Sajnos Magyarországon a sorozatoknál nem alakult ki az évadokra bontás hagyománya.
Sokáig csak rövid sorozatok készültek itthon, a külföldiek meg annyira megkésve jutottak hozzánk, hogy mehetett az egész folyamatosan, legfeljebb annyit vett észre a néző, hogy időnként változott a főcím.
Aztán a Szomszédok, majd a Família is mentek folyamatosan. A Kisváros ugyan először csak 22 résszel ment, de utána sem beszéltek évadokról, egyszerűen csak folytatták. A Barátok közt és a Jóban-rosszban ugyan nyári szünetre szoktak vonulni, de az epizódokat ott is folyamatosan sorszámozzák.
Egyedül a Linda volt az, amelynél valóban évadokról beszélhetünk.
Hát igen, de a 112 egy új sorozat, 2009 elején ment le az utolsó rész a német RTL-en, ha szerintem keresi az ember biztos, te is megtalálod a kimaradt részeket (igaz, németül...). A Famíliáról ezt nem mondanám: a neten kb. annyi rész van, amennyit leadtak...
Ja kérem, a struktúra nagy úr... RTL Klubon is simán félbevágták a 112 Életmentőket, mert közbeszólt az őszi struktúra. Talán a jövő nyáron megtudjuk, visszatér-e a kómából a sorozat fő szívtiprója.
Tehát ez még csak nem is ismétlés volt, úgyhogy most aztán teljes a létbizonytalanság a hölgyek körében... :-)
Nekem is, sőt, tuti, hogy leadják majd az egészet, de ha így haladunk, akkor várhatunk sokáig. Újra és újra majd biztos belefog "illeszkedni" a nyári műsortervükbe...
Sajnálom,hogy nem lesz tényleg Família kft.pedig reménykedtem benne:( Amúgy tényleg hülye indok,hogy már többször leadták,ennyi erővel akkor abbahagyhatnák a Szomszédokat is,azt is már mindenki százszor látta(ezzel nem a sorozatot bántom).
Írtam hétfőn a Magyar Televízió közönségszolgálatára azzal kapcsolatban, hogy miért vették le a Família Kft-t és, hogy folytatják-e az ismétlést. Ma megkaptam az MTV közönségszolgálatának a levelét, amiben a következőt írták:
Tisztelt Tellér Gábor Úr!
Köszönettel megkaptuk levelét. Örömünkre szolgál, hogy figyelmével megtiszteli a Magyar Televízió műsorait.
A Familia Kft. c. sorozat ismétlését nyári műsorrendünkben sugároztuk, őszi-téli műsorstruktúránkban nem szerepel. Annál is inkább,mert több éven át sugároztuk a sorozatot, ezt jelenleg teljes egészében nem kívánjuk ismételni.
Bízunk abban, hogy továbbra is nézőink között üdvözölhetjük!
Sziasztok! Sajnos Debbie-ről én sem tudok semmit... Más: találtam én is egy inkább érdekesnek nevezhető dolgot. Mikor a NATO népszavazás volt, akkor állítólag a sorozat több részében is folyt a kampány a NATO mellett, persze nem erről szóltak az epizódok, csak olyan "véletlenül" kimondott szavakkal, mondatokkal... :P Hát ITT ezt taglalják, hogy mi, hogy volt. Érdekesek lehetnek azok az epizódok, már csak ezért is újranézném őket... Ahogy vonulnak Szépék a NATO pavilonba stb.. :) Egy kérdésem van: ugyebár (ha jól tudom) '96-től van médiatörvény. Akkor ezek szerint az azok utáni részekben már nincsenek is "bújtatott" reklámok? Ki hogyan emlékszik erre? Mert nekem valami azt súgja, hogy nem volt így...
Nekem a távolsággal nem lenne baj, mert Kecskemét nincs messze. De hát akkor se tudnák menni. Arra meg még nem is gondoltam, hogy elkezdjem nézni a Szomszédokat... de majd ha lesz időm akkor talán....
Örülök,hogy nem vagyok egyedül kedves Juno.:)Igen mostanában nagyon eltűnt Ádám Tamás a köztudatból,és ha tehetném én is megnézném azt a darabot,de kicsit messze van Kecskemét Pesttől.Még próbáltam azokat a részeket megnézni a Szomszédokból az mtv1 videotárban,amiben Ő szerepel,de egyszerűen lehetetlen.Amíg betölti nálam a filmet az egy fél év,és lehet hogy nem is szerepel benne.Abban biztos vagyok,hogy a 32.részben szerepel mert azt legalább sikerült megnéznem.Habár bevallom nekem kicsit csalódás volt a Szomszédokban látni,Magenheim doktor kollegéjaként,mivel azt hittem hogy fiatalabb lesz,erre pedig sokkal idősebbnek nézett ki,pár plusz kilóval:(
Nekem is ő az egyik kedvencem. :) Én a legfrissebb dolog amit tudok róla az az, hogy szerepelni fog egy darabban a Kecskeméti Katona József Színházban. http://www.port.hu/pls/th/theatre.directing?i_direct_id=14326&i_city_id=-1&i_county_id=-1&i_cntry_id=44 (kár, hogy már nem szoktunk bérlettel színházba járni... pedig akkor biztos ezt a darabit is láthatnám.)
Hát azért bízom benne, hogy folytatni fogják a Família Kft. ismétlését. Hát Ádám Tamásról nem nagyon hallani mostanság. Manapság a színházban rendezőként tevékenykedik.
Úgy látszik az MTV szünetelteti a sorozatot, bár van kicsi esély rá, hogy újra lesz. ÁT-ról képek: igazából annyi van amennyit a neten lehet találni, mostanában a színész nem túl aktív a televízióban így csak ritkán jelenik meg róla valami egy műsorban, újságban stb. A YouTube-on vannak videók, de nem igazán sok, több videót más helyen én nem tudok. Kivéve az MTV videótárját, ahol persze csak az epizódok vannak. Egyébként keresgélni érdemes a Google-al (én úgy szoktam), ha találok valami "extrém" dolgot úgy is belinkelem...
sziasztok,nagyon jó ez a fórum!!!Kár hogy,csak most találtam rá mikor vége lett a sorozatnak.A nyáron kezdtem el nézni a sorozatot,a végén már úgy megszerettem hogy,minden hétköznap a tv előtt ültem már délben.A sorozat minden szereplője nagyon jót alakít,nekem még is Károlyom(Ádám Tamás)a kedvencem.Megnéztem a linkeket amiket feltettetek,és nagyon jók!Esetleg ha van valamilyen információtok Ádám Tamásról(képek,videók,cikkek),azt nagyon megköszönönném. még egyszer nagyon jó a fórum,és mindenkit üdvözlök...
Pár nap múlva már fent lesz addig a tévéműsor, hogy megtudhatjuk, hogy adják-e tovább a Famíliát. Én ebben a percben végeztem a mai részek megnézésével. Ma fényképezőgépet népszerűsítettek. Ez a "Máriskás Joe bácsis" rész jó volt. :) Károly és Ágica amikor "lebuktak" Joe bácsi előtt utána már azt hittem, hogy összeragadt a szájuk. XD
Ja. Amúgy a mai 2 rész se volt rossz. Csak az a baj, hogy holnap már nem lesznek Szépék. :S Azt nem tudom, hogy mi az oka, hogy leveszik műsorról. Szerintem a sorozat az nem rossz. Ha a Szomszédokot végig tudják adni, akkor már a Família Kft-t is.