Keresés

Részletes keresés

Törölt nick Creative Commons License 2009.09.25 0 0 4201

Hehe, Pajoló tanácsokat ad az azurri válogatottnak. Remélem, hogy nem étkezésieket:-)

Törölt nick Creative Commons License 2009.09.25 0 0 4200
A mókosus sisakkal és kamáslival különösképp nagyon űtős, de mit csináljunk. A belarusz szövetségnek nem telik a Dolce & Gabanára:-)
Előzmény: adammalysza (4199)
adammalysza Creative Commons License 2009.09.25 0 0 4199
Igazad van:)

Csak magánvélemény, hogy a fehérorosz színekből többet is ke lehetet volna hozni... Csak magánvélemény, hogy a fehérorosz mezből többet is ki lehetett volna hozni
Előzmény: Törölt nick (4197)
Törölt nick Creative Commons License 2009.09.25 0 0 4198
Amin Szabi épp nem vizet iszik Txentével szintén  csak pár nappal később jelent meg:-)
Előzmény: Törölt nick (4197)
Törölt nick Creative Commons License 2009.09.25 0 0 4197

Sajnos nincs:-(

De hátha lesz a honlapon!

Előzmény: adammalysza (4196)
adammalysza Creative Commons License 2009.09.25 0 0 4196
Kiriyenkáról nincs képed? Őt nem láttam tegnap versenyezni, mert akkor pont órám volt...
Előzmény: Törölt nick (4193)
Törölt nick Creative Commons License 2009.09.25 0 0 4195
out le petit monde du cyclisme s'est cette semaine rendu en Suisse, dans le Tessin, cadre des championnats du monde sur route.

C'est en effet dans la ville de Mendrisio, siège des championnats du monde de cyclisme en 1971, année où s'était imposé Eddy Merckx en personne, que se déroule depuis ce mardi ce grand événement où la Caisse d'Epargne sera fortement présentée.

Dans le contre-la-montre qui aura lieu ce jeudi, Ivan Gutiérrez pour l'Espagne et Vasil Kiryienka pour la Biélorussie représenteront notre équipe.

Dimanche dans l'épreuve en ligne, ce sont Alejandro Valverde, Joaquim Rodriguez, Dani Moreno, Rui Costa, Andrey Amador, Vasil Kiryienka et Rigoberto Uran qui se lanceront à la poursuite du maillot arc-en-ciel.

La course de dimanche, qui se disputera sur un circuit très sélectif dont le dénivelé est à ce que l'on dit supérieur à celui de Liège-Bastogne-Liège, devrait bien convenir aux écureuils qui se sont soit tout spécialement préparés pour cet épreuve ou qui sortent en grande condition du Tour d'Espagne.
Aujourd'hui, c'était au tour des dames de se mesurer contre le chrono et Senen Pintado notre mécanicien a posé pour la photo en compagnie de Debora Galvez, championne d'Espagne du contre-la-montre. Debora est la sœur d'Isaac Galvez le coureur de la Caisse d'Epargne qui décéda le 26 novembre 2006 alors qu'il disputait les Six Jours de Gand en Belgique. Debora est toujours restée proche de l'équipe où courait son frère tragiquement disparu.
Törölt nick Creative Commons License 2009.09.25 0 0 4194
Ööö... No commnet:-)
Előzmény: Törölt nick (4184)
Törölt nick Creative Commons License 2009.09.25 0 0 4193
Ivan Guti, útban a 35. hely felé

gugugaga Creative Commons License 2009.09.24 0 0 4192
írok neki 1 mailt, köszi :)
Előzmény: Törölt nick (4190)
adammalysza Creative Commons License 2009.09.23 0 0 4191
Kedves tőled, ha megszerzem te tudod meg elsőnek:) (aminek jelenleg kicsi a valószínűsége de a remény hal meg...)
Előzmény: gugugaga (4189)
Törölt nick Creative Commons License 2009.09.23 0 0 4190

"Ne nézz hátra, jön a Torri,

Nagyot üt a hátadra. "

Lucillius komád tud spanyolul, lefordítja a magasztos cél érdekében:-)

Előzmény: gugugaga (4189)
gugugaga Creative Commons License 2009.09.23 0 0 4189
ha adsz vmi ötletet akkor beszállok :) amúgy nem akarom elvenni a rajtszámot előled :o)
Előzmény: adammalysza (4187)
adammalysza Creative Commons License 2009.09.22 0 0 4188
ja ezt nem mondtam, de természetesen a hivatalos oldalán www.alejandrovalverde.es
Előzmény: adammalysza (4187)
adammalysza Creative Commons License 2009.09.22 0 0 4187
Figyelem, ki ne hagyjátok!

