-as van, ami 24 LE-s. A 100Km/órás tartós tempót zokszó nélkül bírja. Ennek a menetteljesítménye Kb., mint a JAWA-é. Egyszerű és megbízható szerkezet, mint a JAWA. Nekem is volt és közel 80.000 km után adtam el.
Szia! Hát az ereje nem vetekszik egy versenymotoréval az biztos. De az a 34 lóerő ami benne van bőven elég! Nyomatékról nem is beszélve. Az előzésről annyit, hogy simán megy ha kell, visszaváltani ennél sem kell! Én 2 személlyel járok vele és nem félek előzni sem 110-nél még kimegyek vele előzni 2 személlyel is! Tuningolni meg az ilyen motort vétek lenne!!! Nyugodtan vegyél egy ilyen vasat, nem fogsz benne csalódni!! Majd a cimbik is leírják a véleményüket biztosan.
Sziasztok! Tervezem egy Savage megvételét és pár dologról szeretnélek titeket megkérdezni. A Totalcar népítéletben rendesen lehúzzák a motor teljesítményét. Igaz az, hogy nem lehet vele előzni, két személlyel menni, mert nincs benne erő? A közel 50Nm-es fogatónyomaték és a hosszú löket arra enged következtetni, hogy ez nem így van. Nekem most egy 350-es Jawam van (átépítve chopperré) annak elég jó erőtartaléka van, nem kell vissza váltogatni ha előzni akarok vagy jön egy hegy és ez lehet két személlyel is. Ez a Savage-nál is így van? Szerintetek lehet-e és érdemes-e "tuningolni" és ha igen akkor hogyan, hogy egy kicsivel nagyobb teljesítménye legyen? Nem versenygépre gondolok:) csak nyomatékos chopperre. A válaszokat előre is köszönöm. Tamás
Na még jó rák end roller!! Erős vagy te semmi baj nem lehet! A börzén találkozunk, előtte még konzultálunk. Oda eljutok mivel nem lesz akadály ha esik :) Na látom jó volt amúgy a mai túra, örülök neki, fő is a fejem, hogy nem indultam el...mindegy:) Jó éjt emberek!
No itthon vagyok,jól vagyok, azt mondták hogy semmi bajom,mind az ekg,mind a vér teszt negatív,csak pszihés alapú,pánik betegség vagy valami ilyet mondtak. Qrva sokat kell pihennem és nem szabad stresszelnem, valamint kevesebbet kell dolgoznom.Iszonytos volt 2órán kersztül feküdni és csak az infúzióval társalogtam.Bár volt egy jó pillanat is amikor bejött a nővérke és én szakadtam a röhögéstől,mert velem szemben volt egy öreglány aki olyat fingott hogy lobogott a pajeszom. Nagyon KÖSZÖNÖM a segítséget srácok.
sajna engem családi ügyek kivontak a forgalomból, - a szivem sajgott ha motorhangot hallottam és belegondoltam hogy ti meg ott húzzátok neki a hegyekben-bár reggel itt nálam rendesen zuhogott, mi lett veletek nem áztatok szét?
IDŐJÁRÁS.HU szerint: Szombaton napos és felhősebb időszakok váltakoznak. Elszórtan fordul elő eső, zápor. Megélénkül a délkeleti szél. A hőmérséklet csúcsértéke 20, 25 fok között alakul.
METNET.HU szerint: Magyarország szombat reggel: Többnyire erősen felhős lesz felettünk az ég, gyenge zápor, kisebb eső is kialakulhat. A keleties légmozgás gyenge marad. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 10 és 15 fok között alakul. Délelőtt folytatódik a változóan felhős idő, záporok főként a keleti országrészben fordulhatnak elő.
Magyarország szombat délután: Többnyire erősen felhős lesz hazánk felett az ég. Többfelé várható eső, záporeső, egy-egy zivatar. A déli-délkeleti szél gyenge marad, de zivatarok környezetében lehetnek erős széllökések. A legmagasabb nappali hőmérséklet általában 18 és 23 fok között várható, de a déli-délkeleti országrészben még előfordulhat 24, 26 fok is.
IDŐKÉP.HU szerint: Szombaton reggel ismét erősen felhős, borult égboltra tekinthetünk fel. Kisebb eső az északi, északnyugati területeken fordulhat elő, nagy mennyiségű csapadék nem várható. A légmozgás gyenge, illetve mérsékelt marad, a Dunántúlon helyenként párássá válhat a levegő. Általában 10 és 13°C közötti értékeket mérhetünk, északkeleten lehet ennél egy-két fokkal hidegebb. Napközben érdemes lesz esernyővel útnak indulni, hiszen az erősen felhős égboltból többfelé számíthatunk esőre, záporesőre; akár egy-egy intenzívebb zivatar is kipattanhat majd. A délkeleti, déli légmozgás alapvetően gyenge marad, de a zivatarokat erős lökések is kísérhetik. A Dunántúlon helyenként akár nagyobb mennyiségű csapadék is lehullhat majd. A maximumok északon 18 és 22°C, míg délen 22 és 26°C között alakulnak.
Tsumi emberek! tiszta b.zik ezek az úgynevezett időjósok, össze vissza "jósolnak" esőt,vihart de jó időt nem holnapra:( Ha reggel valami jelét is látom, hogy esős idő lesz én nem indulok el. Erdélyben elég volt az esőből csupán 1000km ázás. Reménykedek azért!! Egyet csörgök valakire ha nem indulok el!!
Szombaton még marad a kellemesen meleg, zömmel napos idő. A késő délutáni, kora esti órákban azonban egy nyugat felől közeledő markáns hidegfront hatására várhatóan zivatarok érik el az országot, melyek vasárnap délelőttig elhagyják térségünket.