Az Ön által felkeresett topic fegyverek, ill. annak látszó eszközök
forgalmazásával kapcsolatos adatokat is tartalmazhat.
Felhívjuk figyelmét, hogy csak akkor lépjen be, ha Ön fegyverek forgalmazásával
vagy felhasználásával hivatásszerűen foglalkozik, és a honlap látogatása nem
eredményezi valamely Önre vonatkozó jogszabály vagy egyéb szabályozás
rendelkezéseinek megsértését.
Az Port.hu Kft. a fórum számára kizárólag tárhelyet szolgáltat, a honlapon
megjelenő információk vonatkozásában szerkesztői felelősséget nem vállal.
Amennyiben megítélése szerint a honlapon jogellenes tartalom jelenik meg, úgy
azt kérjük, jelezze az Port.hu Kft. mint tárhelyszolgáltató felé.
Sziasztok! Egy Suhl312 versenylégpuska kitűnő állapotban eladó! Frissen szervizelve, tömítés+alátét frissen cserélve, új rugóval. Irányár: 45eFt. A rajta lévő 6-24x44-es Hawke Varmint II távcső szerelékkel szintén eladó. Irányár: 25eFt. Egyben 60eFt. Érdeklődni emailen, címem publikus.
Szaisztok! Eladó egy GAMO delta fox 1 éves légpuska 20,000 azaz húszezer forintért, gyermekeim több pontlövő versenyen jó és dobogós helyezéseket értek el vele, de tovább kéne lépni. Éppen ezért keresek fég clg-62-est, amibe beszámitjál esetleg, de a vétel is érdekel.mailom publikus, tel:06harminc41122tíz. Nálunk /ÉRD/ ki próbálható.
Sport társak, eladó egy Anschütz 2001,és kettő db. Anschütz 2002-es PCA rendszerű verseny légfegyver.A légpuskák kiváló műszaki és esztétikai állapotban vannak.Gyári diopter természetesen jár a puskákkal.Ár:120-130.000 ft.Érd:istvan2008r@gmail.com,vagy 70-318-0035
Az angolok által átalakított FT-re. A képen látható kiegészítőkkel eladó! Pl.: + két darab gyorstöltős tartály ,töltő adapterrel,Távcső sin , 30 szerelékkel, gomba stb.
Sebesség ingadozás 0,6-1,8 m/s NEM válogatott lövedékkel!
Kipróbálható!
CSAK MEGSZERZÉSIRE!!!!!!!
350.000 HUF
Hát na, a távcsősínre gondolok, ami fecskefark alakú, minden estre az enyém már itt van és nagyon jól illeszkedik! Meg nekem kellet volna a végén lévő irányzék is. Itt is van róla 1 kép
Hát már kicsit lekéstél:( Már holnap jön amit belinkeltek. Azért képet mutathatnál, hátha valami ismerősnek jól jönne! Ja meg nekem 6 centis a prizma, ha jól tudom így hívják:)
T.mulli86 Nekem van egy walther LGM-2 gyári diopterem eladó 15000-ft. Ha érdekel telefonon hivj, mert könnyebben tudok kommunikálni 30 9 343-069. Köszönettel:Gonda Gábor