Alejandro ugyanis aláírja a Vueltán viselt, számunkra olyan kedves 51-es rajtszámot, és elküldi annak a szerencsésnek, aki a legeredetibb üzenetet küldi neki a szeptember 27-i világbajnokság előtt.

Csak annyit kell tenni, hogy a fan's corner/ rincón del fan/ franciául nem tudom hogy van... részben küldest nekei valami jókívánságot Szeptember 27. vasárnap d.e. 10 óráig.Write your message in the supporter’s corner on Sunday September 27 on 10:00 AM at the latest.

A rákövetkezendő hétfőn, miután Alejandro végzett az olvasással, kiválasztja a rajtszám leendő tulajdonosát.

Én biztos megpróbálom;-)
Törölt nick Creative Commons License 2009.09.22 0 0 4186
Törölt nick Creative Commons License 2009.09.22 0 0 4185
Márcsak azért is:-) Köszönöm az ajánlatot.

Előzmény: adammalysza (4183)
Törölt nick Creative Commons License 2009.09.22 0 0 4184
Txente Acosta vasárnap teljesítette pályafutása 25. nagy körversenyét. 12 tour és 13 vuelta van már a "rovásán". Mivel a derék Talpas egyáltalán nem gondol a visszavonulásra, jövőre gyarapítani szeretné az amúgy is ritkaságszámba menő gyűjteményt.

AUPA Txente!

http://biciciclismo.com/cas/site/noticias-ficha.asp?id=17621
adammalysza Creative Commons License 2009.09.21 0 0 4183
Megtaláltam jóval hosszabb változatban, hollandul, felteszem ide ezeket a linkeket is már csak a topik másik fele miatt is:)

Part1: http://www.youtube.com/watch?v=EDBhynT4Pjs
Part2: http://www.youtube.com/watch?v=Ig7ayiSr8lk
Part3: http://www.youtube.com/watch?v=1qQLXyUDl8
Part4: http://www.youtube.com/watch?v=IL4WogF6O0s
Előzmény: gugugaga (4182)
gugugaga Creative Commons License 2009.09.21 0 0 4182
nálam klasszikus szakasszá nőtte ki magát:)
Előzmény: adammalysza (4180)
adammalysza Creative Commons License 2009.09.21 0 0 4181
okulva a jó példán én is:)
Előzmény: gugugaga (4179)
adammalysza Creative Commons License 2009.09.21 0 0 4180
Amikor már úgy nézett ki baj lesz.... a kedvecem ez a szakasz, annak ellenére, hogy nyilván nem itt volt a legjobb formában, Valverde olyan volt, mint a legnagyobbak:)

csak ne amcsi kommentárral lenne...

http://www.youtube.com/watch?v=ANJ3LiZeh00
Előzmény: gugugaga (4179)
gugugaga Creative Commons License 2009.09.21 0 0 4179
én már küldtem gratulációs levelet :)
Előzmény: adammalysza (4177)
adammalysza Creative Commons License 2009.09.21 0 0 4178
Újszerű módszer az átigazolási piacon :-)
Előzmény: Törölt nick (4176)
adammalysza Creative Commons License 2009.09.21 0 0 4177
Még lelkesedve egy kicsit Alejandro győzelmén lefordítottam a mai blogbejegyzését:

Már nagyon régóta vártam arra a napra, amikor megérkezhetek Madridba az aranysárga trikóval a vállamon!

Most, hogy az álmom megvalósult, alig tudom elhinni, hogy ez tényleg igaz. A legszebb álmok sosem azok, amiket könnyen valóra lehet váltani.

Nagyon keményen kellett dolgoznom, rengeteg áldozatot kellett hozni, és szenvedni és méginkább nagyon türelmesnek lenni, mielőtt el tudtam érni a célomat.

Tudtam, hogy képes vagyok megnyerni egy háromhetes körversenyt, de csak tudni nem volt elégséges, meg is kellett valósítanom.

Ma, mielőtt a csapattal és a családommal együtt vacsoráznánk, hogy megünnepeljük a sikeremet, szertném megosztani a győzelmemet azokkal, akik ezen az oldalon keresztül az egész Vuelta alatt támogattak. T

Köszönöm mindenkinek, aki üzent nekem, hogy bátorítson. Köszönet azért, hogy velem voltatok minden szakaszon, ez a győzelem a tiétek is.

Jövő vasárnap már egy újabb nagyon fontos versenyen veszek részt, a Mendrisioban rendezett világbajnokságon.

