Zapor és VW túl erős, elolvad a kaszni, rólam nem is beszélve. Trabi 1200 W-ja is bőven elég. A végén megpróbálom a barkas kályhát visszaszabályozni, talán az is megy.
Én tudok egy srácot, aki árult ilyen trabikályhákat a tel.számát tudom megadni. Keress meg emailben (elérhetőségem a nickem alatt). Neki még lehetséges, hogy van.
Bizony, ritka. Nagyon. Kincs. Akinek van, még talán-talán eladja, de hogy nem fogja odaadni egy Ape-ba, az tuti. Szorri.
Keress VW Transporterét (szikragyújtós!), vagy Zapóét ! Előbbi jobb, utóbbi gyakoribb, mert mindenki fél tőle, pedig semmivel sem veszélyesebb, mint bármelyik.
Ne felejtsd el hozzáfűzni, hogy a fenékszelepeket ki kell belőle venni. Mert különben az első fékek befognak 2 fékezés után. És vakargatja a fejét a tulaj aztán mindent kicserélnek a féken és utána is befog. Mert ezt sokan el szokták felejteni 2T főfékhenger szerelésénél. Azért a bontott főfékhengerekből is talán minden második a légtelenítésnél beszarik.
4T trabin mindig megadja magát a főfékhenger, lehet hogy már kopott. Nem tudom milyenek a kapható utángyártottak, de lehet hogy valami más típusét tenném inkább bele. Milyen típusé használható? Vagy van valakinek NDK-s gyártású? Köszi!
A legutóbbi hentergést nem én szerveztem, hanem Jockey barátom, és oda a Siófoki talin verbuválódott a brigád..... de ne féljetek lesz még rá alkalom hogy egerésszünk egy párat....