Kb. 20 fiók van benne, egy-egy fiók olyan 15-20 cm magas, 30 cm széles és legalább fél méter mély... Igen, azt hiszem, elég sok mindent bele tudnék tenni.. :D
ne viccelj, egy hobbis ne tudna vele mit kezdeni? szalvétákkal, gyöngyökkel, varrásalapanyagokkal stb.-vel simán teletömheted és még valami rendszert is vihetsz bele. más kérdés, hogy aztán ezt az egészet hova teszed. :-)
Szerintem a gyárit kéne kipróbálni, mert nem mindenki tud keverni majonézt és ha kutyulni kell akkor az egésznek nem sok értelme van, mert hosszadalmas. Juj, de kíváncsi vagyok! :)
Itthon sztem már képtelenség ilyen szépségeket kifogni olcsón... A szemfüles kereskedők lecsaptak arra a kevésre is, ami volt. (Én évek óta fűzöm anyut, hogy szerezzen már a rendelőjükből nekem egy kartotékszekrényt, de még azokat se selejtezik le. A modern számtech. korában!!)
Nálunk most van épp lomtalanítás, mindjárt megyünk is a csajokkal körbenézni.. egy vízpadot és egy tökéleseten jó kosarat már tegnap lomiztam.. Hogy miért dobják ki az emberek a FA bútoraikat???!
Igen olajosak, nem az a gond, de ha olajos utána nem igazán lehet lekezelni. Pl. vizes páccal, mert akkor foltos lesz, vagy szétfut. Érdekes kérdések. Majd ki kell próbálni
Hmm, utana neztem a majoneznek, megoszlanak a velemenyek (mint altalaban mindenen), soknak sikerult, de volt akinek nem... szerencsere nincs vizfoltom fan, de ha lesz, ki fogom probalni, ha a fa pácolt és nincs rajta vedoreteg, akkor baja nem lehet az olaj miatt (altalabana pacok is es a tisztito/polirozoszerek is olajosak).
Sziasztok ismét, megint fordítottam egy projectet, egy komódról van szó, és ez remélem tetszeni fog azoknak is, akiknek az eddigi fehérre festéses átalakítások nem nyerték el a tetszését :))
Köszi! :)))) Mindenki azzal töri amie van, akárhogyis hívják! :))))))
Igen, érdekes magyar országon nagyon kevés spec vagy egyedi dolgot, szerszámot lehet kapni, vagy ha igen, aranyárban (akkor meg nem csoda, hogy nem veszi). Csak a tucatárú. (bár az sem olcsó) Pedig szerintem a magyarok elég kreatívak.
Ha minden igaz a silberschnitt fogóra gondolsz:) az a körkörös, de a sima törőfogó is jó hozzá. Nekem egy kis egyszerű szerszámom van ehhez, sajnos nálunk nem kapható, külfödön vettem. Fordított v alakú fogó és a karcolásnál kell vele az üvegre rároppantani. Nagyon szeretem, mai napig áldom magam, hogy ott akkor leemeltem a polcról:)
Igen, erre a fuga dologra mindig utólag jövök rá, hogy szorosabbra kellett volna rakni az üvegkavicsokat. Na, majd talán legközelebb. Kirepedni nem fog mert már csináltam hasonlókat és nem repedt. A fogó nevet köszi. Igazából azzal a körfogóval kéne aminek szintén nem tudom a nevét, de azt nem találtam. :)
Köszi a drótos dicséretet, neked is stigglinnc. Az alapötlet nem az enyém volt, valahol láttam, de ott csak azért készült, hogy a mécsest égési sérülések nélkül is ki lehessen venni a tartóból. De a szintezés az én 5-letem. :) És tényleg elég jó lett a hatás. :)