Egy újabb kihívás, újabb cél, egy újabb álom és megtiszteltetés lenne, ha megoszthanám veletek.

Hamarosan újra jelentkezem.
Törölt nick Creative Commons License 2009.09.21 0 0 4176
Nem tudom, mi lesz a Katyusával, de úgy tűnik, hogy Greipel "lenyúlta" Puritot. Fölkapta és elszaladt vele. Komolyan:
Törölt nick Creative Commons License 2009.09.20 0 0 4175
Köszönöm a tartalmas és tanulságos értékeléseket.Nekem tetszett a csapat teljesítménye, és úgy gondolom, hogy a három navarrai muskétás igen is megtette, amit megkövetelt a haza, hiszen felsegítették a kapitányukat a dobogó tetejére. És mi az, ami nagyobb dicsőség lenne egy gregario számára, minthogy az embere nyer?

Valverdének drukkoltam, és nagyon szerettem volna, ha nyer. Örülök a sikerének, és most is szt mondom, megérdemelte ezt a sikert.
adammalysza Creative Commons License 2009.09.20 0 0 4174
Egyébként köszönöm a tisztelt topiktársaknak, hogy együtt szurkolhattunk:)

Írtam egy kicsit hosszabb véleményt is de az indexintelligencejobbantudomnáladhogymitakarsz 2000 eddig nem hozta be, még várok egy kicsit, mielőtt újraírom...
adammalysza Creative Commons License 2009.09.20 0 0 4173
Meglett végül az a győzelem, amiről én a magam részéről meg voltam győződve, hogy egyszer meglesz, olyan nincs, hogy mindig közbejön valami, nem maradhat le állandóan esőkabátért, satöbbi satöbbi... Nekem a verseny elejétől tetszett a hozzáállása, ami a nyilatkozataiból látszott, gyakorlatilag így végigkövetve, nem tudnék olyat mondani, amit ne látott volna előre, még ha csenben talán mosolyogtam is néha azon, hogy minden lejtmenet veszélyes, az esélyesek pedig meg majd támadnak, de a lényeg, hogy végig borzasztóan koncentrált, fejben talán most érett meg a győzelemre. Azt pedig eddig is tudtuk Alejandróról, hogy nagyon erős, és ez együtt már meghozta a várva várt eredményt.
A legnagyobb teljesítményt mondjuk sztem akkor nyújtotta, amikor nem igazán volt a topon, lehagyták, de visszajött, ilyet se sokat láttam eddig tőle, elképesztő volt, akkor már nagyon bíztam benne, hogy talán most tényleg nem történik majd semmi baj. És nem is történt, gyönyörű volt, nagyon emlékezetesre sikerült ez a 3 hét.

A csapat is nagyon nagyot dolgozott, nekem az összetett győzelem fényében nem hiányzik a szakaszgyőzelem, nem mintha rosszul esett volna, de ha ez az ára, akkor többet ne nyerjen, csak GT összetettet :-)))

Említettem már a másik fórumon, hogy nekem személyesen ez milyen fontos győzelem, de ez a topik nem rólam szól, ha ugyan Sanyiként talán beleférnék is:)

És hogyan máshogy zárhatnám, mint egy Sipitől kölcsönvett félmondattal: további sportsikereket Alejandro!
Előzmény: gugugaga (4171)
adammalysza Creative Commons License 2009.09.20 0 0 4172
Ezen a Vueltán utoljára, itt van a napi nyilatkozat, persze nem kizárt, hogy lesz még valami nagyobb lélegzetvételű összegés, ha igen, azt biztos hozom majd:)

“Ez a három hét nagyon kemény volt, de érdemes volt minden erőfezsítés és minden áldozat, amit meghoztam.”

“Az a nap amikor először vehettem fel az aranyszínű trikót a Xorret de Catí szakasz után érzelmileg nagyon sokat jelentett számomra. Onnantól kezdve egyre közelebb és közelebb kerültem a nagy álmomhoz. Ennek érdekében egy pillanatra sem hagytam fel a küzdelemmel és nem hagytam ki koncentrációban, még egy rövid időre sem.”

“Az baranyszínű trikóval a vállamon átszelni a célvonalat Madridban, annak tudatában, hogy ez már tényleg az enyém, olyan érzés, amit lehetetlen leírni.”

“Sokat tanultam azokból a hibákból amiket a múltban elkövettem, és most megmutattam, hogy képes vagyok háromhetes körversenyt nyerni. A jövőben is azon leszek, hogy megpróbáljak egy újabbat megnyerni.”

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!