Keresés

Részletes keresés

Juno93 Creative Commons License 2009.09.14 0 0 270
Nagyon nehéz a kérdésre a válasz. XD
Hát tényleg nagy kár, hogy nem adják most tovább.
Remélem legalább jövő nyáron folytatják ott ahol most abbahagyták.
Előzmény: heidfeld6 (268)
heidfeld6 Creative Commons License 2009.09.13 0 0 269
Hát igen. Magyarországon nem nagyon van évadozás. Egyébként a Knight Rider is úgy került hozzánk Magyarországra, hogy az eredetihez képest össze-vissza adták(értsd nem az eredeti epizód sorrend volt).
Előzmény: Hierro Nyh. (267)
heidfeld6 Creative Commons License 2009.09.13 0 0 268
Hierro Nyh. Creative Commons License 2009.09.13 0 0 267
Sajnos Magyarországon a sorozatoknál nem alakult ki az évadokra bontás hagyománya.

Sokáig csak rövid sorozatok készültek itthon, a külföldiek meg annyira megkésve jutottak hozzánk, hogy mehetett az egész folyamatosan, legfeljebb annyit vett észre a néző, hogy időnként változott a főcím.

Aztán a Szomszédok, majd a Família is mentek folyamatosan. A Kisváros ugyan először csak 22 résszel ment, de utána sem beszéltek évadokról, egyszerűen csak folytatták. A Barátok közt és a Jóban-rosszban ugyan nyári szünetre szoktak vonulni, de az epizódokat ott is folyamatosan sorszámozzák.

Egyedül a Linda volt az, amelynél valóban évadokról beszélhetünk.
Előzmény: heidfeld6 (263)
Törölt nick Creative Commons License 2009.09.13 0 0 266
Hát igen, de a 112 egy új sorozat, 2009 elején ment le az utolsó rész a német RTL-en, ha szerintem keresi az ember biztos, te is megtalálod a kimaradt részeket (igaz, németül...). A Famíliáról ezt nem mondanám: a neten kb. annyi rész van, amennyit leadtak...
Előzmény: Törölt nick (265)
Törölt nick Creative Commons License 2009.09.12 0 0 265

Ja kérem, a struktúra nagy úr... RTL Klubon is simán félbevágták a 112 Életmentőket, mert közbeszólt az őszi struktúra. Talán a jövő nyáron megtudjuk, visszatér-e a kómából a sorozat fő szívtiprója.

Tehát ez még csak nem is ismétlés volt, úgyhogy most aztán teljes a létbizonytalanság a hölgyek körében... :-)

Előzmény: heidfeld6 (258)
Törölt nick Creative Commons License 2009.09.12 0 0 264
Nekem is, sőt, tuti, hogy leadják majd az egészet, de ha így haladunk, akkor várhatunk sokáig. Újra és újra majd biztos belefog "illeszkedni" a nyári műsortervükbe...
Előzmény: heidfeld6 (263)
heidfeld6 Creative Commons License 2009.09.12 0 0 263
Nekem van egy olyan érzésem, hogy jövőre újra elkezdik ismételni a Família Kft-t.
beatlesgirl Creative Commons License 2009.09.11 0 0 262
Sajnálom,hogy nem lesz tényleg Família kft.pedig reménykedtem benne:(
Amúgy tényleg hülye indok,hogy már többször leadták,ennyi erővel akkor abbahagyhatnák a Szomszédokat is,azt is már mindenki százszor látta(ezzel nem a sorozatot bántom).
heidfeld6 Creative Commons License 2009.09.11 0 0 261
Én szerintem voltak még akkor is bújtatott reklámok, de nem biztos. A NATO-s dologról nem tudtam.
Előzmény: Törölt nick (257)
heidfeld6 Creative Commons License 2009.09.10 0 0 260
Hát én se voltam nagyon boldog, amikor elolvastam az indokot. :(
Előzmény: Törölt nick (259)
Törölt nick Creative Commons License 2009.09.10 0 0 259
Hülye indok... :( Ennyit tudok mondani...
Előzmény: heidfeld6 (258)
heidfeld6 Creative Commons License 2009.09.10 0 0 258
Írtam hétfőn a Magyar Televízió közönségszolgálatára azzal kapcsolatban, hogy miért vették le a Família Kft-t és, hogy folytatják-e az ismétlést. Ma megkaptam az MTV közönségszolgálatának a levelét, amiben a következőt írták:

Tisztelt Tellér Gábor Úr!

