Na akkor erről már sosem lesz első kézből információm. Lehet az enyém is marad, ahogy van.
Én most két homlok egyenest ellentétes viselkedésű motort használok (1.6B/107LE/148Nm - 1.9D/105LE/250Nm), azért a benzinesből 2500-3000 alatt igazán hiányzik még némi erő. Az viszont érdekes, hogy 140 felett valóban jobban megy a benzines.
Ha jól látom ez a kép 2004 májusi. Használtautó.hu oldalon is fent van? Egyenlőre úgy néz ki , hogy csak később tudok venni autót, mert nagyon olcsón kellett eladnom a Megane-t.
Sziasztok! Nekem egy Megane 2007 GT autóm van , amit anyagi okok miatt el kell adnom.Megane-klub tag vagyok. Tegnap levittem az árát a piaci ár alsó határához és jött is rá pár érdeklődés. Ezen felbuzdulva utánanéztem , hogy 5-600.000.- forintért milyen klímás Meganet lehet venni. Hát elszomorított a kínálat. Utána jött egy ötlet és megnéztem a Lagunákat. Azokból viszont van kínálat rendesen. Tudom hülye kérdés, de tudnátok pár tanácsot adni , hogy mire érdemes figyelni 2.0 motoros vásárlásánál? Ahogy nézegettem 95-98' környékiek futnak az általam megcélzott ársávban.
Szeretném megkérdezni, hogy találkozott e valaki a rádió/óra kijelző hibájával? Én egy pár napja tapasztalom, hogy a kijelző bal alsó és jobb felső negyedei villognak, majd néha teljesen normálisan működik, olyan mintha a csatlakozónak lenne kontakt hibája. Tudja valaki, hogy lehet a kijelzőhöz hozzáférni pl. lepattintható e a feletti lévő külön álló műszarfal darab?)?.