Köszönettel megkaptuk levelét. Örömünkre szolgál, hogy figyelmével megtiszteli a Magyar Televízió műsorait.

A Familia Kft. c. sorozat ismétlését nyári műsorrendünkben sugároztuk, őszi-téli műsorstruktúránkban nem szerepel. Annál is inkább,mert több éven át sugároztuk a sorozatot, ezt jelenleg teljes egészében nem kívánjuk ismételni.

Bízunk abban, hogy továbbra is nézőink között üdvözölhetjük!

Üdvözlettel

Magyar Televízió Zrt.

Közönségszolgálat
Törölt nick Creative Commons License 2009.09.09 0 0 257
Sziasztok!
Sajnos Debbie-ről én sem tudok semmit... Más: találtam én is egy inkább érdekesnek nevezhető dolgot. Mikor a NATO népszavazás volt, akkor állítólag a sorozat több részében is folyt a kampány a NATO mellett, persze nem erről szóltak az epizódok, csak olyan "véletlenül" kimondott szavakkal, mondatokkal... :P Hát ITT ezt taglalják, hogy mi, hogy volt. Érdekesek lehetnek azok az epizódok, már csak ezért is újranézném őket... Ahogy vonulnak Szépék a NATO pavilonba stb.. :) Egy kérdésem van: ugyebár (ha jól tudom) '96-től van médiatörvény. Akkor ezek szerint az azok utáni részekben már nincsenek is "bújtatott" reklámok? Ki hogyan emlékszik erre? Mert nekem valami azt súgja, hogy nem volt így...
heidfeld6 Creative Commons License 2009.09.09 0 0 256
heidfeld6 Creative Commons License 2009.09.09 0 0 255
Én is úgy látom.
Előzmény: Juno93 (254)
Juno93 Creative Commons License 2009.09.08 0 0 254
Így elsőre ennyit találtam: http://www.imdb.com/name/nm0419513/
Úgy látom szerepel ott 2009-es film is.
Előzmény: heidfeld6 (253)
heidfeld6 Creative Commons License 2009.09.08 0 0 253
Egyébként tud valaki valamit a Debbie-t alakító Deborah Kim Javorról?
beatlesgirl Creative Commons License 2009.09.06 0 0 252
köszi,megnéztem
Előzmény: heidfeld6 (251)
heidfeld6 Creative Commons License 2009.09.06 0 0 251
Szomszédok - 44. fejezet
Ebben a Szomszédok epizódban feltűnik Ádám Tamás.
Előzmény: beatlesgirl (249)
Juno93 Creative Commons License 2009.09.05 0 0 250
Nekem a távolsággal nem lenne baj, mert Kecskemét nincs messze. De hát akkor se tudnák menni.
Arra meg még nem is gondoltam, hogy elkezdjem nézni a Szomszédokat... de majd ha lesz időm akkor talán....
Előzmény: beatlesgirl (249)
beatlesgirl Creative Commons License 2009.09.05 0 0 249
Örülök,hogy nem vagyok egyedül kedves Juno.:)Igen mostanában nagyon eltűnt Ádám Tamás a köztudatból,és ha tehetném én is megnézném azt a darabot,de kicsit messze van Kecskemét Pesttől.Még próbáltam azokat a részeket megnézni a Szomszédokból az mtv1 videotárban,amiben Ő szerepel,de egyszerűen lehetetlen.Amíg betölti nálam a filmet az egy fél év,és lehet hogy nem is szerepel benne.Abban biztos vagyok,hogy a 32.részben szerepel mert azt legalább sikerült megnéznem.Habár bevallom nekem kicsit csalódás volt a Szomszédokban látni,Magenheim doktor kollegéjaként,mivel azt hittem hogy fiatalabb lesz,erre pedig sokkal idősebbnek nézett ki,pár plusz kilóval:(
Előzmény: Juno93 (248)
Juno93 Creative Commons License 2009.09.05 0 0 248
Nekem is ő az egyik kedvencem. :)
Én a legfrissebb dolog amit tudok róla az az, hogy szerepelni fog egy darabban a Kecskeméti Katona József Színházban. http://www.port.hu/pls/th/theatre.directing?i_direct_id=14326&i_city_id=-1&i_county_id=-1&i_cntry_id=44
(kár, hogy már nem szoktunk bérlettel színházba járni... pedig akkor biztos ezt a darabit is láthatnám.)
Előzmény: beatlesgirl (243)
heidfeld6 Creative Commons License 2009.09.04 0 0 247
Hát azért bízom benne, hogy folytatni fogják a Família Kft. ismétlését. Hát Ádám Tamásról nem nagyon hallani mostanság. Manapság a színházban rendezőként tevékenykedik.
Előzmény: Törölt nick (245)
Törölt nick Creative Commons License 2009.09.04 0 0 246
Úgy vagyok vele, hogy ha a 300 akárhány epizódból nem adnak le kb. tizet, már akkor többre haladnánk az epizódokkal.. :P
Előzmény: heidfeld6 (244)
Törölt nick Creative Commons License 2009.09.04 0 0 245
ÜDV!

Úgy látszik az MTV szünetelteti a sorozatot, bár van kicsi esély rá, hogy újra lesz. ÁT-ról képek: igazából annyi van amennyit a neten lehet találni, mostanában a színész nem túl aktív a televízióban így csak ritkán jelenik meg róla valami egy műsorban, újságban stb. A YouTube-on vannak videók, de nem igazán sok, több videót más helyen én nem tudok. Kivéve az MTV videótárját, ahol persze csak az epizódok vannak. Egyébként keresgélni érdemes a Google-al (én úgy szoktam), ha találok valami "extrém" dolgot úgy is belinkelem...
Előzmény: beatlesgirl (243)
heidfeld6 Creative Commons License 2009.09.04 0 0 244
A Kisvárosból volt, amit nem adtak le asszem.
Előzmény: Törölt nick (242)
beatlesgirl Creative Commons License 2009.09.04 0 0 243
sziasztok,nagyon jó ez a fórum!!!Kár hogy,csak most találtam rá mikor vége lett a sorozatnak.A nyáron kezdtem el nézni a sorozatot,a végén már úgy megszerettem hogy,minden hétköznap a tv előtt ültem már délben.A sorozat minden szereplője nagyon jót alakít,nekem még is Károlyom(Ádám Tamás)a kedvencem.Megnéztem a linkeket amiket feltettetek,és nagyon jók!Esetleg ha van valamilyen információtok Ádám Tamásról(képek,videók,cikkek),azt nagyon megköszönönném.
még egyszer nagyon jó a fórum,és mindenkit üdvözlök...
Törölt nick Creative Commons License 2009.09.03 0 0 242
"Ha a Szomszédokot végig tudják adni, akkor már a Família Kft-t is."

Erről van szó! Ráadásul szerintem a Kisvárost is egyszer végigadták... :O
Előzmény: heidfeld6 (240)
Juno93 Creative Commons License 2009.09.03 0 0 241
Pár nap múlva már fent lesz addig a tévéműsor, hogy megtudhatjuk, hogy adják-e tovább a Famíliát.
Én ebben a percben végeztem a mai részek megnézésével. Ma fényképezőgépet népszerűsítettek. Ez a "Máriskás Joe bácsis" rész jó volt. :) Károly és Ágica amikor "lebuktak" Joe bácsi előtt utána már azt hittem, hogy összeragadt a szájuk. XD
Előzmény: heidfeld6 (240)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!